Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Heart Gold & Soul Silver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Εχουμε πει αρκετα απο αυτα στο Main site. Ριξε μια ματια κι εκει. Οσο για το Kanto, εγω δεν θεωρω οτι θα ειναι Remake αν δεν το εχει. Σοβαρα, για μενα δεν τειθεται καν τετοιο ερωτημα. ΕΛΠΙΖΩ πως η Nintendo θα παραμεινει Nintendo και δεν θα ετοιμασει κατι μονο και μονο για να πει οτι το εκανε. Το να αφαιρεσουν ολοκληρο το Kanto το θεωρω προσβολη προς τους Pokemon Fans και γενικοτερα τους Gamers.
Κι αν δεν έχει Καντο και έχει κάποιο άλλο μέρος όπως τα νησιά στις LG FR?
(15-05-2009 01:08 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Όσο αποκαλύπτονται αλλαγές στην ιστορία ψιλοαπογοητεύομαι (μα να σε ακολουθεί το starter?) αλλά εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις.

ισως ηθελαν να το κανουν οπως και στη yellow, που σ ακολουθουσε ο πικατσου..... Wink
(15-05-2009 05:51 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(15-05-2009 01:08 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Όσο αποκαλύπτονται αλλαγές στην ιστορία ψιλοαπογοητεύομαι (μα να σε ακολουθεί το starter?) αλλά εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις.

ισως ηθελαν να το κανουν οπως και στη yellow, που σ ακολουθουσε ο πικατσου..... Wink

ακριβως.Και imo αυτο ειναι ενα ενδιαφερον extra αν και οχι τοσο μεγαλο αλλα και παλι μια χαρα ειναι!
Εγώ θέλω το Mystery Gift το παλιό αλλά να μν υποστηρίζει μόνο έναν αντίπαλο αλλά πολλούς.Επίσης θα έχει λογικά contests στο Johto.Και κάτι άλλο είχα σκεφτεί αλλά το ξέχασα...
Απανταω σε ολα τα προηγουμενα.
1. Τα extras θα ειναι εκτος απο το Kanto. Ρε παιδια, το Κanto ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ. Ειναι κομματι του παιχνιδιου! Πως να το κανουμε δηλαδη;
2 .Στην κιτρινη και μονο μας ακολουθουσε ο Pikachu γιατι η κιτρινη ηταν βασισμενη στο Anime. Ειχε τη Jessy και τον James, τα τρια starters κτλ κτλ.
3. Ελπιζω το Mystery Gift να ειναι χρησιμο οπως ηταν στις G/S. Να μπορουμε να στειλουμε αντικειμενα. Μετα τις G/S ηταν για μοστρα αντε και για κανενα event. Αυτο με τους παραπανω εκπαιδευτες θα μπορουσε να γινει. Για Contests δεν με πολυνοιαζει.
Εγω θελω να εχει εκεινο τον τυπο που του εδινες berry για pokeballs! Πραγματικα μοναδικο!

Γενικα οτι εχω δει απο τις HG / SS ειναι πολυ καλο , για παραδειγμα το μενου βρισκεται παντα στο touch screen κατι πολυ βολικο για εμενα μου εχω εμμονη με το start....

Επισης....Red Gyarados! Απλως επιβαλλεται!

Και θα γουσταρα να δινεται η ευκαιρια να ποκεμισουμε με τον Ash , οπως στις G/S!
Red όχι Ash.Apricorns όχι Berries.Kurt τον λέγανε.Επίσης πλάκα θα είχε αντί για Cherish Ball να είχαν την GS,αλλά αυτή είναι για το Celebi για event....Και για το μενού πάλι πατάς το κουμπί νομίζω και ανοίγει στην αφής.
Τα remakes δεν θα λένε καθόλου αν δεν σε σπαμμάρουν στα τηλέφωνα ο Hiker Anthony και η Lass Dana για να σου λένε ότι παραλίγο να νικήσουν ένα καταραμένο Rattata κι ότι τα Machop/Flaaffy τους τα σπάνε.

Α, ναι, και η μάνα θα πρέπει να κάνει την τράπεζα και να μας σπαταλάει τα λεφτά αγοράζοντας κούκλες.
(16-05-2009 02:16 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Τα remakes δεν θα λένε καθόλου αν δεν σε σπαμμάρουν στα τηλέφωνα ο Hiker Anthony και η Lass Dana για να σου λένε ότι παραλίγο να νικήσουν ένα καταραμένο Rattata κι ότι τα Machop/Flaaffy τους τα σπάνε.

Α, ναι, και η μάνα θα πρέπει να κάνει την τράπεζα και να μας σπαταλάει τα λεφτά αγοράζοντας κούκλες.

Lol ναι τα θυμαμαι.Για αυτο της ελεγα να μην μου τα κραταει.
Αυτο με το τηλεφωνο γινεται και στην Emerald.Που σε περνουν στα καλα του καθουμενου και σου λεν χαζομαρουλες.
Α θα ναι και ο αλλος που τον συναντας στην αρχη και κλεβει απο τον καθηγητη τον πωςτονλενε ενα pokemon και εσυ τον κυνηγας...
Βασικά σκέφτηκα κάτι,το οποίο μάλλον θα φέρει αναταράξεις στο metagame και βασίζεται στις heart και soul.Δίνω απλώς το αιρέθισμα και αναμένω απαντήσεις...Big Grin( οκ για να μην φανώ αγενής και καταντήσω βαρετός,μπέμπης κτλ,δίνω προθεσμία μέχρι αύριο τέτοια ώρα.Όποιος αντιληφθεί ποιο ποκεμον θα εκ8ρονίσει το lucario ή τον Scizor και γιατί θα έχει ένα μεγάαααλο μπράβο εκ μέρους μου!CoolCool)
και γιατι να τα "εκ8ρονισει"??
http://www.pokemon.co.jp/game/ds/hgss/
Δωστε προσοχη κατω κατω δεξια. Πολλοι απο σας θα την εχουν ηδη δει. Αν και δεν ειναι in-game φωτο, αλλα cutscene, ειναι παρα πολυ εντυπωσιακη και ατμοσφαιρικη. Στον τομεα της εικονικης παρουσιασης ειμαι μεχρι τωρα απολυτως ευχαριστημενος. Το Johto ζωντανευει μπροστα στα ματια μας!
(17-05-2009 01:44 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Το Johto ζωντανευει μπροστα στα ματια μας!

Αυτο ξαναπες το.Πω αυτο το remake φενεται ακομη ποιο καλο απο οτι περιμενα μονο απο τις εικονες.Που να το παιξω κιολας!Τελεια!
Επειδή κανείς δεν συγκινήθηκε απ΄όσα είπα περί Dragonite,θ΄αποκαλύψω τι συνταρακτικό σκέφτηκα.Όσοι είχαν παίξει τις παλιές silver κτλ.σίγουρα θα θυμούνται ότι μετά το 8ο gym,ένας γέρος μας δίνει τι;Ένα dratini με extreme speed...Απλά σκεφτέιτε το...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's