11-06-2009, 09:06 PM
11-06-2009, 09:08 PM
(11-06-2009 08:55 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Βεβαια ο Pikachu που ειχα το βραδυ κοιμοταν και αν τον κουναγες τσαντιζοταν!
Δηλαδή εάν εγώ είμαι ξενύχτης και δεν κοιμάμαι πριν τις 3 το πρωί, δεν θα μπορώ να το εκπαιδεύω;
(11-06-2009 08:56 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Δεσ' το σε κανά κολάρο σκύλου. Σίγουρο expάρισμα.
Καλή ιδέα για κακή, αλλά 1ον δεν το θέλω σαλιωμένο, τριμμένο σ' όλους τους τοίχους γεμάτο λεκέδες και δεύτερον, το βράδυ κοιμάται κι ο σκύλος. Τι μέρα, χαίρω πολύ, θα το ενσωματώσω πάνω μου .
(11-06-2009 08:56 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Κάποιοι μάλλον βαριούνται να φτιάξουν τα sprites από την αρχή.
Έλεος... Ελπίζω να μην είναι τα ίδια με της Platinum στο παιχνίδι τα sprites .
11-06-2009, 09:08 PM
Πολύ καλές φαίνονται,ελπίζω μην το παρακάνουν με τις αλλαγές όμως...
12-06-2009, 01:47 AM
Ναι. Στο τελος θα μεταφερουν ολα τα Pokemon του Hoenn στο Johto. Αν υπαρχουν στο Johto τοτε γιατι εμεις τα γνωρισαμε στο Hoenn; Ηταν καλη δικαιολογια να μην ξερουμε τα νεα Pokemon επειδη δε ζουν στις περιοχες που ξερουμε. ΕΛπιζω να τα βαλουν καπου αλλου. Αλλα και παλι, Τα ΘΡΥΛΙΚΑ Pokemon του Hoenn βγηκαν διακοπες;
12-06-2009, 09:10 AM
(11-06-2009 08:56 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Επίσης, όταν το είδα άρχισα να γελάω σαν χαζός:
εικονα
Κάποιοι μάλλον βαριούνται να φτιάξουν τα sprites από την αρχή.
οχι ρεεεεε καμια σχεση. αλλωστε οι εικονες δεν ειναι καν sprite και δεν εχουν την ιδια ποζα (δες πως λυγιζει η μεση)
12-06-2009, 11:23 AM
(12-06-2009 09:10 AM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]οχι ρεεεεε καμια σχεση. αλλωστε οι εικονες δεν ειναι καν sprite και δεν εχουν την ιδια ποζα (δες πως λυγιζει η μεση)
Δε μιλάω για τα Sugimori artworks, για τα sprites είπα. Δεν είναι δύσκολο να βγάλουν το κράνος από το sprite του Roark και να τον βαπτίσουν rival.
Όσο για το Hoenn που εισβάλει στο Johto, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Το βλέπω ως ένα τεράστιο hint ότι το παιχνίδι δεν θα περιέχει Kanto. Ελπίζω να κάνω λάθος. Τώρα τα events με Arceus και Jirachi δεν ξέρω τι λένε, αλλά και πάλι, ο Arceus είναι ένας, ο θεός. Είναι βλακεία να τον έχουν προγραμματισμένο σε 3 παιχνίδια (D/P, Pt, HG/SS).
12-06-2009, 12:06 PM
Παντως , τωρα που το καλοσκεφτηκα....νομιζω οτι το Καντο δεν θα ειναι και πολυ πιθανο να υπαρχει στις HG / SS , για τους εξης λογους:
1. Υπαρχει το Kanto στις Fire Red , Leaf Green και ειναι συμβατο με τις D/P/Pt ( γιατι να μην κανουν κανενα time capsule που να συνδεει τις HG / SS με τις Fire red / Leaf Green ; Ηλιθιο θα ειναι , αλλα για τους παραγωγους θα ηταν πιο συμφερον )
2. Στη Platinum υπαρχει η δυνατοτητα να πιαστουν τα 3 Θρυλίκα πουλια με το National Pokedex
3. Δεν εχει γινει προς το παρον καμια αναφορα στο Καντο. Αντιθετως , τα θρυλικα του Χοεν φαινονται εντονοτερα ( εικασιες για Groudon / Kyogre / Rayquaza ή για Dialga / Palkia απο τον Arceus της ταινιας )
4. Καμια κασετα 4ης γενιας δεν ειχε 2 χαρτες....βεβαια αυτο γινονταν και με τις R/S/E αλλα οι Fire Red , Leaf Green ειχαν παραπανω απο 1 χαρτη...αρα ισως...
