Legendary Pokémon

Full Version: Ποιες σειρες παρακολουθειτε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, έχει ενα ένθετο, το ON-OFF που λειτουργεί ως TV guide, αλλά έχει και διάφορα άρθρα και συνεντεύξεις. Την προηγούμενη Κυριακή στο ON-OFF είχε συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος αποκάλυψε αρκετά για τα επόμενα επισόδεια, και διαβεβαίωσε όλους τους αναγνώστες ότι ο Φώτης δεν θα πεθάνει........ Γράφει και άλλα, αλλά δεν θα τα γράψω γιατί θα βγώ off-topic!!! (ήδη έχω βγει)
Συνεχίζει να βλέπει κανένας σας το αιωνόβιο pokemon anime στο Star? Δείχνει τον Ash να πηγαίνει στο Battle Frontier και έχω διαβάσει στο Internet ότι μαζεύει όλα τα χρυσά μετάλλια. Δεν ξέρω, να χάνει στο πρωτάθλημα του Hoenn από έναν άχρηστο και να νικάει όλους τους Frontier Brains? Είναι λίγο κουφό. Για να μην μιλήσω για τα παιδιά των legendarys (lugia), τα κοπάδια από Articuno κτλ. Ακόμα και οι μάχες είναι χαζές, αφού δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψιν τους τύπους των πόκεμον ούτε τις κινήσεις. (σε λίγο θα γίνεται και αυτό. Ο Steelix επιτίθεται με Selfdestruct και Supernova μαζί! Ε...Pikachu απόφυγέ το και κάνε γρήγορη επίθεση)
Αυτά τα λέω επειδή νομίζω ότι θα έπρεπε να σταματήσει το anime να προβάλλεται, αφού καμία σχέση δεν έχει με το παιχνίδι. Επίσης, μετά από 10 χρόνια κυκλοφορίας του φανομένου πόκεμον, δεν νομίζω να προσφέρει τίποτα ούτε σαν διαφήμιση ώστε να γίνουν τα πόκεμον γνωστά σε περισσότερο κόσμο, ούτε ελκύει τα μικρά παιδάκια να αγοράσουν τις κασέτες. Οπότε το anime δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό
JimLink Wrote:Επίσης, μετά από 10 χρόνια κυκλοφορίας του φανομένου πόκεμον, δεν νομίζω να προσφέρει τίποτα ούτε σαν διαφήμιση ώστε να γίνουν τα πόκεμον γνωστά σε περισσότερο κόσμο, ούτε ελκύει τα μικρά παιδάκια να αγοράσουν τις κασέτες. Οπότε το anime δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό
Στην Ελλάδα ίσως όχι στο εξωτερικό όμως πάει καλά...
Και λίγα λες...
Οι μαχες του Anime εχουν αρχισει να γινονται πολυ ωραιες κατα τη γνωμη μου.Ποιος σας ειπε οτι δεν μπορει ο Pikachu να αποφυγει επιθεσεις;Επειδη στο Gba ειναι κολλημενος μπροστα μας;Εξ αλλου αν εχεις κανει μερικα Double Teams το Selfdestruct δεν πετυχαινει.Αυτο που θελω να πω ειναι πως το Anime ειναι αλλο και το παιχνιδι ειναι αλλο και δεν ειναι αναγκη να ειναι ιδια.Εξαλλου το Mystery Dungeon ταιριαζει πολυ περισσοτερο με το Anime.Το μωρακι Lugia ΝΑΙ ειναι βλακεια αλλα περασε.Τα κοπαδια Articuno υπαρχουν και στο Gba οπως και τα κοπαδια Lati@s και Regis κτλ.Για μενα το Anime εχει ξαναρχισει να παιρνει τα πανω του και μαλιστα το παρακολουθω καθε Σαββατοκυριακο.
