Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Heart Gold & Soul Silver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Δεν έχει άδικο ο Blue, είναι λίγο ως πολύ άκυρο να βάλουν τα θρυλικά των R/S/E στο Johto-Kanto. Πάντως Mewtwo θα πρέπει να έχει, δεν υπάρχει Kanto χωρίς Mewtwo φφς >:O
Mε αυτά τα 3 πάντως καλυμμένα γλιτώνεται R/S remake σε 3-4 χρόνια; :Ρ

Και όσον αφορά το Pokewalk (σα ταμαγκότσι είναι xD), δεν είναι σίγουρο καν οτι θα κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας. Και στην εποχή των G/S είχε κυκλοφορήσει ένα παρόμοιο περιφεριακό που δεν βγήκε έξω από την Ιαπωνία.ΕDIT: fail, λάθος κονσόλα λέω :F
Εγω εχω το πρωτο Pikachu Pedometre (οχι το color). Το βλεπω αρκετα πιθανο να κυκλοφορισει εξω αφου ειναι Bundle με τις κασετες. (Α λα Wireless Adaptor στις Fr/Lg).
http://www.legendarypokemon.net/consoles/pikachu
http://www.legendarypokemon.net/consoles/pikachuc

Και όμως είχαν κυκλοφορήσει εδώ, άντε να δούμε.
+1 από μένα πάντως για την ιδέα τους
σαν ταμαγκοτσι ειναι αυτο το pikachu pedometre και ισως μοιαζει σε οτι αφορα το τροπο χρησης με αυτα τα παλιοτερα μοντελα, που εδειξε ο ηρακλης.... Confused
Ως ιδεα , το pokewalk ειναι φοβερο. Με το που τελειωσει το EV training απλα παιρνεις το pokemon στο pokewalk και πηγαινεις μια βολτα Toungue

Και φαινεται και αρκετα διακριτικο , για εμας τους " μεγαλητερους " Angel
Καλα δε νομιζω να ειναι μια βολτα. Θυμαμαι το Pokemon Pikachu το επαιρνα μαζι μου σε κατι επιταφειους για να παρει πολλα Watt Smile Παντως αυτο το καινουριο εξαρτημα δινει περισσοτερο την αισθηση του εκπαιδευτη Pokemon.
Εγώ θα το παίρνω όταν παίζω μπάσκετ Smile .Στο ποδήλατο πιάνει;Χλωμό ε; Toungue
(10-06-2009 08:52 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Εγώ θα το παίρνω όταν παίζω μπάσκετ Smile .Στο ποδήλατο πιάνει;Χλωμό ε; Toungue

αν το χεις στην τσεπη σου ενω ειναι ανοιχτο, ισως θα πιασει..... Toungue

anyway, εγω θα το παιρνω ενω βρισκομαι στο σχολειο. αναρωτιεμαι ομως αν ειναι και αδιαβροχο, για να το παιρνω και στην παραλια.... Toungue
Ανακοινώθηκαν στο Serebii τα κουτια που θα περιεχουν στο μελλον τις Pokemon HG/SS.
[Image: boxes.jpg]
Πολυ ωραια φαινονται!!!
(10-06-2009 08:52 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Εγώ θα το παίρνω όταν παίζω μπάσκετ Smile .Στο ποδήλατο πιάνει;Χλωμό ε; Toungue

Ποιανει μια χαρα. Το γαντζωνεις στη ζωνη σου η στο παντελονι σου. Καλη ιδεα με το ποδηλατο. Επισης τοτε που ημουν μικροτερος, το Pokemon Pikachu ηταν και ενας λογος που με αναγκαζε να περπαταω γυρω. Μπορειτε να το δινεται και στη γιαγια σας αμα παει για περπατημα ωστε να ανεβει αρκετα lvls. Και η γιαγια του Day Care μαλλον αυτο εκανε τοσα χρονια Toungue
δειτε κι αυτα εδω:

[Image: dwx991.jpg]

[Image: v7dzq0.jpg]

[Image: 17yd94.jpg]

[Image: icr5h0.jpg]
Χμ, ίσως υπάρχει και κανένας τρόπος να το ξεγελάσεις το μαραφέτι. Δεν ξέρω, ας πούμε εκεί που βάζεις κάποια ρολόγια για να μη σταματήσουν να λειτουργούν το βράδυ...
Δεν ειναι με ρολοι. Ειναι με μετρητη βηματων. Αν βρεις τροπο να κουνας συνεχεια το μηχανηματακι θα εισαι οκ. Βεβαια ο Pikachu που ειχα το βραδυ κοιμοταν και αν τον κουναγες τσαντιζοταν!
(11-06-2009 08:39 PM)ShadowSlideZ Wrote: [ -> ]Χμ, ίσως υπάρχει και κανένας τρόπος να το ξεγελάσεις το μαραφέτι.

Δεσ' το σε κανά κολάρο σκύλου. Σίγουρο expάρισμα.

Επίσης, όταν το είδα άρχισα να γελάω σαν χαζός:

[Image: 20k7w41.png]

Κάποιοι μάλλον βαριούνται να φτιάξουν τα sprites από την αρχή. Toungue
LOL....ουτε καν που το ειχα προσεξει....πορε βαρεμαρα που εχει πεσει απο τους σχεδιαστες.....MEGA ξεφτηλα!!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's