Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon 5th Generetion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Ναι, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό το συγκεκριμένο πόκεμον, αλλά γενικά τι περιμένουμε από την επόμενη γενιά...
Εγω πιστευω οτι κ αυτο μπορει να γινει αν και αυτα ειναι δυο αντιθετα μετα3υ τους types αλλα νταξει θαναι ενδιαφερον νομιζω...
Σίγουρα μπορεί να γίνει, όπως και με το lotad(grass/water), όμως μόνο για αυτό και τις αδυναμίες του θα μιλάμε;;
στις επόμενες γενιές ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί και αυτό είναι αλήθεια καλλα τώρα ας αφήσουμε το grass/fire Pokémon και ας επικεντροθούμε σε κάτι άλλο

α και κάτι άλλο όσο πάει και χειροτερεύουν τα Pokémon οί 2 πρώτες γενιές ήταν μια χαρά μετα στην τρίτη χάλασαν λίγω τώρα στην τέταρτη... άστα να πάνε
Έτσι είναι... Ποιος φανταζόταν π.χ. ότι το Lickitung θα αποκτούσε εξέλιξη. Και χάνουν και την πρωτοτυπία στα ονόματα... Lickylicky... Πολύ ώρα το σκέφτηκαν αυτό;;
Oχι και ειναι και το πιο γελοιο ονομα κατα την γνωμη μου και την γνωμη πολλων αλλωνToungue.
Johan Wrote:
Xarhs Wrote:Oχι,και ειναι και το πιο γελοιο ονομα κατα την γνωμη μου και την γνωμη πολλων αλλωνToungue.

δεν έχεις άδηκο

Αυτο τωρα τι ειναι ας πουμε?Μπορεις να δεις τους κανονες και απλα να μην προσπαθεις να ανεβασεις τον αριθμο τον ποστ σου?Καθε ποστ πρεπει ναχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 λεξεις..και ναναι κ επι του θεματος.Ελεος δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι?Στχουμε πει 666 φορες ο καθενας και εσυ συνεχιζεις αβερτα...

Εγω για 5η γενια θα ηθελα να βγαλουν κανα καλο θρυλικο...Δεν με εντυπωσιασαν και τοσο τα θρυλικα της 4ης...ενω με τα θρυλικα της 2ης γενιας ειχα παθει πλακα(celebi Toungue,ho-oh,lugia k.l.p)...
Και τα θρυλικα της 3ης γενιας ηταν πολυ ωραια.Εγω ειχa φαει κολλημα με το Kyogre και με το Groudon....και συνεχιζω να τρωωToungue.
Nαι και αυτα ηταν ωραια αλλα νταξει...
Ας κανουν κατι διαφορετικο αυτη τη φορα...Ωραιο και δυνατο ξερω γω...!
ε, φαντάζεστε να βγάλουν ένα Ghost/Dark Legendary (αν και είναι λίγο απίθανο αλλα ποτέ δεν ξέρεις)
Δε νομίζω, γιατί τα legendaries έχουν πάντα υψηλά stats και τέτοιου είδους pokemon(sableye,spiritomb) έχουν σχετικά χαμηλά stats, ώστε να αντισταθμίζονται με την έλλειψη αδυναμιών. Οπότε αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν...
το ξέρω, να είναι Event ενοούσα αλλα και πάλι δύσκολο το βλέπω
Kαλο θα ηταν να εκαναν μια κασετα που θα ξεκινουσες απο το Kanto και αφου συμπληρωνες τα εμβληματα και καποιον αριθμο ποκεμον να πηγαινες στην επομενη γενια και ουτο καθ' εξης ..

Ακομα θα ηταν ωραιο να εβγαζαν παιχνιδι σε μορφη RPG και να συνεγραζοταν με sony(ps3) kai pc τοτε θα εκαναν τρελες πωλησεις .
Το πρωτο θα ηταν κουραστικο για τον καθε εναν που θα επαιζε αυτην την version πιστευω.Επισης,δεν ειναι δυνατον μια κασετα να αποθηκευσει τοσα πολλα δεδομενα ετσι ωστε να μπορεις να ταξιδεψεις σε ολες τις regions,αποκλειεται.Η δευτερη σου ιδεα ειναι καλη και ναι,οι πωλησεις θα ηταν τρελες,θα αλλαζε πολυ το στυλ ομως,το RPG style εχει μεγαλη διαφορα απ'το pokemon style.Και κατι αλλο,εδω πρεπει να λεμε τι ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ απ'την επομενη γενια,οχι τι θα θελαμε να ΓΙΝΕΙ η τι να ΒΓΕΙ επιπλεον.
Xarhs, δεν θα ήταν κουραστικό. Εάν ένα παιχνίδι δεν έχει πολλές ώρες διασκέδασης/παιχνιδιού τότε δεν είναι και πολύ ωραίο. Πολλοί απο εμάς θέλουν ενα G/S/C remake και αυτό που πρότεινε ο giaprakuli μοιάζει σαν το ταξίδι του παίκτη σου στις G/S/C. Και γιατί τα παιχνίδια του PS3 να έχουν 20 ώρες δράσης και τα παιχνίδια του DS να έχουν μόνο 3-4 ώρες δράσης; Και το δεύτερο που πρότεινε δε θα γίνει ΠΟΤΕ!

Xarhs Wrote:Επισης,δεν ειναι δυνατον μια κασετα να αποθηκευσει τοσα πολλα δεδομενα ετσι ωστε να μπορεις να ταξιδεψεις σε ολες τις regions,αποκλειεται.
Όχι. Πέσε ότι Kanto/Johto/Hoenn/Shinnoh είναι το κάθε ένα 30mb. Έχουμε 120mb, που ΕΙΝΑΙ δυνατόν γιατί έχουν βγει κάτι πειρατικά εργαλεία για το DS με χωρητικότητα 1GB εάν δεν κάνω λάθος.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's