Ε όχι και ο goofy (Darogonite) να εκθρονίσει το Λουκάριο!
Εξάλου κάθε πόκεμον έχει την αξία του και δεν θα εκθρωνιστεί από τίποτα. Και ας έχω ακούσει διάφορους μάπες να λένε ότι τα starter καθως περνάει ο καιρός είναι πάντα καλύτερα και δυνατότερα (δηλαδή της τέταρτης το fire είναι καλύτερο από της δεύτερης και τέτοια) αλλά εγώ ξέρω ότι κάθε πόκε είναι καλό σε κάτι και δε θα εκθρωνιστεί από κάτι άλλο.
Ενα Pokemon ειναι καλο αναλογως το περιβαλλον που το βαζεις να παιξει και την ομαδα που εχεις για να το υποστηριξει. Και το πιο δυνατο Pokemon να εχεις, αν δεν υπαρχει στρατηγικη και μια καλα μελετημενη ομαδα δεν νικας που να χτυπιεσαι σαν χταποδι. Τωρα οσον αφορα το καθε Pokemon ξεχωριστα, οσο περναει ο καιρος, απλα το μελετουν πιο πολυ πριν βαλουν 30 επιθεσεις σε ενα Pokemon, 1 Ability και τα Τypes. Γι' αυτο και μας φαινονται καλυτερα. Στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα, απλα καποιες φορες πιο μελετημενο. Αυτο πιστευω εγω..
Τα remakes των G/S, προβλεπονται εντυπωσιακα απ' οτι εχω δει απο screenshots κι ετσι. Δεν ξερω και δεν μπορω να φανταστω ποσες εκπληξεις μας επιφυλασσουν, αλλα ελπιζω οτι θα ειναι οσο το δυνατον περισσοτερες. Εκτος φυσικα του internal battery. Θα μου αρεσε παντως να δω κατι σε στυλ Orange Islands ή κατι τετοιο μετα το γενικο story. Για το starter που μας ακολουθει δεν εχω προβλημα. Ισα ισα μου αρεσει. Αλλα θελω να δω πως θα πηγαινει αν αρχισει ο χαρακτηρας να τρεχει. Λογικα θα εχουν και τα Runner Shoes..
αυτο που φοβαμαι περισοτερο στα remakes ειναι να μην βαλουν kanto. θα ηταν πολυ κρημα (και η ιδεα με τα 16 γυμναστηρια με ενθουσιαζει ακομα και σημερα!).
παντος, οπος και να 'χει, ειναι κατι που ολοκληρη η κοινοτητα pokemon trainers το περιμενει απο την εποχη των fire red / leaf green!
Εφ'όσον θα είναι remakes δε τίθεται θέμα να μην έχει το Kanto :Ρ
Προσωπικά το θέμα με το Kanto το αντιλαμβάνομαι κάπως έτσι:
όταν βγήκεν η g/s/c(που πραγματικά ήταν χρυσές κασέτες) είχαν remake του kanto.Mετά με τις fr/lg υπήρχε πάλι remake του kanto!Άρα...Οι hg/ss είναι remake των g/s/c τότε θα έχουν το remake του remake του kanto΄??Δηλαδή θα έχουν reremake??Δεν το νομίζω αυτό.Αν θα έχουν bonus,θα έχουν φρονώ κάτι άλλο...και ίσως πιο ενδιαφέρον!
Αυτό που είχαν οι G/S/C δε θεωρείται remake (το Kanto), ήταν αυτό-καθαυτό κομμάτι του παιχνιδιού, επομένως πρέπει να είναι στάνταρ στις HG/SS, διαφορετικά δε θα είναι καν remake αυτό που θα βγάλουν, απλά ένα Johtto (not sense makes, αλλα w.e).
Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε νεοτερα για τις hg/ss πρην απο τον οκτωβρη (που νομιζω οτι ειναι η επισημη κυκλοφορια στην ιαπονια)?
