Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Heart Gold & Soul Silver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
πραγματι πολοι δεν μπορουν να αποκτησουν τα lugia ho-oh οπως και kyogre groudon rayquaza αν δεν εχουν τις παλιες ruby shapire.εγω για να αποκτησω lygia ho-oh χωρις hack η event ειχα παρει colloseum και XD.τωρα αυτες τις κασετες θελω να τις παρω για το λογο οτι μου εχει ληψει το joto!και τα εχτρα καινουρια story ποκεμον που σε ακολουθαει πιστευω θα ειναι πολυ ορεα version!!!Heart
Το Mewtwo δεν το έχει μαζί του ο Red,οπότε το άφησε να φύγει και θα το βρούμε λογικά αν υπάρχει σε διαφορετικό μέρος.
Ρε το Mewtwo ειναι ελευθερο και δεν μπορει να το πιασει κανεις Toungue
Δεν θα επρεπε να το πιανουμε με Masterball ας πουμε αλλα να το κανουμε Partner και να το καλουμε καποιο ειδικο αντικειμενο. (οπως και ολα τα Legendaries)
Αυτο θα ηταν φοβερη ιδεα για το storyline...να καλεις τα θρυλικα και οχι για παντα αλλα για λιγο ξερω'γω!
Blue εισαι και πολυ ρομαντικος...Toungue
Blue: Και μολις απεκτησα και το καλυτερο Machamp!
Γεια σε ολους στο μολις μπηκα στο thread και ναι θελω πολυ να μπορεις να πιασεις Mewtwo αλλα το αποθυμενο μου ειναι το Celebi.Δεν το εχω σε καμια κασετα αλλα σιγα μη το πιανεις στις HG/SS ουτε καν σε event δεν θα το βρισκεις.Ατιμη κοινωνια!
Μην απογοητευεσαι. Ειναι αρκετα πιθανο να το βρισκεις με event. (Τιποτα δεν ειναι σιγουρο ομως)
δειτε εδω τι βρηκα!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SoecVboSUEU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SoecVboSUEU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

αν και ειναι μια απλη μαχη, φανερωνει μερικα χαρακτηριστικα των g/s remakes Big Grin
Ενταξει...δεν αποκαλυπτει και πολλα....το μονο που προσεξα ηταν μονο κατι καινουργιες σε εμφανιση κινησεις οπως και διαφορετικα σχεδιασμενα μερικα Pokemon...
Καθως επισης και το μουσικο θεμα λεει πολλα! Ανυπομονω να ακουσω και το Wild Pokemon Battle Theme!
Εμενα μ'αρεσαν οι Gold/Silver. Βασικα ειναι τα αγαπημενα μου pokemon games. Γι' αυτο περιμενω με ανυπομονησία τα remakes Toungue
Το Johto μου εχει λειψει,οπως και το δευτερο αγαπημενο μου Pokemon,το Lugia (ηταν το αγαπημενο μου ωσπου βγηκαν οι Ruby και Sapphire)...Τελος παντων,βρηκα και ενα βιντεακι και κατι εικονες.Θα πρεπει να ειναι τελειες!Δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρω καποια απο τις δυο!
Οι πιο φανταστικοφανταστικές κασσέτες που έχω δει!!!! Εγώ θα πάρω την Soul Silver επειδή μ'αρέσει πιο πολύ το Lugia!
εγω θα παρω την HG, γιατι χρειαζομαι ενα adamant ho oh.
εγω θα πάρω SS διότι μου αρέσει το Lugia πολυ περρισότερο απ' ότι το Ho-oh και επειδή στην SS γίνετε να πιάσεις Groudon και μιάς και έγω Saphire για Kyogre τι να την κάνω την HG;
(22-08-2009 04:10 PM)Johan Wrote: [ -> ]εγω θα πάρω SS διότι μου αρέσει το Lugia πολυ περρισότερο απ' ότι το Ho-oh και επειδή στην SS γίνετε να πιάσεις Groudon

εγω ακριβως το αντιθετο βασικα, θα παρω hg γιατι μ'αρεσει περσσοτερο το ho-oh απ'οτι το lugia και επειδη στην hg θα μπορεις να πιασεις kyogre λογικα, το οποιο συμπαθω αρκετα as well.

(22-08-2009 03:47 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εγω θα παρω την HG, γιατι χρειαζομαι ενα adamant ho oh.

lol, μονο γι'αυτο θα την παρεις εσυ?-.-
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's