(21-03-2009 08:03 PM)Johan Wrote: [ -> ] (21-03-2009 04:31 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Οσο για το Machamp, δεν ειναι μονο αγριο. Εχει εμφανως ανδρικα χαρακτηριστικα. Ακομα και μια θυλικη Bodybuilder δε φοραει απλα ενα σλιπακι αν με καταλαβαινετε...
εγώ πιστεύω πως αν βγάλουν θηληκό Machamp
1. Θα βγάλουν και θηληκό Machoke
και 2. Αυτό που θα φοράει θα είναι κάτι σαν ολόσωμο Μαγιό... μάλλον...
Πιστευω πως αυτο που λες Johan ειναι ακυρο..... Δεν γινεται να αλλαξουν ενα Ποκεμον το οποιο βρισκεται στην πρωτη γενια.. Δηλαδη ειναι σαν να γραφεις εξετασεις και μετα απο δυο χρονια να λες "Τελικα αυτο επρεπε να γραψω ως απαντηση!". Ελπιζω να με καταλαβαινεις...
Edw alla3an thn oura tou female pikachu kai evalan krayion sto female Wobbuffet.Se ena female Machamp 8a kollhsoun;
Πιστεύω πώς με το machamp θα μπορούσε να γίνει ότι έγινε και με το gardevoir, να του δώσουν δηλαδή τη δυνατότητα να εξελίσσεται σε κάτι πιο θηλυκό. Βέβαια, θηλυκά machamp θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως υπάρχουν και αρσενικά gardevoir ο.Ο
Σχετικά με την εμφάνιση-είναι απαραίτητο να καταλήξουν σε μαγιό, εσώρουχο κτλ;; Κάτι ώστε να μη δείχνει πια τόσο αντρικό, ίσως μια φούστα. Εξάλλου, τα pokemon είναι για μικρά παιδιά και δε νομίζω πολλοί γονείς να χαίρονταν με τισ αλλαγές που προτείνετε
Vasika,eimai 100% sigouros oti oi Yiaponezoi den einai toso xazoi gia na kanoun kati tetoio opote na eiste vevaioi oti tipota tetoio den 8a ginei.Ean exete parathrhsei ta pokemon(ta perissotera) einai zwa.Oti zwo kai na psa3oume einai se pokemon.Anarwtiemai ti 8a exei h 5h genia...
Εγώ πάλι πιστεύω πως η νέα γενιά θα το έχει αυτό.....ή τουλάχιστον θα υπάρχει για ορισμένα Pokemon συγκεκριμένη εξέλιξη ανάλογα με το γένος τους....πιστεύω πως θα γίνει κάτι τέτοιο(βασικά έχει γίνει αλλά πιστεύω πως θα επεκταθεί, σε περισσότερα Pokemon).Αφού αυτή η ιδέα για το πρώτο σου Pokemon που σε ακουλουθεί ισχυεί(κάτι που δεν το περίμενα) όλα είναι πιθανά πλέον.....
Αλλαγες στ'αρχικα Pokemon γινονται παντως,οπως ακριβως αλλαξανε και τον Wobba. Θα ηταν σωστο να υπαρχει θηλυκο Machamp και να ηταν διαφορετικο
Δυστυχως το ιδιο λαθος δε διορθωνεται για τον Mr.Mime...
Στην 5η γενια (που πιθανως και να βγει...αν και παλι αναρωτιεμαι τι θα βγαλουν,παντα την ιδια απορια εχω) θα υπαρχουν και νεοι τροποι εξελιξης απλα ειναι ευφανταστοι μερικοι τοσο που δεν μπορω να ξερω
Αλλα πραγματικα...μ'αρεσει που σκεφτονται συνεχως και αλλα πραγματα και μετα απο την αμφιβολια προς τη Game Freak επερχεται η παραδοχη xD
αν το χατε προσεξει στο serebii, φανερωθηκε η σιλουετα ενος απ τα ποκεμον της 5ης γενιας. πρεπει να ναι σιγουρα μια εξελιξη του λουκαριο....
http://www.serebii.net/index2.shtml
mpori na ine kai ekseliksi tou floazel(ine san na exi niktikes memvranes sta xeria kai podia tou) i tou furet(exi mitero prosopo) i akoma na ine ekseliksi tou shiftry(exi makria malia), pantos fenete poli oreo.
το ξερα το ξερα το ξερα το ξερα!!! ήμουν 200% σίγουρος οτι το ποκεμον sthn 13 ταινια θα έμοιαζε με λύκο στα 2(σαν lucario) αιτιολογηση: gt στο βιντεο της 13 ταινιας το όταν στο τελος λέει Ζ φένονται κατι νύχια!!!σαν να κάνει slash! έτσι μου ήρθε επιφωτηση οτι ίσως να μοιάζει λίγο με lucario!!!
ΕΓΩ ΘΑ'ΘΕΛΑ ΚΙ'ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ EEVEE.EINAI AΔΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 7 ΤΥΠΟΙ.
Shaymin Illusion forme?!
Θεός ο cascadegonpory. ^^
χαχαχα!το είχα δει και εγώ! έλεος!μακάρι πως όχι.δεν είναι και πολύ ωραίο ποκεμον το shaymin!
Εμένα από την άλλη μου αρέσει το Shaymin,αλλά σε τέτοιο forme δε μου αρέσει με τίποτα.Ίσως να είναι μια εξελιγμένη μορφή (του Mightyena ίσως).Μπορεί βέβαια και να είναι ένα εντελώς καινούριο Pokemon.Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ωραία τα Pokemon της 5ης γενιάς,αν και είναι δύσκολο.Ήδη από την 4η γενιά κάποια Pokemon υπήρχαν μόνο και μόνο για να μπορεί να υπάρξει και Sinnoh Dex.
Μοιάζει αρκετά με την σκιά που έδειξε στο Pokemon Sunday αλλά ας ελπίσουμε πως δεν είναι αυτό αλλά ένα τελείως διαφορετικό και καινούριο Pokemon!!!
μα αυτο π ειχε κανει ο θανος το ειχε ποσταρει μονο για πλακα. αρα, αμφιβαλω αν θα ναι καμια κακασχημη μορφη του shaymin εκεινη η σιλουετα. πρεπει να ναι σιγουρα ή εξελιξη του mightyena ή του λουκαριο