Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Heart Gold & Soul Silver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(22-06-2009 04:43 PM)AdK Wrote: [ -> ]Α,και οι HG/SS θα ειναι απιστευτες,no doubt.Ακομα περιμενω να δω τι διαφορετικο εχει το Notched-ear Pichu και τι ακριβως παιζει με αυτο Toungue

η μονη διαφορα ειναι οτι το αριστερο αφτι του notched ear pichu ειναι διαφορετικο απ του κανονικου pichu. Wink
Αυτο το ηξερα βασικα,αλλη ειναι η απορια μου...δηλαδη ειναι ενα Pichu με διαφορετικο sprite...θα ειναι μονο αυτο,θα μπορουν να υπαρξουν αλλα; Θα εχει ισως διαφορετικα stats η nature; Ειναι λιγο περιεργη προσθηκη!
Εγώ νομίζω ότι θα έχει περίεργο moveset ή κάτι τέτοιο. Πάντως από το βίντεο, αν παρατηρήσετε, έχει Volt tackle και Pain Split... (και απόσο έψαξα, το Pain Split δε το μαθαίνει κανονικά)
Κοιταζα σημερα το καινουριο Card Game Section του Serebii και ειδα οτι στην Ιαπωνια βγηκα Jym Leaders' Pokemon του Johto και του Kanto με τα Pokemon που χρησιμοποιουσαν στις G/S. Kanto 100% confirmed.
Εμ, αν δεν είδες κάποιες promo κάρτες που ακόμα δεν έχω πάρει χαμπάρι, πιθανότατα εννοείς την VS expansion. Η οποία βγήκε το 2001 μαζί με τις πρώτες G/S. Toungue
Απο τα μεγαλυτερα Fail ολων των εποχων Toungue Όντας μη ψαγμένος δεν την ειχα ξαναδει τη σειρα οποτε νομιζα οτι ηταν καινουρια στην Ιαπωνια γιατι υπεθεσα πως ολες οι σειρες ερχονται... Kanto 80% confirmed Toungue
(03-06-2009 07:17 PM)plox Wrote: [ -> ]Προσωπικά το θέμα με το Kanto το αντιλαμβάνομαι κάπως έτσι:
όταν βγήκεν η g/s/c(που πραγματικά ήταν χρυσές κασέτες) είχαν remake του kanto.Mετά με τις fr/lg υπήρχε πάλι remake του kanto!Άρα...Οι hg/ss είναι remake των g/s/c τότε θα έχουν το remake του remake του kanto΄??Δηλαδή θα έχουν reremake??Δεν το νομίζω αυτό.Αν θα έχουν bonus,θα έχουν φρονώ κάτι άλλο...και ίσως πιο ενδιαφέρον!

Εγω, παλι, το καταλαβαινω ως εξης: Το να δημιουργουν το Kanto εκτος απο τα original games και αλλες δυο φορες, νομιζω πως θελουν να τονισουν οτι οσες γενιες Pokemon και αν περασουν, η πρωτη γενια Pokemon, θα μεινει αξεχαστη (αν λαβουμε υποψη και το οτι με αυτην τη γενια ξεκινησε ο τυφωνας που ονομαζεται Pokemon). Παλι, οσον αφορα το remake του Kanto στην αμεσως επομενη δευτερη γενια, μου ειναι πολυ ευκολο να το εξηγησω καθως ετσι θα κερδιζαν περισσοτερους θαυμαστες αφου η πρωτη γενια ειχε σημειωσει πολυ μεγαλη επιτυχια και ηταν καλη ιδεα να ενσωματωσουν παλια καλα (για την εποχη των 251 Pokemon) στοιχεια.
Πω ρε GuyZ πολυ καλες φαινονται.τα Spahk !(για οσους καταλαβαν Toungue)
Πόρωση φαίνονται οι καλύτερες κασέτες ποκε που βγήκαν ποτέ!!!!
Egw eilikrina exw apogohteftei/kourastei apo tis D/P/Pt.Isws ftaiei to oti den einai toso entypwsiaka ta pokemon tou Shinnoh...
(03-07-2009 09:02 PM)Celesi Wrote: [ -> ]http://gonintendo.com/viewstory.php?id=88109

Too much eyecandy :Ρ~
τα σπαηκ, οπως ειπε και ο dragar.

(11-07-2009 01:23 PM)skorp Wrote: [ -> ]Egw eilikrina exw apogohteftei/kourastei apo tis D/P/Pt.

πολλοι εχουν απογοητευθει. η τεταρτη γενια δεν ηταν καθολου απαραιτητη.
Φοβερές φαίνονται οι κασέτες Ο.ο Ανυπομονώ να πιάσω κόκκινο gyarados και να δω τη Whitney να κλαίει Toungue Ελπίζω πάντως το miltank της να μην είναι πολύ σπαστικό.
Βέβαια, το ότι έβαλαν μέσα θρυλικά hoenn και sinnoh μου φαίνεται λίγο βλακεία, αλλά δεν πειράζει. Το trailer όμως φαίνεται απίστευτο.
Η τεταρτη γενια μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο την τριτη παντως...
Φημολογειται η υπαρξη των Lati@s και του Mewtwo στις νεες κασετες αν και ειναι unconfirmed. Παντως ειναι αρκετα λογικο να τα βαλουν αφου υποθετικα μπορει καποιος να μην εχει προσβαση στις παλιες κασετες και να μην μπορει να τα αποκτησει. Αυτος ειναι και ο λογος που εβαλαν και τα θρυλικα του Hoenn.
Αυτο το διάβασα και εγώ σήμερα στο serebii νομίζω, αλλά δε θα ήταν κάπως παράξενο, αφού υποτείθεται ότι το mewtwo έχει πιαστεί ήδη και δεν είναι στη cerulean cave; Όχι ότι δε θέλω mewtwo, κάθε αλλό. Και τι δε θα δινα για έναν timid/modest...
Πάντως, απ΄τη στιγμή που βάζουν και θρυλικά του hoenn, που υποτείθεται ότι βρίσκεται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με την πρώτη γενιά, ίσως μπορούσαν να βάλοουν και mewtwo και lati@s.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's