19-09-2009, 10:55 AM
19-09-2009, 11:41 AM
Χμ , αυτό πρέπει να ναι the Ultimate Pokemion Gamee!
Jhoto ftw..!
(και διαλέγεις 3 σταρτερς ;)wooop )
Jhoto ftw..!
(και διαλέγεις 3 σταρτερς ;)wooop )
19-09-2009, 11:54 AM
(19-09-2009 10:55 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Σιγά την πρόκληση,το έκανα όταν είμουν 10 χρονών,γιατί να μην το κάνω τώρα;(Το ότι είχα κολλήσει 2-3 μήνες σε ένα σημείο είναι λεπτομέρεια).
Πω ρε τι μου θυμησες τωρα... Στην Φαηαρ Ρεντ ειχα κολλησει για 1 μηνα... να βλεπεις ας πουμε Hall Of Fame το πρωτο ηταν στις 100 ωρες... Καλες εποχες.
19-09-2009, 12:14 PM
Εγώ δεν έβρισκα το Machine Part,χάρη σε ένα παιδί από το κολυμβητήριο το βρήκαμε κ εγώ κ ο κολλητός μου .
19-09-2009, 12:25 PM
(19-09-2009 10:33 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]απ οτι φαινεται, σε αντιθεση με αλλες κασσετες, τερματιζεις το παιχνιδι ΜΟΝΟ οταν νικησεις τον red, την elite four & ολους τους 16 αρχιγυμναστες. αυτη κι αν ειναι προκληση!!
Καλά δεν είναι και η τεράστια πρόκληση, παίρνεις 6 (ev trained) ποκεμον, τα πας 70 lv και τελείωσες. Πρόκληση θα ήταν αν τους πολεμούσες σε στυλ battle tower.
Θυμάμαι και εγώ sapphire είχα κολλήσει για αρκετό καιρό, δε μπορούσα να βρω ένα υποβρύχιο της team aqua και έφτασα στο πρωταθλημά με κάτι 70-80άρια ποκεμον.
19-09-2009, 01:47 PM
Σιγά μην χρειαστείς EV Trained,χωρίς να ξέρω να παίζω τον νικούσα μόνο με τον Typhlosion τον Red .
19-09-2009, 02:31 PM
(19-09-2009 10:55 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Σιγά την πρόκληση,το έκανα όταν είμουν 10 χρονών,γιατί να μην το κάνω τώρα;(Το ότι είχα κολλήσει 2-3 μήνες σε ένα σημείο είναι λεπτομέρεια).
διαφωνω. αφου παλιοτερα, ειχε μονο 8 αρχιγυμναστες, την ελιτ φορ και τελειωσες, ενω τωρα εχει και αλλους 8 αρχιγυμναστες και τον μονο εκπαιδευτη in game με ποκεμον, που εχουν τα πιο πολλα λεβελ (red). αρα, γιατι να μην ειναι κατι σαν προκληση?
19-09-2009, 02:40 PM
Έχουν κάνει τόσο θετικές προσθήκες imo (εκτός του basic game) που θα παίζεις παραπάνω χρονικό διάστημα από τις παλιές σχεδόν αναγκαστικά (και θυμάμαι ότι στη σιλβερ είχα παίξει 500 ώρες xD)
Aκόμα,
Aκόμα,
Spoiler (Click to View)
Ξαναδυναμώνουν οι Elite Four μετά τον Red και παίρνεις το τηλέφωνο ΚΑΙ ΤΩΝ 16 γυμναστών για rematch. Αυτό το γεγονός μαζί με την μουσική που φέρνει τη νοσταλγία είναι αρκετά για να με πείσουν να τις πάρω.
19-09-2009, 03:10 PM
(19-09-2009 02:31 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ](19-09-2009 10:55 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Σιγά την πρόκληση,το έκανα όταν είμουν 10 χρονών,γιατί να μην το κάνω τώρα;(Το ότι είχα κολλήσει 2-3 μήνες σε ένα σημείο είναι λεπτομέρεια).