Λαμβανοντας αυτα υπ οψην , μου φαινεται χλωμο να δουμε το Καντο στις HG / SS....Ελπιζω να γινει ομως η εκπληξη , γιατι αν δεν εχουν το Καντο θα ειναι απλα για τα μπαζα....
Εν πασει περιπτωση , αν δουμε οτι το Καντο δεν ειναι πιθανο να υπαρχει στο παιχνιδι , μπορουμε να φτιαξουμε μια petition.....pokefans ενωμενοι !
1. Υπαρχει το Kanto στις Fire Red , Leaf Green και ειναι συμβατο με τις D/P/Pt ( γιατι να μην κανουν κανενα time capsule που να συνδεει τις HG / SS με τις Fire red / Leaf Green ; Ηλιθιο θα ειναι , αλλα για τους παραγωγους θα ηταν πιο συμφερον )
2. Στη Platinum υπαρχει η δυνατοτητα να πιαστουν τα 3 Θρυλίκα πουλια με το National Pokedex
3. Δεν εχει γινει προς το παρον καμια αναφορα στο Καντο. Αντιθετως , τα θρυλικα του Χοεν φαινονται εντονοτερα ( εικασιες για Groudon / Kyogre / Rayquaza ή για Dialga / Palkia απο τον Arceus της ταινιας )
4. Καμια κασετα 4ης γενιας δεν ειχε 2 χαρτες....βεβαια αυτο γινονταν και με τις R/S/E αλλα οι Fire Red , Leaf Green ειχαν παραπανω απο 1 χαρτη...αρα ισως...
Λαμβανοντας αυτα υπ οψην , μου φαινεται χλωμο να δουμε το Καντο στις HG / SS....Ελπιζω να γινει ομως η εκπληξη , γιατι αν δεν εχουν το Καντο θα ειναι απλα για τα μπαζα....
Εν πασει περιπτωση , αν δουμε οτι το Καντο δεν ειναι πιθανο να υπαρχει στο παιχνιδι , μπορουμε να φτιαξουμε μια petition.....pokefans ενωμενοι !
12-06-2009, 12:58 PM
Μα και τοτε υπηρχαν οι Red και Blue! Παιδια δε νομιζω να μην εχει Kanto. Η Nintendo και η Game Freak ειναι εταιριες που σεβονται τους fans τους. Τα Remakes ειναι καθαρα Fan Service και τιποτα αλλο. Στην προηγουμενη γενια, οι FR/LG χρησιμευαν στη συμπληρωση του National Dex. Σε αυτη τη γενια ομως, ειναι συμπληρωσιμο απο τις Diamond και Pearl. Τα remakes φτιαχτηκαν για διασκεδαση και οχι για βοηθεια συμπληρωσης του Pokedex. Γι αυτο πιστευω πως το Kanto θα μεινει εκει που ηταν.
12-06-2009, 02:39 PM
Και σε μια στιγμη τα παντα γινονται ευχαριστα! Καινουρια νεα λενε πως ΟΛΑ τα Pokemon μπορουν να σε ακολουθουν απο πισω. Οχι μονο τα Starters. Εχω να παω βολτες με το Gengar!
Επισης, ο Χαρτης δειχνει καθαρα δρομο προς το Kanto και εμφανιζει και μια καινουρια περιοχη.
Very Excited!
Επισης, ο Χαρτης δειχνει καθαρα δρομο προς το Kanto και εμφανιζει και μια καινουρια περιοχη.
Very Excited!
12-06-2009, 02:50 PM
Όπα! Τα σπάει! Τελικά, βγάλανε κάτι για να μας κρατήσουν στο πνεύμα μέχρι τη νέα γενιά...
12-06-2009, 02:52 PM
τελεια! και ολα τα ποκεμον σε ακολουθουν απο πισω, και καντο! ειδικα το δευτερο σκιζει, δεν το συζητω. ωραια, και εγω μαλλον θα κανω πολλες βολτες με το typhlosion.
αλλα φιλιππε, εισαι κακος, επρεπε να ποσταρεις και την πηγη σου.
αλλα φιλιππε, εισαι κακος, επρεπε να ποσταρεις και την πηγη σου.
12-06-2009, 02:53 PM
Όλος ο κόσμος ξέρει το http://www.filb.de/
12-06-2009, 02:53 PM
Τωρα μ εφτιαξες. Μπορεις να δωσεις λινκ του χαρτη ;
12-06-2009, 03:03 PM
12-06-2009, 03:07 PM
τωρα που το ξανασκεφτηκα, ισως βαλουν και το καντο, αλλα και το χοεν, ετσι πως πανε τα πραγματα....