Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(13-09-2009 02:14 AM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]jolteon
looolz at Jolteon , και ναι κάποια τα χάλασαν , όπως το
Tyranitar....
Αλλά παραμένουν πορωτικές κασέτες όπως και να το κανεις....
Για να μην ψάχνετε ένα ένα τα sprites,
εδώ.
Arcanine, Scizor, Charizard, Muk, Kabutops και Gyarados έγιναν πολύ καλά. Το Steelix είναι τραγικά αστείο. Το Moltres είναι σαν κόκορας. Σεβασμός και στο Lanturn που τόσα χρόνια δεν έχει αξιωθεί να αλλάξει πόζα, εκτός από το sprite της παλιάς Silver.
χαχαχαχαχαχα πραγματι επησεις το lugia δειχνει πολυ καλo σε αντιθεση με το ΗΟ-ΟΗ επησεις το Ivysaur ειναι μπλε.
Το excegutor είναι σαν βλαμένο.....Το Steelix=ελεος. Drowzee lol και κάποια είναι πολύ μαπες...αλλά αυτό είναι το λιγότερο που μετράει για εμένα...
παντως εμενα δε μ αρεσε το sprite του mew2. παρα ηταν προχειρο.
Το Granbull και καλά νταής , λολ. Πολύ πρόχειρο και το Tyrogue...
λολ εγω κατι που θυμηθηκα τωρα καθως κοιταζα τα sprites, εχει αναρωτηθει κανενας γιατι το dragonite ειναι ΤΟΣΟ ασχετο σε σχεση με το dragonair? καμια ομοιοτητα ρε αδερφε.
ΥΓ: καμπουτοψ και σκαρμορυ ολα τα λεφτα.
Όλες τις μορφές του Εevee πριν την 4η γενιά τις δείχνει άθλια!!
Όντως το Dragonite είναι μεγάλη βλακεία ως προς την εμφάνιση!
Μagmar και Elctivire=Das Best από sprite.
(13-09-2009 08:38 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Όλες τις μορφές του Εevee πριν την 4η γενιά τις δείχνει άθλια!!
True, το vaporeon ειδικά είναι λες και το τραβάνε από την ουρά, το jolteon άσ'το καλύτερα. Νομίζω πως έγινε μεγάλη προχειροδουλειά γενικότερα όσων αφορά τα sprites, αν και κάπιοα είναι πολύ ωραία. Επίσης, τι τους έπιασε στην 4η γενιά με το mantine και του βγάλανε το remoraid που κρατούσε;;
Σχετικά με το dragonite, μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, αν και όπως είπε και o X-L δεν έχει καμία σχέση με dragonair-dratini.
Tα sprites των celebi, suicune,larvitar και zubat(μοιάζει υπερβολικά με το σήμα του batman η πόζα) είναι αρκετά καλά επίσης.
Γενικο συμπερασμα:Καλυτερα να μην αλλαζαν ορισμενα sprites,παρα να τα σχεδιαζαν τοοοοσο προχειρα.Αφου δεν ειχαν ορεξη να κανουν καλη δουλεια,τι τα θελανε τα νεα sprites (δε μιλαω για ολα).
Αν τα sprites ηταν δουλεμενα προχειρα, δεν θα τα αλλαζαν καθολου. Οσα ειδα εμενα μου αρεσαν. Ειναι μαλλον θεμα προσωπικης αντιμετωπισης του καθενως. Αν δεν κανω λαθος το sprite του Mewtwo πχ αρεσει πολυ στον ADK. Εγω παντως ειδα λιγα γιατι τα περισσοτερα θελω να τα δω in-game
guys μολις την παραγκηλα καιφενεται πολυ ωραια (ασχετος που δεν καταλαβαινω χριστο) και ειναι ακριβης remake με καποια προσθετα. η μ=music ειναι σχεδων η ιδια αλλα remixed. παντως ειμαι πολυ εφχαριστημενος
Ο Red υπήρχε και στις παλιές G/S/C ;
Γιατί πορώθηκα μόλις είδα τα λέβελ του....:ο
Υπήρχε,με μεγαλύτερο λέβελ το Pikachu 81,και γύρω στο 75 νομίζω Char/Blast/Venu.Λάθος έκανα,κοίτα
εδώ.
απ οτι φαινεται, σε αντιθεση με αλλες κασσετες, τερματιζεις το παιχνιδι ΜΟΝΟ οταν νικησεις τον red, την elite four & ολους τους 16 αρχιγυμναστες. αυτη κι αν ειναι προκληση!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18