Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Heart Gold & Soul Silver
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Μπα. Μετα παμε για 5th Generation μαλλον. Θα τους κραξουν και θα εχουν δικαιο αν πανε για Crystal. Ετσι κι αλλιως καποια στιγμη μεχρι το 2011 πιστευω θα ανακοινωθει επομενη κονσολα. Δεν θα βγαλουν κι αλλο παιχνιδι μεσα σε ενα χρονο... Τωρα ποτε δεν ξερεις, αλλα μαλλον χλωμο το βλεπω.
Πιστευω οτι λεει και ο BLUE περιπου...αλλα θα μια νεα κονσολα θα βγει το 2012.Επiσης θα ηταν ωραιο μια νεα εκδοση των BLUE,RED,YELLOW
Και εγώ συμφωνώ με τον Blue γιατί αν ήταν έτσι θα είχαν κάνει remake και στην Yellow.

ΥΓ.Remake των Red Blue Green ειναι oi Fire Red Leaf Green.
Δεν μου έρχεται όνομα ΛΟΛ
τωρα χρειαζονται remakes των r/s/e, για να μη χαλαει η πιατσα....Toungue
Φορητη κονσολα θα βγει πιο πριν απο το 2012 κατα τη γνωμη μου αλλα τελος παντων. Chaos πλακα πλακα εφτασε και η ωρα τους, αν και μου φαινονται πολυ πιο κοντα απο τις αλλες. Τελος παντων πιστευω πως θα κανουν Remakes σε αυτες τις κασετες μονο αν δεν θα υπαρχει Backwards Compatibility στις μελλοντικες 5th generation. Ειμαστε ακομα πολυυυυυυυ μακρια για να μιλαμε γι αυτα...
(14-05-2009 05:20 PM)Con Wrote: [ -> ]Δεν μου έρχεται όνομα ΛΟΛ

πού κολάει αυτό;
(14-05-2009 08:11 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]τωρα χρειαζονται remakes των r/s/e, για να μη χαλαει η πιατσα....Toungue
Και των D/P (lol)

και όσο για την Crystal....

Mind Crystal.

Big Grin
θα μπορουσε να ταν και aurora crystal.... Smile
SoulSilver
HeartGold

Οποτε ΑΝ εβγαινε και τριτο ρεμεικ, μαλλον το ονομα αυτο που ειπα πιο πανω θα ειχε η κασετα:

(14-05-2009 02:41 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]BodyCrystal

Αλλα ολα αυτα ειναι εικασιες. Θα δειξει. Eλπιζω να μην μας απογοητευσουν οι εκδοσεις....
(14-05-2009 11:32 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]SoulSilver
HeartGold

Οποτε ΑΝ εβγαινε και τριτο ρεμεικ, μαλλον το ονομα αυτο που ειπα πιο πανω θα ειχε η κασετα:

(14-05-2009 02:41 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]BodyCrystal

Αλλα ολα αυτα ειναι εικασιες. Θα δειξει. Eλπιζω να μην μας απογοητευσουν οι εκδοσεις....

Ειμαι σιγουρος πως δεν θα μας απαγοητευσουν!!!Big Grin
Παντως φαινεται οτι κανουν δουλεια. Γκρινιαζω λιγο για τις διαφορες αλλαγες που μας εχουν παρουσιασει απο τις πρωτες κιολας εικονες, αλλα φαινεται πως το εχουν παρει στα σοβαρα. Αυτο ειναι μαλλον καλο. Οι FR/LG αν και μου αρεσουν πολυ, φαινονται υποδεεστερες απο αποψη περιεχομενου σε σχεση με τις βασικες κασετες της 3ης γενιας, καθως δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να κανεις. Ελπιζω οι HG/SC να ειναι κασετες που να προσφερουν πολλες επιλογες στον παικτη ακομα και μετα τη βασικη ιστορια.
(15-05-2009 12:23 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Ελπιζω οι HG/SC να ειναι κασετες που να προσφερουν πολλες επιλογες στον παικτη ακομα και μετα τη βασικη ιστορια.

Οπως προσφερουν και οι G/S/C και R/S/E(?). Ναι, και εγω θα το ηθελα αυτο, θα μ'αρεσε πολυ.Smile
Οι R/S δεν πρόσφεραν τίποτα. Μόνο κυνηγούσες το Lati@s και ένα Battle Tower που δεν ξέρω και πολλούς εκτός από τον Blue που το έχουν περάσει.

Η Emerald από την άλλη είναι η καλύτερη version μέχρι τώρα imo, μόνο και μόνο το Battle Frontier αξίζει περισσότερο από ό,τι έχει να επιδείξει η 4th gen (αν και δεν έχω δει το Frontier της Platinum ακόμα).

Τώρα, δεν ξέρω αν οι HGSS καταφέρουν να προσθέσουν πολλά. Όσο αποκαλύπτονται αλλαγές στην ιστορία ψιλοαπογοητεύομαι (μα να σε ακολουθεί το starter?) αλλά εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζω να αξίζουν και να μπορέσουν να ξεπεράσουν την Platinum, να μην μείνουν σε δεύτερη μοίρα όπως οι FRLG μπροστά στην Emerald.
(15-05-2009 01:08 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Όσο αποκαλύπτονται αλλαγές στην ιστορία ψιλοαπογοητεύομαι (μα να σε ακολουθεί το starter?) αλλά εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις.
Λολ, B/R/Y style, θα ειναι λιγο βλακεια σ'αυτο το σημειο οι κασετες αν βγουν ετσι. Αλλα δεν μετραει και πολυ αυτο το στοιχειο, imo. Το storyline, τα γραφικα, τα Ποκεμον και οι characters να εχουν φαση, και τιποτε αλλο.
Eγώ πάντως και μόνο που θα ξαναπιάσω στα χέρια μου remake των gold και silver,θα συγκινηθώ και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία.Κακά τα ψέματα,αυτή η γεννιά ήταν μακράν η καλύτερη μέχρι τώρα και αμφιβάλλω αν στο μέλλον θα ξεπερασθεί!Βάσει κοινής λογικής τίθενται τα κάτωθι ερωτήματα:
!)Θα υπάρχει και Kanto;Προσωπικά πιστεύω πως όχι,τόσο λόγω χωρητικότητος,όσο και για το ότι ήδη υπάρχει <<επαναπροσέγγιση>>του Kanto στις fr/lg.Oπότε και μία επιπλέον απόπειρα θα κούραζε φρονώ.
!!)Τime capsule;Χαρακτηριστικό των g/s/c ήταν η δυνατότητα μετακίνησης πόκεμον από παλιές κασέτες.Κάτι σαν pall park,με τη διαφορά ότι το 1ο είναι σαφώς καλύτερο.
!!!)Τα extras ποιά θα είναι;Eγώ θα ήθελα ένα βελτιωμένο battle tower(σε φάση emerald),γραφικά όχι απλώς εφάμιλλα των p/d/p αλλά ανώτερα αν γίνεται(γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι το μόνο παιχνίδι που έχει φθάσει τις δυνατότητες του ds στον τομέα των γραφικών στα ύψη είναι το FFiv.Θα μου άρεσε να τα έβλεπα και σε παιχνίδια ποκεμον.
!!!!)Θα υπάρχει η gx ball με τον celebi, όπως στην ιαπωνική crystal,μιάς και θα έχουμε πλέον και εμείς gts?
Περιμένω απόψεις!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's