Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon 5th Generetion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Παντως οπως εχουμε ξαναπει αυτο που πραγματικα χρειαζεται ειναι θυλικη εκδοχη του Machamp. Αν και δε νομιζω να το αλλαξουν τωρα γιατι το λαθος το εκαναν. Το πολυ πολυ να βγαλουν κανενα παρακλαδι (οπως Gallade)
(17-03-2009 08:52 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]
(02-03-2009 09:54 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Παράληλες , δηλαδή από τυρόγκ ? ή να εξελίσοντα αυτά;

Αν και δε νομίζω να ασχοληθούν ξανά με αυτά τα 3.....νομίζω τέλειωσ ο κύκλος εξέλιξης του τυρόγκ....εκτός κι αν τους έρθει η φώτηση!

ποτε δεν ξερεις μ' αυτους... εδω περιπου δεκα χρονια τους εφαγε να εξεληξουν το tangela, οποτε...

Αυτό με το τανγκέλα ήταν ΦΕΗΛ! Είναι σχεδόν το ίδιο πράμα.....:/ (η τουλάχιστον I.m.o.)

Και έχεις δίκιο Blue , το Μάτσαμπ είναι πολύ άγριο για να'ναι και θυληκό!!!
(21-03-2009 12:30 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]
(17-03-2009 08:52 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]
(02-03-2009 09:54 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Παράληλες , δηλαδή από τυρόγκ ? ή να εξελίσοντα αυτά;

Αν και δε νομίζω να ασχοληθούν ξανά με αυτά τα 3.....νομίζω τέλειωσ ο κύκλος εξέλιξης του τυρόγκ....εκτός κι αν τους έρθει η φώτηση!

ποτε δεν ξερεις μ' αυτους... εδω περιπου δεκα χρονια τους εφαγε να εξεληξουν το tangela, οποτε...

Αυτό με το τανγκέλα ήταν ΦΕΗΛ! Είναι σχεδόν το ίδιο πράμα.....:/ (η τουλάχιστον I.m.o.)

Το Tangela ηταν μια φουσκωτη μπαλα απο γρασιδι και την φουσκωσαν πιο πολυ.xD
Ναι, fail.
Πότε θα βγουν οι κασέτες με τα ποκεμον τις 5ης γενιάς;
Μην βιαζεσαι, εχουν καιρο ακομα να βγουν οι καινουριες κασετες της 5ης γενιας. Πιστευω πως δεν θα αργησουν και πολυ να βγουν, παντως....
Λοιπόν, στην Κίνα,η πλατινουμ βγήκε πέρσι σε μας βγαίνει φέτος, οι κασέτες της 5ης γενιάς θα βγουν πιθανών του χρόνου στην Κίνα και σε μας θα έρθουν σε δυο χρόνια
(21-03-2009 02:41 PM)Con Wrote: [ -> ]Λοιπόν, στην Κίνα,η πλατινουμ βγήκε πέρσι σε μας βγαίνει φέτος, οι κασέτες της 5ης γενιάς θα βγουν πιθανών του χρόνου στην Κίνα και σε μας θα έρθουν σε δυο χρόνια

1 ιαπωνια ειναι,οχι κινα!
2 μην εισαι τοσο υπερβολικος!!συνηθως σε μας οι νεες κασσετες ερχονται σ 1 χρονο!!!(περιπου)
Πριν 6 μήνες και καμιά δεκαριά μέρες βγήκε η Platinum.
Παντως εχουν αρχισει να ερχονται πιο γρηγορα κι εδω απο οτι παλια και σε σχεση με την Αμερικη και σε σχεση με την Ιαπωνια. Για την πεμπτη γενια εχουμε καιρο. Ακομα δεν καποιο hint. Επισης, λογικα, αν ακολουθηθει η μεχρι τωρα πορεια, η πεμπτη γενια θα ειναι σε μια καινουρια φορητη κονσολα. Για να καλυψουν το χρονικο κενο ισως βγαλουν τα Remake των G/S που φημολογουνται.

Οσο για το Machamp, δεν ειναι μονο αγριο. Εχει εμφανως ανδρικα χαρακτηριστικα. Ακομα και μια θυλικη Bodybuilder δε φοραει απλα ενα σλιπακι αν με καταλαβαινετε...
(21-03-2009 04:31 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Οσο για το Machamp, δεν ειναι μονο αγριο. Εχει εμφανως ανδρικα χαρακτηριστικα. Ακομα και μια θυλικη Bodybuilder δε φοραει απλα ενα σλιπακι αν με καταλαβαινετε...

συμφωνω,γιατι ενα ποκεμον με σουτιεν θα ναι "χαζο" εκτος κι αν κανουν ενα με ρουχα.κατι τετοιο περιπου

[Image: princess_shroob.jpg]

(δεν ειναι ποκεμον,αλλα θα μπορουσε να ταν ενα καλο ποκεμον.αν ηταν δηλαδη...)
(21-03-2009 04:31 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Οσο για το Machamp, δεν ειναι μονο αγριο. Εχει εμφανως ανδρικα χαρακτηριστικα. Ακομα και μια θυλικη Bodybuilder δε φοραει απλα ενα σλιπακι αν με καταλαβαινετε...

εγώ πιστεύω πως αν βγάλουν θηληκό Machamp
1. Θα βγάλουν και θηληκό Machoke
και 2. Αυτό που θα φοράει θα είναι κάτι σαν ολόσωμο Μαγιό... μάλλον...
Nα μην ειναι το "παιδικα¨και χαζα οσο η 4η.
Θυμαμαι τα πρωτα ηταν σαν τερατε η δευτερη λιγο πιο απλα απο την 3Η κραταω καμια 30αρια αλλα στην 4η ειναι οτι να ναι
Δεν ξερεις οτι οτι βγαινει πρωτο ειναι παντα καλο?(Αυτο ισχυει στις ταινειες που εχουν συνηθως 2 μεροι και παραπανω).Ετσι και στα Pokemon...(Η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι πιο καλα σε types)
Εμενα μου αρεσαν αρκετα Pokemon απο την τεταρτη γενια. Ειμαι φανατικος οπαδος της πρωτης αλλα δεν θελω να εκφερω γνωμη για το αν ειναι καλυτερα καθως πιστευω πως ειναι περισσοτερο συναισθηματικο δεσιμο παρα καθαρη κριτικη.
Emena apo thn 4h genia,ante na mou aresan 2-3.Twra 8a mou peite einai apopsh tou ka8enos.Vevaiws kai einai.Alla ti na mou aresei?To Glamewo?H' mhpws oi 3es morfes?Gia na mhn paw se Legends.Oso gia thn 5h genia,afto to 8ema me exei provlhmatisei arketa.H gnwmh mou einai na mhn ginei 5h genia, dioti 8a einai mia apotuxia kai oi pokemon fans 8a parathsoun to paixnidi afou 8a to exoun katastrepsei.Kalio 5 kai sto xeri para 10 kai karteri.Opoios fulaei ta rouxa tou exei ta misa.Kollane.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's