οστοσο εχω ενα video, αλλα δεν εχω στοιχεια για την αυθεντικοτητα του. Αν ομως ειναι αυθεντικο, σηγουρα πας και kanto (δειτε τον δρομο απο το new bark, και θα καταλαβετε τι ενοω...
http://www.youtube.com/watch?v=0WurTfXo2zk&feature=fvw
Κατ'αρχας οι χαρτες που συγκριθηκαν στο βιντεο δεν εχουν καμια σχεση, αντε να εχουν κανενα μικρο και κοινο σημειο. Δευτερον τα σημεια τα οποια ειναι κοινα μπορει να ειναι το καντο(στον καινουριο χαρτη, γιατι στον πρωτο ετσι και αλλιως ειναι), αλλα μπορει και οχι. Last but not least, για οτι νεα υπαρχουν για τις συγκεκριμενες εκδοσεις, θα μας ενημερωσει ο ηρακλης, λογικα θα τα ανακοινωσει.
παντως, συμφωνα με το βιντεο, επειδη εδειξε κατι, με το οποιο τραβας φωτο της μουρης σου και ελεγε οτι ειναι διαθεσιμο μονο στο dsi, ισως στα ριμεικ θα υπαρχει κατι σαν το poketch.....
Υπάρχει πάντως overlayed comment στο video που λέει πως οι εικόνες που δείχνει είναι fake και ότι το παραδέχτηκε αυτός που τις ανέβασε. Αν υπάρχει κάτι νέο σίγουρα δε θα το δείτε από το youtube πάντως
(04-06-2009 06:52 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Υπάρχει πάντως overlayed comment στο video που λέει πως οι εικόνες που δείχνει είναι fake και ότι το παραδέχτηκε αυτός που τις ανέβασε. Αν υπάρχει κάτι νέο σίγουρα δε θα το δείτε από το youtube πάντως
Να 'σαι καλά,έψαχνα σε ποιο θρεντ ήταν να το πω
.
UPDATE TIME
Λοιπον μαλλον οι περισσοτεροι θα γνωριζετε για το pokewalk , μια μικρη συσκευη που θα κυκλοφορησει τον ιδιο καιρο με τις HG / SS , αλλα ας το αναφερω και εγω...
Το pokewalk θα ειναι μια μικρη συσκευη η οποια λειτουργει σαν μετρητης βηματων. Μεταφερετε ενα ποκεμον μεσα και οσο περπατατε αυτο κερδιζει experience. Δηλαδη θα κανει τρελο training ολη μερα.
Επισης το ποκεμον θα βρισκει και διαφορα αντικειμενα ή θα κανει μαχες με αλλα. Αυτα ειναι οσα γνωριζουμε.
Επισης ειναι πολυ πιθανο να δινεται η ευκαιρια να πιασετε τα Groudon / Kyogre μεσα στις HG / SS ( το Kyogre στη HG και το Groudon στη SS ). Επισης λεγεται πως αν μεταφερθει ενα Kyogre σε μια κασετε με το Groudon , θα ειναι δυνατο να πιαστει και ο Rayquaza.
Αυτα προς το παρον , stay heavy.
Αντι να μας βαλουν ενα Mewtwo μας βαζουν αυτα! ΕΛΕΟΣ! ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ POKEMON ΣΤΟ JOHTO?
δηλαδη το pokewalk εiναι σαν το day care, μονο που κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης μπορεις να φτιαξεις το moveset ενος ποκεμον οπως θελεις.
(10-06-2009 04:05 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Αντι να μας βαλουν ενα Mewtwo μας βαζουν αυτα! ΕΛΕΟΣ! ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ POKEMON ΣΤΟ JOHTO?
σιγα βρε ηρεμησε, και τα groudon/kyogre/rayquaza μια χαρα ειναι. δεν λεω, και ο mewtwo δεν με χαλαει, αλλα προσωπικα προτιμω kyogre.
Το pokewalk ΔΕΝ είναι μέρος του software, είναι μία extra συσκευή (σαν τους ασύρματους αντάπτωρες). Μετράει τα κανονικά σου βήματα, στον πραγματικό κόσμο. Πραγματικά, με έχει εκπλήξει... Για περισσότερα,
εδώ.