BLUE Wrote:Οι μαχες του Anime εχουν αρχισει να γινονται πολυ ωραιες κατα τη γνωμη μου.Ποιος σας ειπε οτι δεν μπορει ο Pikachu να αποφυγει επιθεσεις;Επειδη στο Gba ειναι κολλημενος μπροστα μας;Εξ αλλου αν εχεις κανει μερικα Double Teams το Selfdestruct δεν πετυχαινει.Αυτο που θελω να πω ειναι πως το Anime ειναι αλλο και το παιχνιδι ειναι αλλο και δεν ειναι αναγκη να ειναι ιδια.Εξαλλου το Mystery Dungeon ταιριαζει πολυ περισσοτερο με το Anime.Το μωρακι Lugia ΝΑΙ ειναι βλακεια αλλα περασε.Τα κοπαδια Articuno υπαρχουν και στο Gba οπως και τα κοπαδια Lati@s και Regis κτλ.Για μενα το Anime εχει ξαναρχισει να παιρνει τα πανω του και μαλιστα το παρακολουθω καθε Σαββατοκυριακο.
Συμφωνω με τον Blue εδω. Αλλο οι μαχες στο GB και αλλο το Anime. Επισης, αν ψαξεις μερικα forums (π.χ. serebii) θα δεις ενα Anime-style-battling section οπου εκει οι μαχες γινονται οπως στο anime για να ξεφευγουμε και λιγο απο τα κλασσικα games. Οσο για το μωρο Lugia... δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ειχα γελασει οταν το ειδα... Βεβαια πραγματα οπως "Pikachu, use your Quick Attack on Metagross!" τα θεωρω λιγακι γελεια...
Ερωτηση. Κοπαδια Articuno πού ειδατε? Εγω γιατι δεν τα εχω δει ποτε?
Απλα ενοει τα τρια Articuno που εχουν εμφανιστει ανα καιρους.Το 1 ο "γιγαντας του παγου" της ταινιας, ενα αλλο που ειχαν δει σε ενα βουνο και αυτο στο Battle Factory.
Δεν συμφωνώ με το ότι οι μάχες του anime έχουν γίνει πιο ωραίες, αλλά αντιθέτως είναι το ίδιο χαζές όπως και στα προηγούμενα χρόνια. Π.χ. θυμάμαι που έβλεπα μια μάχη στο πρωτάθλημα Hoen και ο αντίπαλος του Ash είχε έξω Charizard και Typhlosion και εκείνος επιλέγει Glaile και Grovyle!? Και μάλιστα αυτός ο Max ο ξερόλας, αμέσως βροντοφώναξε "Ωραία, τώρα χάρη στην ταχύτητα του Grovyle ο Ash θα έχει πλεονέκτημα"(???). Ναι με το double team μπορείς να αποφύγεις πολλές επιθέσεις στο anime, μόνο που ο Pikachu έχει σε όλο το κύκλο επεισοδείων του Ηοen, Iron tail.
Και δεν νομίζω ούτε με το Mystery Dungeon μοιάζει. Είχα Machop και Charmander και για να νικήσω το Rayquaza ανέβηκα πρώτα αρκετά lvl όπως φυσιολογικά έπρεπε να γίνει. Δεν ξέρω που είδατε ομοιότητες anime-mystery dungeon.
Καταλήγωντας, δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό, αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει η ίδια "παλαβομάρα" με το anime που υπήρχε 10 ή και εφτά χρόνια πριν. Και εγώ το παρακολουθώ κάθε Σαββατοκύριακο, αν και τώρα που θα σταματήσει το Yu-Gi-Oh! δεν νομίζω να το παρακολουθήσω ξανά.
Σιγουρα δεν υπαρχει η ιδια τρελα που υπηρχε παλιοτερα, αλλα οπως βλεπεις υπαρχει ακομα κοσμος που το παρακολουθει καθε Σαββατοκυριακο (εσυ, ο Blue, εγω και πολλοι αλλοι). Και, για εμενα τουλαχιστον, ο λογος για τον οποιο παρακολουθω το anime δεν ειναι το τι δειχνει αλλα το οτι χωρις αυτο δεν θα ειχα ποτε κολλησει τοσο με τα Pokémon. Και νομιζω οτι κανεις λαθος που λες δεν εξυπηρετει κανενα σκοπο. Αν ενα παιδακι 10 χρονων που παρει αυριο DS δεν εχει δει Pokémon στην TV, δεν προκειται να παρει και ενα παιχνιδι Pokémon μαζι με το DS. Και, για να θυμομαστε κιολας, ετσι ξεκινησαμε ολοι μας (ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι). Αλλα ακομα κι αν δεν εξυπηρετει κανενα σκοπο οπως λες, εσυ γιατι το βλεπεις, οεο?