διαφωνω. αφου παλιοτερα, ειχε μονο 8 αρχιγυμναστες, την ελιτ φορ και τελειωσες, ενω τωρα εχει και αλλους 8 αρχιγυμναστες και τον μονο εκπαιδευτη in game με ποκεμον, που εχουν τα πιο πολλα λεβελ (red). αρα, γιατι να μην ειναι κατι σαν προκληση?
Παλιότερα=στην Silver,που ήταν η πρώτη μου κασέτα και έκανα το ίδιο πράγμα ακριβώς,με λίγο μικρότερα λέβελς.Also,το Char του Red έχει τα καλύτερα Stats από Pokemon ingame(δν ξέρω αν υπολογίζεται το Light Ball στα stats του Pika,ούτε αν θα άλλαζε κάτι).
19-09-2009, 03:33 PM
(19-09-2009 02:31 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ](19-09-2009 10:55 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Σιγά την πρόκληση,το έκανα όταν είμουν 10 χρονών,γιατί να μην το κάνω τώρα;(Το ότι είχα κολλήσει 2-3 μήνες σε ένα σημείο είναι λεπτομέρεια).
Άλλο πρόκληση, άλλο μεγαλύτερη διάρκεια. Πρόκληση είναι κάτι δύσκολο, πχ battle tower, το ότι έχει διπλάσιους γυμναστές και έναν με ένα pikachu κοντά στα 90 lv δε μου λέει τίποτα. Ένα tyranitar κάπου στα 70 πχ έχει όλη την ομάδα του red(και χωρίς ev training όπως είπε και ο GS) 1-2 hit.
Πάντως θεωρώ πως έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Είναι λες και πήραν όλα τα καλά από τις προήγουμενες κασέτες και τα ύψωσαν στο τετράγωνο - ακόμα και τα sprites φαίνονται καλύτερα in-game. Kαι η μουσική θυμίζει τα παλιά καλά κομμάτια.
19-09-2009, 07:39 PM
Επίσης , να ρωτήσω κάτι εδώ μιας και δεν το βρήκα πουθενά. Θα είναι σαν τις LG/FR που για να κάνεις ανταλαγή με R/S/E έπρεπε να πάρεις τα 2 πετράδια , ή θα μπορείς από την αρχή με τις D/P/Pl ;
ξέρεις κανείς;
ξέρεις κανείς;
19-09-2009, 08:26 PM
Από την αρχή μπορείς.
19-09-2009, 11:25 PM
(19-09-2009 03:33 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Kαι η μουσική θυμίζει τα παλιά καλά κομμάτια.Και όχι μόνο, όλα τα παλιά καλά μπορεί να τα ακούσει κανείς στην αυθεντική εκτέλεση μέσω του GB Player, ενα key item του παιχνιδιού! (damn I sound like advertising it)
26-09-2009, 10:05 AM
Nαι είναι φοβερές. Μια απορία:
Γιατί κάνανε το whirlpool HM ;
Γιατί κάνανε το whirlpool HM ;
26-09-2009, 10:38 AM
Επειδή και στις G/S/C HM ήταν :Ρ
----------------------------------------------------
Προστέθηκαν κάποιοι νέοι tutors και νέες egg moves. Τώρα πια πολλά pokemon θα μπορούν να μαθαίνουν super fang,pain split και gravity και κάποιες άλλες κινήσεις, ενώ σημαντικές egg moves είναι το recover σε quagsire, dragon dance σε whishcash, aqua jet σε feraligatr, power whip σε venusaur,head smash σε aggron(O.o). Επίσης θα υπάρχει και το κλασσικό dragonite με extremespeed.
----------------------------------------------------
Προστέθηκαν κάποιοι νέοι tutors και νέες egg moves. Τώρα πια πολλά pokemon θα μπορούν να μαθαίνουν super fang,pain split και gravity και κάποιες άλλες κινήσεις, ενώ σημαντικές egg moves είναι το recover σε quagsire, dragon dance σε whishcash, aqua jet σε feraligatr, power whip σε venusaur,head smash σε aggron(O.o). Επίσης θα υπάρχει και το κλασσικό dragonite με extremespeed.