Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Heart Gold & Soul Silver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Λίγο ακόμα και την έχω τερματίσει εγώ πιστεύω πάντως ότι η εμφάνιση χρυσού ποκεμον[sniny guerados]σαν θρυλικό[δηλαδή χωρίς να περιμένεις ώρες κ ώρες για να το βρεις shiny] είναι η πρώτη στην ιστορία ποκεμον.Τελος τα γραφικά διαφέρουν πολύ από τις παλιές και το remake δεν με απογοήτευσε καθολου.
(08-04-2010 02:44 AM)Elfkok Wrote: [ -> ]Woops!My bad Big Grin Είναι πραγματικά απίστευτα δύσκολο να βρεις shiny legendary..Αν έχεις κάποιο εύκαιρο λαγοπόδαρο ή τετράφυλλο τριφύλλι,τώρα είναι η κατάλληλη ώρα Big Grin
Δεν πειράζει,θα μάθεις Wink

αμα ειναι ετσι να παω να σφαξω τον κουνελι του παππου μου,θα παρω το ποδι και το αλλο θα το κανω στιφαδο Toungue αν και παρατησα το moltres... αλλα εκατσα να το πιασω με καλο nature... timid ,στο serebii.net ελεγε ειναι καλο nature... Megasign
οχι κουνελι βρε λαγο ειπαμε!

τεσπα στην SS παω καλα εως τωρα....Αυτην την στιγμη δεν εχω DS αλλα οταν θα εχω πια τοτε θα ξαναρχισω την εκπαιδευση του Red Gyarados με Machoke και υστερα πρωταθλημα(αν και ετσι κι αλλιως το εχω με το Arceus lv 100 αλλα θελω να το παρω με την αξια μου)
(08-04-2010 03:13 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]οχι κουνελι βρε λαγο ειπαμε!

τεσπα στην SS παω καλα εως τωρα....Αυτην την στιγμη δεν εχω DS αλλα οταν θα εχω πια τοτε θα ξαναρχισω την εκπαιδευση του Red Gyarados με Machoke και υστερα πρωταθλημα(αν και ετσι κι αλλιως το εχω με το Arceus lv 100 αλλα θελω να το παρω με την αξια μου)

Ακόμα να το πάρεις το DS;; Toungue Ποια είναι καλύτερη ανάμεσα στις 2;
(08-04-2010 03:13 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]οχι κουνελι βρε λαγο ειπαμε!

κουνελι εχει ο παππους μου οχι λαγο.... Undecided τελως παντων
παιδια μολις βρηκα αυτο... http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilv...llowforest ειναι οι διαδρομες για το pokewalker και τα καλουδια τις καθε διαδρομης Toungue
αυτη ηταν η πιο μικρη κασετα που εχω πεξει.σε τουλαχιστον μισω μηνα νικησα την johto και μετα απο 2 μηνες νικησα την καντο.[χορις να εχω παιξει g.s]
Kesi thn les mikri kaseta?? Egw sini8ws oti iparxei k dn iparxei se mia pokemon kaseta to teleiwnw se miso mina h soulsilver mou pire 1 mina +...

P.S. 200 posts yay Big Grin
3 μερες να τερματισω την Diamond χωρις να ξερω απολυτος τιποτα και 1 βδομαδα να τερματισω την SS ξερωντας μερικα πραγματα.Απλος η SS ειναι απο τις πιο μακροχρονιες κασετες μιας και εχει 2 maps.Ωστοσο δεν την ευχαριστιεσαι αμα την τελειωνεις γρηγορα.
o_O Εμένα μου πήρε 80κάτι ώρες να τερματίσω την Diamond(awesome, 80 ώρες! Τι στο καλό έκανα; Έψαχνα τα πάντα; xD) και 20κάτι ώρες για την SS. :S Και δε θυμόμουν από τη Silver! (damn, ήθελα πάλι να κάνω 70+ ώρες :<)
Heartgold = 27 hours
Pearl = 56 hours
Platinum = 32 hours

Πως το κανουν αυτο? >_>
Αφου η Heartgold εχει και Johto... @_@
(07-11-2010 11:03 AM)ghost trainer Wrote: [ -> ]Heartgold = 27 hours
Pearl = 56 hours
Platinum = 32 hours

Πως το κανουν αυτο? >_>
Αφου η Heartgold εχει και Κanto... @_@

fix'd.
Yeah thx I just saw it...Probably would have never fixed it
Beat soul silver easily in 30 hours total
Yet, Heart Gold and Soul Silver have so much things to keep you playing Smile
Οι Pokemon Heart Gold/Soul Silver Version είναι καλές κασέτες.Παίρνεις Αρχικά του Johto,Kanto και Hoenn.Και όταν μεταφέρεις το Arceus στις κασέτες παίρνεις αυγό που έχει μέσα Dialga,Palkia ή Giratina!Και όταν μεταφέρεις το Deoxys σε ένα σειμίο αλλάζει Form.Και πέρνεις όλα τα Θριλικά του Kanto,Johto και Hoenn.
Κρίμα όμως που δεν ποιάνεις το Mew,το Θριλικό του Kanto. Undecided
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's