Καλα τωρα, οπως ειπα και πριν, πραγματα οπως το να νικησεις με Grovyle και Glalie ενα Charizard και ενα Quilava (οχι TyphlosionToungue) τα θεωρω γελεια. Απλα δεν γινονται. Και μιας και το θυμηθηκα, ειναι μεγαλυτερη η ταχυτητα του Grovyle απο αυτη του Charizard?

Ασχετο: Το Yu-Gi-Oh! το βλεπεις να σταματαει, ε? Δεν θα το τραβηξουν παραπερα με το GX λες? Κριμα, εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι' αυτο... Ασε που ειχε γινει σχεδον καλο τωρα στο τελος... Ανυπομονω να ερθει Σαββατο να δω ΠΩΣ θα μπορεσει ο Yugi να νικησει αυτα τα τερατα με την ΜΙΑ υπερτατη καρτα που θα ειναι πιο υπερτατοτερη απο την προηγουμενη αρκετα υπερτατη καρτα. Ελπιζω να καταλαβατε τι ειπα για να μου εξηγησετε κι εμενα... Toungue
JimLink Wrote:Δεν συμφωνώ με το ότι οι μάχες του anime έχουν γίνει πιο ωραίες, αλλά αντιθέτως είναι το ίδιο χαζές όπως και στα προηγούμενα χρόνια. Π.χ. θυμάμαι που έβλεπα μια μάχη στο πρωτάθλημα Hoen και ο αντίπαλος του Ash είχε έξω Charizard και Typhlosion και εκείνος επιλέγει Glaile και Grovyle!? Και μάλιστα αυτός ο Max ο ξερόλας, αμέσως βροντοφώναξε "Ωραία, τώρα χάρη στην ταχύτητα του Grovyle ο Ash θα έχει πλεονέκτημα"(???). Ναι με το double team μπορείς να αποφύγεις πολλές επιθέσεις στο anime, μόνο που ο Pikachu έχει σε όλο το κύκλο επεισοδείων του Ηοen, Iron tail.
Και δεν νομίζω ούτε με το Mystery Dungeon μοιάζει. Είχα Machop και Charmander και για να νικήσω το Rayquaza ανέβηκα πρώτα αρκετά lvl όπως φυσιολογικά έπρεπε να γίνει. Δεν ξέρω που είδατε ομοιότητες anime-mystery dungeon.
Καταλήγωντας, δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό, αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει η ίδια "παλαβομάρα" με το anime που υπήρχε 10 ή και εφτά χρόνια πριν. Και εγώ το παρακολουθώ κάθε Σαββατοκύριακο, αν και τώρα που θα σταματήσει το Yu-Gi-Oh! δεν νομίζω να το παρακολουθήσω ξανά.

1.Οι μαχες εχουν γινει πολυ πιο "σκληρες" να το πω πραγμα θετικο για μενα.
2.Οπως ειπα και στο προηγουμενο Post το Anime ειναι αλλο και το παιχνιδι αλλο.Στο Anime ενα γρηγορο Pokemon δικαιως εχει την ικανοτητα να αποφευγει καθε επιθεση ακομα και αν θα ηταν Super Effective.
3.Στο Mystery Dungeon, οπως και στο Anime οι τυποι δεν παιζουν τοσο ρολο.Επισης, εχουμε και στα δυο κινηση στο χωρο.Τριτον, η απλη επιθεση στο Dungeon (που ειναι ενα Physical χτυπημα) κανει μια μεση ζημια ειτε σε Steel ειτε σε bug Pokemon.Τεταρτον,νομιζω οτι αν ειναι δυσκολο να νικησει το Grovyle ενα fire Pokemon, ειναι γελοιο να νικας Rayquaza με Starters, αν ακολουθησεις τις προυποθεσεις του RPG, αφου και LVL 100 να ειναι τα Pokemon, το Rayquaza θα ειναι τουλαχιστον 70.
