Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Heart Gold & Soul Silver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Βασικα ο κοσμος εχει ηδη γεμισει με shiny EV trained pokemon. RNG abuse.
Aκριβώς. Πράγμα που μάλιστα σχεδίαζα να κάνω, αλλά χρειάζεται να ξέρεις το secret ID σου, πράγμα για το οποίο είναι απαραίτητο ένα shiny που βρέθηκε τυχαία ή pokesav κτλ. Και δεν έχω κανένα απ' τα δύο.
Δεν πειράζει βέβαια, μια χαρά ποκεμον βγάζω και από μόνος μου(shiny όχι, αλλά από IVs μια χαρά Toungue)

Anyways, οι HG/SS φαίνεται να έχουν πιο πολλά θρυλικά και από την platinum. Εμένα πάντως ο mewtwo, άντε και τα πουλιά-suicune που γίνονται soft reset, μου αρκούν.
που να το ξερεις? και τι ακρυβος ειναι αυτο το secret ID? νεα Mechanics του παιχνιδιου που δεν ξερω? καθε μερα μαθενεις και κατι καινουριο!
Βασικά ναι, το συγκεκριμένο game mechanic abusing δεν είναι και τόσο ευραίως γνωστό. (άσε που μέχρι να το συνηθήσεις θέλει κάποια ώρα) Για να το αναλύσω γρήγορα, απλά λέω ότι το RNG έιναι ένα gamemechanic που καθορίζει τα ΠΑΝΤΑ για ένα πκμν (συγκεκριμένα nature, gender, ability, ivs, SHININESS) και για να το υπολογίσεις χρειάζεσαι το secret ID, το οποίο όπως ανέφερε και ο grovyle_fan το αποκτάς με τους τρόπου που είπε. (θα χρειαστεί να κάνεις κάποιους υπολογισμούς, αλλά δε το αναφέρω τώρα γιατι έχει αρκετό υλικό)

Και για να μη βγαίνω εντελώς εκτός θέματος... οι αναβαθμίσεις που έχουν σε σχέση με HG/SS είναι παραπάνω από ικανοποιητικές, δλδ πλέον δε χρειάζεσαι κάποια 3rd gen version διότι τα exlcusives αυτών τα περιέχουν ήδη(εννοώ οτί συμπληρώνεις το pokedex μονο με 4th gen αν έχεις συμμετάσχει στα απαραίτητα event)

Sorry για το μεγάλο post btw.Undecided
χμ χμ , Λοιπόν με το pokewalker τα πράγματα γίνονται πιο πορωτικά από ποτέ. Ανυπομωνώ να βγουν!!! Ενοείτε θα πάρω soul silver , για το Lugia και μονο...Cool
Εγω δεν πολυψηνομαι. Εδω κουραστηκα να τερματισω την Πλατινουμ, φαντασου τωρα ΣουλΣιλβερ που εχει και δυο ρετζιον, πωωωωωωω ρε φιλε.

ΥΓ: το ~60% των ανθρωπων πηρε ΣωουλΣιλβερ, επρεπε να φτιαξουν ταινια για το ho-oh πριν τις βγαλουν :Ρ
Tην πλατινουμ να πω την αλήθεια δεν την έχω ακόμα τερματίσει(βαριέμαι να κυνηγάω τα πουλιά, cresselia και mersprit - το υπόλοιπο storyline είναι τερματισμένο). Και εγώ λογικά SoulSilver θα πάρω.

Επίσης:
[Image: ceruleancaveentrance.png]

Cerulean Cave, πράγμα που λογικά επιβεβαιώνει ότι πιάνεται και ο Mewtwo. Smile
Ότι θες πιάνεις , Latios , Latias (επιτέλους θα το αποκτήσω ) , Mewtwo , birdz...

και επίσης απ'ότι διάβασα στο serebii , στην Soulsilver θα πιάνεις το Ho-oh 70 λέβελ και στη Heart Gold το Lugia...
H Platinum htan polu eukolh.Se 3 meres eixa piasei kai Mesprit kai Crezelia.To kalo sthn HG/SS einai oti pianeis Dialga/Palkia/Giratina Lv.1.A...kai oi kainourgies-palies(eksartate pws to ennoei kaneis) pokéballs.
Το κακο ειναι οτι πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε Dialga,Palkia και Giratina.Το οτι ειναι 1 lv δε με πειραζει,αφου αν το χρησιμοποιησω σε καμια μαχη με τιποτα φιλους θα ειναι wi-fi 100 lv και οτι επιθεσεις θελω της εχουν μαθει καπου στο 50 lv (εκτος κι αν ξεχναω κατι).
Για να πιασετε τα level 1 Legendaries πρεπει να εχετε το event Arceus που προς το παρον δεν εχει ερθει εδω, και αμφιβαλω αν καποιος απο το εξωτερικο που το εχει (αυθεντικο) προτειθεται να το δωσει.
βρηκα μερικα μουσικα θεματα απ τα remakes στο youtube. hope u like them.

http://www.youtube.com/watch?v=ZaNMuMzL8...re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=1xGxLUvq9...re=channel (battle frontier & στα remakes (!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=MB_hT1zfpV0
http://www.youtube.com/watch?v=3cDqkPQfSAw
Εμενα μου αρεσουν πολυ οι εικονες απο τα γυμναστηρια που βρηκα στο Serebii.Τα πιο πολλα sprites μου αρεσουν καλυτερα ετσι αν και καποια πιστευω χαλασαν π.χ. το Mewtwo και το Blastoise.
επεισης χαλια
rapidash
jolteon
τα υποληπα που με ενδιαφερουν ειναι οκ!
(13-09-2009 12:22 AM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Τα πιο πολλα sprites μου αρεσουν καλυτερα ετσι αν και καποια πιστευω χαλασαν π.χ. το Mewtwo και το Blastoise.

Κάπως παράξενη η sprite του mewtwo, για μένα η καλύτερη που είχε ποτέ ήταν την 3η gen
Το blastoise είναι υπερβολικά στρογγυλό - μοιάζει με μπάλα που έβγαλε χέρια

(13-09-2009 02:14 AM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]επεισης χαλια
rapidash
jolteon
τα υποληπα που με ενδιαφερουν ειναι οκ!

Το rapidash σχετικά καλό μου φαίνεται, το jolteon είναι σα χαζοχαρούμενο μ'αυτή τη φάτσα.

Ωραία sprites πάντως πιστεύω πως πήραν gyarados, charizard, snorlax και scizor
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's