Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Heart Gold & Soul Silver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Βρηκα κι αλλο ενα βιντεακι εδω που ισως σας φανει ενδιαφερον.Ειναι στα γιαπωνεζικα,αλλα και μονο να βλεπετε θα καταλαβετε αρκετα πραγματα (πιστευω)...
@fake apology: μα κι εσυ γι αυτον τον λογο την θες (εκτος του nature). αρα, pwn.

anyway, δεν το χουν παρακανει λιγο με τα θρυλικα?? αφου τα g/s remakes εχουν καταντησει να ναι οι μονες κασσετες που σου επιτρεπουν να πιασεις τοοοοοοσα πολλα θρυλικα. kyogre, groudon & rayquaza στο johto?? τι ακυρο..... Undecided
(22-08-2009 05:01 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Βρηκα κι αλλο ενα βιντεακι εδω που ισως σας φανει ενδιαφερον.Ειναι στα γιαπωνεζικα,αλλα και μονο να βλεπετε θα καταλαβετε αρκετα πραγματα (πιστευω)...

thanks για τα videos που μας παρεχεις.εχω να πω παντως πως τα groudon, kyogre και rayquaza θα επρεπε να τα encounter-αρεις σε πιο 'wow' μερη, αλλα τεσπα, that's not the point.

(22-08-2009 05:04 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]@fake apology: μα κι εσυ γι αυτον τον λογο την θες (εκτος του nature). αρα, pwn.

ανεφερα πουθενα οτι αυτος ειναι ο κυριος λογος?...

anyway, δεν το χουν παρακανει λιγο με τα θρυλικα?? αφου τα g/s remakes εχουν καταντησει να ναι οι μονες κασσετες που σου επιτρεπουν να πιασεις τοοοοοοσα πολλα θρυλικα. kyogre, groudon & rayquaza στο johto?? τι ακυρο..... Undecided

ειναι η region στην οποια τα πιανεις και ποια πιανεις, οχι ποσα πιανεις.
Απλά θέλουν να μην χρειάζονται 100 κασέτες για να βρεις όλα τα Pokemon...Και ποιος είπε ότι θα είναι μέσα στο Johto?Δν το νομίζω...
EDIT:Και στις 2 θα πιάνεις και τα 2(Lugia κ' Ho-oh)Εγώ θα πάρω SS επειδή Silver ήταν η πρώτη μου...
Ουτε εγω το πιστευω αυτο.Λογικα θα μπορεις να πας και στο Kanto και ισως Hoenn (το διαβασα καπου,αλλα παιζει να ειναι ψεμα).
Λοιπόν, εγώ λογικά βλέπω να παίρνω την soul silver επειδή συμπαθώ το lugia περισσότερο και μου αρέσει το όνομα της, αλλά ακόμα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Όσο για το trailer είναι πολύ καλό, αλλά όπως είπε και ο Χάρης kyogre,groudon και rayquaza άξιζαν καλύτερα μέρη(θάλασσα,σπηλιά και κάποιο πύργο αντίστοιχα),αλλά δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Επίσης είδαμε και το τρένο οπότε kanto υπάρχει σίγουρα(είδα και κάτι εικόνες στο serebii) - hoenn αποκλείεται αφού εκτός του ότι η κασέτα πιθανώς δεν θα το άντεχε, η τρίτη γενιά δεν απέχει και τόσο οπότε remake δε χρειάζεται ακόμα(εξάλλου σχεδόν όλα τα θρυλικά της 3ης γενιάς πιάνονται)
Το pokeathlon φαίνεται πραγματικά καλό(καλύτερο τουλάχιστον από τα contests),ενώ οι κασέτες φαίνονται να τα έχουν όλα(2 περιοχές, battle frontier, τόσα θρυλικά κτλ). Αναρωτιέμαι τι/αν θα προσθέσουν στην επόμενη γενιά.
Αυτο για το μερος που θα βρισκονται τα θρυλικα ειναι σωστο.Αλλα που ξερουμε οτι δεν χρειαζεται να περασουμε μεσα απο μια σπηλια η κατι τετοιο με σκοπο να φτασουμε στο τελευταιο δωματιο (το οποιο και παρουσιαζεται στο βιντεο);Τελος παντων,εμενα μου αρεσε το οτι μπορεις να διαλεξεις ενα Pokemon που να σε ακολουθει,κατι που συνεβαινε στη Yellow,αλλα μονο με τον Pikachu.
(22-08-2009 10:34 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Αλλα που ξερουμε οτι δεν χρειαζεται να περασουμε μεσα απο μια σπηλια η κατι τετοιο με σκοπο να φτασουμε στο τελευταιο δωματιο (το οποιο και παρουσιαζεται στο βιντεο);