4.Τα Level οπως ειπες ειναι πολυ σημαντικα.Ποιος σου ειπε οτι ο Pikachu τοσα χρονια δεν εχει παει Lvl 100 και τα Pokemon που αντιμετοπιζει δεν ειναι γυρω στο 60;Που ξερεις το Lvl του Charizard και το Lvl του Grovyle;
Συμφωνώ ότι ο λόγος που οι περισσότεροι ασχολούνται με τα πόκεμον είναι λόγω του anime, όμως αυτό έγινε πριν 10 χρόνια. Τώρα δεν υπάρχει όχι δεκάχρονο ούτε πεντάχρονο που να μην γνωρίζει τα πόκεμον. Έτσι, αφού έχει DS δεν περιμένει να δει το anime για να αγοράσει κασέτες. Η αναγνωρισιμότητα των πόκεμον είναι τόσο μεγάλη που ίσως έχει ξεπεράσει και αυτή του Mario. Δεν υπάρχει κανένας που να μην τον ξέρει και θα πάρει παιχνίδια του, άμα του αρέσουν τα platform. Έτσι και με τα πόκεμον και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό, αν δεν του αρέσουν τα RPG δεν ασχολείται. Αντιθέτως, κάποιος μπορεί να ταυτίσει τα πόκεμον με το anime και θεωρώντας τα παιδικά ή ανούσια να μην ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με το παιχνίδι ή και καθόλου, πράγμα που είναι πολύ κρίμα αφού ξέρουμε όλοι γιατί RPG μιλάμε.
Στο mystery dungeon μπορεί να κινήσε στο χώρο όπως στο anime, όμως χάνεις ένα γύρο. Δεν μπορείς να κινηθείς για να αποφύγεις επιθέσεις αφού όπου και να πας το αντίπαλο πόκεμον θα σε κηνυγίσει σε όλο τον όροφο.
Τόσα χρόνια άμα είχε πάει lvl 100 Pikachu ο Ash θα έπρεπε να ήταν ο καλύτερος εκπαιδευτής και όχι να χάνει από τον οποιοδήποτε πανεύκολα. Και έστω 60 να ήταν τα αντίπαλα, που είναι υπερβολικά μεγάλα, οποια επίθεση και να κάνανε στο 100άρι Pikachu, όχι θα το νικάγανε, την παραμικρή ζημιά δεν θα του κάνανε.

Σιγά μην δώσει λεφτά αμέσως το Star για να δείξει το Yu-Gi-Oh! GX. Μάλλον θα μας φλομώσει στις επαναλήψεις για αρκετό καιρό. Tο GX το ξέρω μόνο από το παιχνίδι Duel Academy στο GBA. Οι χαρακτήρες του δεν μου αρέσουν καθόλου...
Το παιχνίδι πολύ ωραίο στην αρχή, σύντομα όμως γίνεται βαρετό...η ιστορία δεν προχωράει, κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...
Για το GX-Duel Academy θα διαφωνήσω JimLink. Έχει τόσα duel puzzles να λύσεις και να περάσεις το χρόνο σου.
Και όσο για την ιστορία... Δεν έχω δει το κινούμενο για να ξέρω αν ακολουθείται καθόλου από το παιχνίδι. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα. Τα event που μπορούν να γίνουν είναι αρκετά. Μπορείς να αλλάξεις κοιτώνα, να ξεκλειδώσεις καινούριους μονομάχους δίνοντας συγκεκριμένες απαντήσεις ή να πάρεις κάρτες συνεχίζοντας ταυτόχρονα την ροή της ιστορίας ανάλογα μετο σε ποια χρονική στιγμή της ημέρας πολεμάς τον συγκεκριμένο μονομάχο.
Αν και οφείλω να παραδεχτώ πως οι άλλοι βαριούνται πιο γρήγορα από εμένα συνήθως. Δεν νομίζω να άντεχε άλλος να τερματίσει τη Σταχοπούτα απλά και μόνο γιατί είχε πεισμώσει "είναι τόσο ηλίθιο αυτό που κάνω που πρέπει να το τερματήσω".

Για να επανέλθω στο θέμα.Το Pokemon Anime δεν το βλέπω. Και πλέον δεν πολυασχολούμαι κιόλας. Μόνο στρουμφάκια βλέπω από την πρωινή ζώνη γιατί εκείνη την ώρα συνήθως ξυπνάω.
