26-08-2009, 03:01 PM
26-08-2009, 05:10 PM
To Rayquaza θα ήταν ωραίο να το έβρισκες καθώς έκανες Fly! Να έπειρνες Groudon & Kyogre στην 6άδα σου, να έκανες fly για κάπου και να το έβρισκες εκεί που είναι μάυρη η οθόνη... αλλά δυστυχώς δεν είναι:sad:
26-08-2009, 06:55 PM
(26-08-2009 01:53 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ] aka Route 1
aka Pallet Town
Που σημαίνει ότι Kanto θα υπάρχει κανονικά
epic. να λοιπον που τωρα εχουμε την ευκαιρια να γευτουμε τις παλιες καλες στιγμες του kanto.
also, Typhlosion is The God. <3333
(26-08-2009 03:01 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Και μου φαινεται οτι η υποθεση στο Kanto (ανυπαρκτη σε Gold και Silver) θα ειναι ιδια με αυτη στις Leaf Green και Fire Red!
δεν εχω παιξει ποτε firered/leafgreen οποτε προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα αν ηταν ιδια η υποθεση.
(26-08-2009 05:10 PM)Con Wrote: [ -> ]To Rayquaza θα ήταν ωραίο να το έβρισκες καθώς έκανες Fly! Να έπειρνες Groudon & Kyogre στην 6άδα σου, να έκανες fly για κάπου και να το έβρισκες εκεί που είναι μάυρη η οθόνη... αλλά δυστυχώς δεν είναι:sad:
'blah' φαση.
26-08-2009, 08:53 PM
καλα φοβερη φαση να εχει και καντο πορωθηκα τωρα ^_^
σπαμ!
σπαμ!
26-08-2009, 09:07 PM
(26-08-2009 06:55 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]δεν εχω παιξει ποτε firered/leafgreen οποτε προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα αν ηταν ιδια η υποθεση.
Bασικά η υπόθεση στις FR/LG είναι η ίδια με τις R/B/Y με διαφορά μόνο την προσθήκη των sevii islands(η βασική υπόθεση παραμένει η ίδια) και μια καθυστέρηση στο να πιάσεις τον Mewtwo.
Για μένα πάντως, δε νομίζω να ακολουθήσουν την κλασσική υπόθεση όσων αφορά το Kanto, αλλά αυτή των G/S/C (Blue gym leader, no legendary birds, radio tower στη lavender κτλ) αφού υποτείθεται ότι η ιστορία στις G/S/C έρχεται μετά από αυτή των R/B/Y (πχ ο Giovanni έχει ήδη νικηθεί και ο Koga είναι E4), οπότε κάτι τέτοιο δε θα έστεκε χρονολογικά.
27-08-2009, 10:08 AM
Οπως και να χει η υποθεση πιστευω πως θα ειναι να κυνηγας για λιγο ακομα την ομαδα πυραυλο η κατι τετοιο. Και μαλλον οχι των FR/LG γιατι αν καταλαβα καλα η υποθεση θα ειναι 3 χρονια μετα απο τισ FR/LG αφου δυαλθει η ομαδα πυραυλος. Ετσι μου φαινεται καπως απιθανο
27-08-2009, 11:49 AM
Καλα,οπως και να 'χει εμενα με νοιαζει να υπαρχει υποθεση.Δε θελω να περασω το Johto και μετα,οταν φτασω στο Kanto,να βαριεμαι.Με λιγα λογια:υποθεση να 'ναι,κι ο,τι να 'ναι!
27-08-2009, 12:03 PM
Παιζει και να το κανουν με ολες τις 4 ηπειρους
27-08-2009, 11:56 PM
Μπα πολυ δυσκολο και με τις 4 ηπειρους....οπως λεει και ο Grovyle_fan ι ιστορια του Kanto θα ειναι οπως ηταν και στις G/S.Δεν γινετε να την αλλαξουν γιατι ειναι remake παλιων παιχνιδιων.Αμα ειχε αλλη ιστορια δν θα ηταν remake αλλα κατι αλλο...
09-09-2009, 12:46 PM
Mε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αναφέρω ότι στις hg/ss πιάνεται και ...drum roll(x2)... Mewtwo. Βρίσκεται στη cerulean cave στα 70lv όπως πάντα.
Λιγότερο σημαντικά:
Το suicune πιάνεται χωρίς roaming που σημαίνει ότι θα μπορέσετε να το βρείτε σε ό,τι nature θέλετε .
Τα 3 πουλιά επιπλέον θα πιάνονται στις original θέσεις, με εξαίρεση το moltres που βρίσκεται στη silver cave(σύνορα anto-johto)
Τέλος, θα υπάρχουν και τα Lati@s τα οποία θα τρέχουν πέρα δώθε στο Kanto.
Πηγή: http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilv...ends.shtml
Λιγότερο σημαντικά:
Το suicune πιάνεται χωρίς roaming που σημαίνει ότι θα μπορέσετε να το βρείτε σε ό,τι nature θέλετε .
Τα 3 πουλιά επιπλέον θα πιάνονται στις original θέσεις, με εξαίρεση το moltres που βρίσκεται στη silver cave(σύνορα anto-johto)
Τέλος, θα υπάρχουν και τα Lati@s τα οποία θα τρέχουν πέρα δώθε στο Kanto.
Πηγή: http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilv...ends.shtml
09-09-2009, 12:56 PM
Οι πληροφοριες δεν ειναι 100% εγκυρες αλλα ειναι οι πιο πιθανες. Γεμισε με θρυλικα το Johto. Μαλλον τα προσελκυει το περιβαλλον
09-09-2009, 02:55 PM
Θα μπορουμε να παρουμε τα starters της Hoenn,του Johto (εννοειται!) και το Kanto (ενα ανα περιοχη).Για περισσοτερες πληροφοριες,κλικ εδω.Επισης θα υπαρχει Pal Park στην Fuchsia.
09-09-2009, 07:12 PM
MWAHAHAHHAAHAHH! Tο 'ξερα πως οι HG/SS θα ήταν επικές!!! Εγώ το έλεγα στους φίλους μου και δε με πιστεύανε!
PLZ PLZ MAKE IT HAPPEN (μη δείτε) (Click to View)
Eλπίζω να δουλεύει ακόμα το RNG με breeding(καλά, όχι ότι δε μπορώ να κάνω μια απλή ανταλλαγή,αλλά είναι διευκόλυνση όπως και να το κάνουμε...)
09-09-2009, 08:13 PM
Κατι μου λεει οτι αυτες οι εκδωσεις θα σπασουν καθε ρεκορ σε θρυλικα!
Ελπιζω μονο να μην συμπιπτουν με την τελικη εκδωση ποκεμον, πραγμα που ακουγετε αρκετα λογικο, μιας και ο κυκλος φτανει στο τελος του με την τελικη (και αναμενομενη εδω και 5-6 χρωνια) επανεκδωση των Gold/Silver! Αν και δεν νομιζω (και ουτε ελπιζω)!
Ελπιζω μονο να μην συμπιπτουν με την τελικη εκδωση ποκεμον, πραγμα που ακουγετε αρκετα λογικο, μιας και ο κυκλος φτανει στο τελος του με την τελικη (και αναμενομενη εδω και 5-6 χρωνια) επανεκδωση των Gold/Silver! Αν και δεν νομιζω (και ουτε ελπιζω)!
09-09-2009, 08:49 PM
Isws ta 3 legendary dogs na ta sunantas se ekeinon ton purgo(isws Tin Tower),tha tous milas kai tha fevgoun.To kako einai oti tha gemisei o topos me Ev trained Shiny Gyarados.Na mou to thumitheite.