Xαρη το τι περιμενουμε μπορει να ειναι και το τι ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ.ελεοΣ
Εγω πιστευβ οτι καποια στιγμη θα γινει αυτο κ θα ενωθουν οι regionS.Αν το κανουν αυτο πραγματικα θα τραβηξουν πολυ κοσμο,και παλιους αλλα και καινουργιους.Οσο για το να συνεργαστει με την Σονι κ.τ.λ.π
απο+κλειεται...!
Ναι,αλλα αυτο που περιμενεις δεν μπορει να ειναι παντα και αυτο που θελεις.Εγω προσωπικα με δυο regions σε μια κασετα θα ημουν ευχαριστημενος,με δυο η τρεις θα ξενερωνα.Και δεν αποκλειεται να συνεργαστει η Sony με την Pokemon Company.Δεν ξερουμε τιποτα ακομα.Πωλησεις θελουνε και περα απ'αυτο η συνεργασια τους θα ηταν lucky break για εκατομμυρια τετοιες.
Ναι δυσκολο αυτο που λες γιατι υπαρχει και ο ανταγωνισμος...Και η συνεργασια αναμεσα σε τετοιες εταιριες ειναι δυσκολη εως απιθανη..Τεσπα εγω επιμενω στην ιδεα της ενωσης ολων των regioN.
Θα τραβουσε πολυ κοσμο..και νεο και παλιο..Εγω π.χ εχω να παιξω μηνες ...Πραγματικα αν αυριο το πρωι εβγαινε η κασετα θα πηγαινα να την παρω και θα την εκαιγα εντελως...αλλα τι να κανουμε...aNywaYzZz...
(22-09-2008 02:19 AM)Dragar Wrote: [ -> ]Ναι δυσκολο αυτο που λες γιατι υπαρχει και ο ανταγωνισμος...Και η συνεργασια αναμεσα σε τετοιες εταιριες ειναι δυσκολη εως απιθανη..Τεσπα εγω επιμενω στην ιδεα της ενωσης ολων των regioN.
Θα τραβουσε πολυ κοσμο..και νεο και παλιο..Εγω π.χ εχω να παιξω μηνες ...Πραγματικα αν αυριο το πρωι εβγαινε η κασετα θα πηγαινα να την παρω και θα την εκαιγα εντελως...αλλα τι να κανουμε...aNywaYzZz...
Μακάρι να δούμε μια τέτοια κασέτα στο μέλλον με όλες τις region αλλα νομίζω πως αυτό είναι αδύνατο για τεχνικούς λόγους διότι δεν μπορούν να χωρέσουν τόσα πολλά αρχεία σε μια κασέτα...
δεν εχεις δει καρτες μνημης που ειναι 1 χιλιοστο και χωρανε 8 γκιγκα μπαητ? Επισης πιστευω οτι η πεμπτη γενια θα ειναι αισχος, κρινοντας την τελευταια δημιουργια ποκεμον (τα ροτομ κραπ δλδ).
Ναι πως δεν χωραει ρε σιγα..Ειχε πει ο φρι παλια κατι σε ενα ποστ του και δικαιολογησε το πως χωραει...
Και χαραλαμπε συμφωνω πραγματικα...
Πω ρε παιδια, εαν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν πατινι δηλαδη? Οι περισσοτερς υποθεσεις δεν βγαζουν σε τιποτα αυτην τη στιγμη, αλλο να ελπιζουμε και αλλο το τι μπορει να γινει >_>
Δεν ήξερα για την κάρτα μνήμης (Sorry for the spam)
εγω η πεμπτη γενια θα ηθελα να μην εχει καινουργεια ποκεμον, ηδη αυτα της τερτατης ειναι ασχημα και απλως δεν συγκρινονται με αυτα της πρωτης, δεν θα ηθελα να δω της πεμπτης, και εξαλου ακουγεται παρατραβηγμενο 5τη γενια, δλδ σε 10-12 χρονια τι? θα εχουμε 7η και 8η γενια? ελεος, θα μπορουσαν να κανουν σημαντικοτερες αλλαγες.
επισης θα ηταν καλο αν μπορουσαμε στη πεμπτη γενια να βαζαμε στα ποκεμον 2 αντικειμενα,δηλαδη να κανουμε ενα item combo πχ life orb & leftovers.
Το μονο που θα προκαλουσε αυτο θα ηταν συγχυση,imo.
ναι ολοι θα τρελενωντουσαν(?) και θα ετρεχαν πανικοβλητοι αν γινοταν αυτο.
Βασικά δεν θα προκαλούσε σύγχηση, απλά θα ήταν λίγο πιο εύκολο να φτιάξεις το ανίκητο Pokémon (αυτό είναι κακό, όχι καλό). Σκέψου λίγο. Breloom με Toxic Orb και Leftovers. Breloom με Toxic Orb και Choice Scarf. Gyarados με Leftovers και Focus Sash. Heracross με Choice Scarf και Choice Band (uberly broken). Και πολλά άλλα που κανείς δεν ξέρει πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν.
συν οτι θα εχει πολυ φαση να γινοταν αυτο,γιατι θα μπορουσαμε να καναμε τα ποκεμον μας αϋτητα με αυτο τον τροπο.
Εδώ καινούριος!Εγώ θα ήθελα να μην χρειάζεσαι Nintendo Events για να αποκτήσεις Pokemon όπως το Celebi!!!
Και χωρίς DS Action Replay....εννοήται!