ακομα και αν ειναι ετσι, δεν λεει, imo. κανονικα το kyogre θα επρεπε να βρισκεται στο νερο, το groudon σε λαβα και το rayquaza σε καποιον πυργο ας πουμε, στην κορυφη. τεσπα, δεν με χαλαει και τοσο πολυ, αλλα δεν ειναι καθολου kewl. π.χ φανταστειτε το kyogre στην ξηρα, το groudon ξεμπαρκο σε μια σχετικα ακυρη περιοχη, και το rayquaza κλεισμενο μεσα σε 4 τοιχους. συμφωνα με το φυσικο περιβαλλον τους, ειναι ακυρες οι τοποθεσιες τους.
Μολις τωρα πηρε το ματι μου οτι θα βγουν Remakes...το μονο που μου την σπαει ειναι μηπως ειναι p.x οπως Fire Red/Leaf Green για Red/Blue ,δηλαδη αποτυχημενες κατα τα αλλα.
Νομίζω οτι αυτές οι κασέτες θα σπάσουν ταμεία,δεδομένου οτι απευθύνεται και στους παλίους pokemon gamers και στους καινούργιους.
εννοειται οτι θα σπασουν ταμεια αυτα τα remakes! αφου τοοοοοοσος κοσμακης περιμενε με ανυπομονησια τετοιες κασσετες! το προβλημα ομως ειναι οτι θα κυκλοφορησει πιο νωρις απ οτι συνηθως σε αντιθεση με αλλες κασσετες, επειδη κυκλοφορησε εδω και 3 μηνες η πλατινουμ και το embargo της δεν θα προλαβει να τελειωσει μεχρι την ημερα κυκλοφοριας των remakes, που θα ναι την ανοιξη του 2010. εκτος βεβαια κι αν κυκλοφορησουν τελη μαιου.......
Και τέλη Μαίου να κυκλοφορησουν εγώ δεν τις παιρνω πριν απο τον Ιούνια γιατι οπως και πολλοι απο το LP γραφω εξετάσεις Dodgy
Φαίνονται πάντως πολύ καλές, εμένα μου αρκεί που επιτέλους το box system θα είναι της προκοπής και θα γίνεται με touch screen(drag n' drop στυλ). Το ότι σε ακολουθεί το pokemon δε μου αρέσει και ιδιαίτερα,αλλά δε με πειράζει κιόλας ενώ η επιστροφή των apricorn είναι φοβερή. Αυτό που με χαλάει είναι ότι το battle frontier θα είναι πιθανότατα ίδιο με της platinum(το διάβασα στο serebii Sad ). Eλπίζω τουλάχιστον να αλλάξουν τους brains...
τελικα το johto θα "επικοινωνεί" με το kanto;
ειδα αυτη την εικονα [Image: magnettravel.jpg]
στο serebii που λεγόταν heading to kanto.
Γνωριζει κανεις επ'αυτού;
[Image: route1.jpg] aka Route 1
[Image: pallettown.jpg] aka Pallet Town

Που σημαίνει ότι Kanto θα υπάρχει κανονικά Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's