Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
ego 8a paro tin SS......den to iksera oti pianis to groudon kai kyogre stis kasetes aftes !!!!!
ΕΓΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ HG!! ΑΧ ΘΙΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΕΖΑ ΤΝ GOLD ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΔΕΝΙΣΤΙΚΕ
kai emena mou ixe midenisti i Silver kamia 5aria fores
kai meta tin paratisa kai agorasa tin ruby.
Δεν πιάνεις και Kyogre και Groudon στην SS ένα από τα δύο αλλά δεν θυμάμαι ποιο.Το ίδιο είναι με το Latios-Latias που πάλι δεν θυμάμαι ποιο από τα 2 πιάνεις στην SS
Αν στείλεις ένα Pokemon που το έχεις πιάσει με Fast Ball στην Platinum στο Info του Pokemon θα δείχνει μια Fast Ball ή μια Poke Ball; (Γιατί η Fast Ball δεν υπήρχε στην Platinum!)
λογικα quick ball xD
τεσπα Groudon,Latias-SS & Kyogre,Latios-HG
pokefan31395: Γίνεται όντως Pokeball, ή Quick Ball είναι εντελώς διαφορετική μπάλα
Ευχαριστώ Arty2 για την διευκρίνιση!
εμενα με πειραξε πολυ γιατι αλλαξαν το game corner και εχει γινει μια βλακεια ΝΑΑΑΑΑΑ.... εγω πηρα την HG... σημερα ξεκινισα τα SR για να πιασω το moltres shiny και εχω κανει πρωτη μερα 100... καμια επιτυχια μεχρι τωρα...
Αν και θεωρώ το game corner κάτι το παραδοσιακό στα παιχνίδια ποκεμον, μια χαρά μου φαίνεται και το voltorb flip. Εθιστικό, χρειάζεται και σκέψη. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να αγοράσεις πια coins οπότε για να πάρεις ένα thunderbolt πρέπει να παίζεις αρκετή ώρα...
μηπως υπαρχει καπιος καλυτερος τροπος να πιασω shiny legendary πιο ευκολα απο το SR;;;και ενοειται δεν ενοω hack... αν και εχω AR αλλα θελω να το πιασω με τιν αξια μου...επισης αν μπορει καπιος να αφισει καπιο λινκ απο το σαιτ που να ειναι ποστ μονο για shinies...
and yes!την έσκισα την κασέτα(μεταφορικά;P)τώρα ασχολούμαι με εκπαιδευση και άλλα τέτοια!
(06-04-2010 11:48 PM)killer Wrote: [ -> ]μηπως υπαρχει καπιος καλυτερος τροπος να πιασω shiny legendary πιο ευκολα απο το SR;;;και ενοειται δεν ενοω hack... αν και εχω AR αλλα θελω να το πιασω με τιν αξια μου...επισης αν μπορει καπιος να αφισει καπιο λινκ απο το σαιτ που να ειναι ποστ μονο για shinies...
Μπορείς να κάνεις το εξής:πριν αντιμετωπίσεις κάποιο legendary,κάνε save!Όταν γίνει η μάχη θα διαπιστώσεις αν είναι shiny ή όχι!Αν δεν είναι μπορείς να κλείσεις την κονσόλα και να κάνεις restart μέχρι να είναι!Αν και πρέπει να είσαι πραγματικά πάρα πολύ τυχερός για να το βρεις χωρίς να κουραστείς!Μπορείς βέβαια να το ψάξεις μέσω
Google
elfkok αυτο με το save που λες εσυ ειναι αυτο που ειπα εγω SR=soft reseting (L+R+start+select)
μεχρι στιγμης εχω κανει 125 SR... και google εχω ειδη ψαξει αλλα δεν βρηκα τπτ... επισης κανω chaining stin diamond αλλα μου χαλαει γριγορα... μεγαλιτερο 19... αν και δεν ξερω αμα αυτο για τιν διαμονδ εχει σχεση με το ποστ αλλα δεν ξερω πως ακριβως λειτουργουν τα φορουμ
Woops!My bad
Είναι πραγματικά απίστευτα δύσκολο να βρεις shiny legendary..Αν έχεις κάποιο εύκαιρο λαγοπόδαρο ή τετράφυλλο τριφύλλι,τώρα είναι η κατάλληλη ώρα
Δεν πειράζει,θα μάθεις
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18