Όσο για το παιχνίδι. Ήταν μια ιδέα που μου είχε έρθει από την αρχή. Δε μου άρεσε ο τρόπος που παλεύουν τα πόκεμον. Αυτό που θα μου άρεσε θα ήταν τα Pokemon να ήταν σαν το Mortal Kombat. Τι εννοώ;
Το όλο παιχνίδι μένει όπως είναι. Το μόνο που αλλάζει είναι η σκηνή της μάχης στην οποία να μη δίνεις εντολές στο pokemon ως εκπαιδευτής αλλά να είσαι το pokemon. Κλασικά με τέσσερις επιθέσεις. Με pp για την κάθε επίθεση κτλ. Καμία άλλη διαφορά στο συστημα. Πχ. τα πλήκτρα A,B,L,R ένα για κάθε επίθεση. Και πχ. Select για να χρησιμοποιήσεις αντικείμενο. Τουλάχιστον έτσι γίνεται πιο "αληθοφανής" η μάχη. Και φυσικά δεν λέω σε καμία περίπτωση να μεταφέρουμε περίπτωση Stadium στο DS ούτε τα γραφικά του καταλήγοντας σε ένα αίσχος ψευτο3D παιχνίδι.
Ρε συ JimLink,ουτε ειπα οτι το Mystery Dungeon ειναι ιδιο με το Anime ουτε πως τα Pokemon του Anime εχουν αυτα τα Level.Ειπα πως το Mystery Dungeon ειναι ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στο Anime απο οτι το κλασσικο Rpg.Επισης αν και οπως εχω πει, αλλο το Anime και αλλο το Rpg, επειδη αναφερθηκαν τα Level, προσπαθησα να δειξω πως τα Pokemon που παλευουν δεν ειναι απαραιτητα του ιδιου επιπεδου, ετσι δεν αποκλειεται ενα Pokemon που θα ειχε κανονικα μειονεκτημα να κερδιζει τον αντιπαλο του.Περα απο ολα αυτα, νομιζω πως δεν εχει νοημα να λογομαχουμε αλλο αφου ειναι απλα θεμα οπτικης γωνιας οπως ειχε πει καποτε ο Obi-Wan Kenobi...!!!
Εντάξει, σιγά συζήτηση κάνουμε. Όπως είπε και ο Master Obi-Wan είναι θέμα οπτικής γωνίας, σε άλλους να μην αρέσει καθόλου το anime, και σε άλλους να τρελένονται για αυτό περισσότερο και από το παιχνίδι (δεν πιστεύω πάντως να υπάρχουν πολλοί από την δεύτερη κατηγορία). Τέλος πάντων, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό, ότι το anime και το RPG δεν έχουν καμιά σχέση και δεν πρέπει να συγχέονται.

Καταλαβαίνω πολύ καλά vensires για το πείσμα που λες. Πολύ δύσκολα αφήνω ένα παιχνίδι στη μέση και αν το τερματίσω προσπαθώ να το ολοκληρώσω, όσο χαζό και αν φαίνεται σε μερικούς. Για το Yu-Gi-Oh! GX όμως, είχα ολοκληρώσει σχεδόν όλα τα duel puzzles, και είχα ανέβει πολλές κατηγορίες μονομάχων. Όμως για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έβγαινε κανείς άλλος μονομάχος, όλοι ήταν υπερβολικά εύκολοι, οι κάρτες ήταν πάρα πολλές αλλά μόνο λίγες χρειάζονται για να φτιάξεις μια παντοδύναμη τράπουλα και τις μαζεύεις εύκολα, με αποτέλεσμα το μόνο που έμενε ήταν να νικάς συνέχεια για να παιρνάνε οι μέρες και να φτάνει η μια φορά το μήνα να δώσεις εξετάσεις. Είχα τερματίσει και άλλα δύο πανομοιότυπα παιχνίδια Yu-Gi-Oh! στο παρελθόν (Eternal Duelist Soul, Worl Wide Edition 2004) οπότε το παράτησα
JimLink Wrote:Σιγά μην δώσει λεφτά αμέσως το Star για να δείξει το Yu-Gi-Oh! GX. Μάλλον θα μας φλομώσει στις επαναλήψεις για αρκετό καιρό.
Λάθος. Το GX θα αρχίσει αμέσως μόλις τελειώσει η τωρινή σειρά. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι το Σάββατο, 3 Μαρτίου. Τουλάχιστον, αυτό έγραφε στο διαφημιστικό φυλλαδιάκι της Κάισσα...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's