Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
εγω βλεπω τα φιλαρακια,lost,l.a.p.d. κ.τ.λ.....
σας εχω, βλεπω μονο σαουθ παρκ και το αλλο με τον μπεζο
επισης βλεπω και το ραδιοαρβυλα
εγω ποτε δεν χανω το L.A.P.D. το ευτιχισμενοι μαζι και καμια φορα λακησ ο γλικουλης!
α ναι.κι εγω βλεπω λακης ο γλυκουλης
Καλά από ελληνικές το LAPD κι εγώ!!
Και south park εννοείται!
Ε καλά και γω το south park το εκαιγα παρα πολυ.Καψιμο..
σασ ειπα παιδια οποιοι δεν βλεπουν ευτιχισμενοι μαζι και L.A.P.D. δεν 3ερουν τι θα πει σιριαλ!!!
L.A.P.D.,πολυκατοικια,ευτιχισμενοι μαζι και λατρεμενοι μου γειτονες.
καλά εγώ δεν αρχίζω γιατί δεν θα έχω τελειομό!
L.A.P.D, πολυκατοικία, LOST, ευτιχισμένοι μαζί λατρεμένοι μου γείτονες κλπ κλπ...
Τελικα το L.A.P.D αποδειχθηκε μια μεγαλη μουφα για την ελληνικη τηλεοραση οπως και το Γ4 του ΑLPHA....
(29-11-2008 03:56 PM)Lugia Wrote: [ -> ]Τελικα το L.A.P.D αποδειχθηκε μια μεγαλη μουφα για την ελληνικη τηλεοραση οπως και το Γ4 του ΑLPHA....
Γιατί το λες αυτό ρε?(το "αποδείχθηκε" που λες εννοώ).. Καλα για το Γ4 συμφωνώ αλλα το lapd αρέσει σε πολλούς..
Γιατί το λες αυτό ρε?(το "αποδείχθηκε" που λες εννοώ).. Καλα για το Γ4 συμφωνώ αλλα το lapd αρέσει σε πολλούς..
[/quote]
Γιατι δεν εχει το χιουμορ που ειχε στην αρχη...γι'αυτο....ολο χαζομαρες ειναι...
Πολυκατοικία την Δευτέρα και L.A.P.D., αν δε παίζει τίποτα καλό Λάκης την Τρίτη, Λατρεμένοι μου Γείτονες τις Πέμπτες και Ευτιχισμένοι μαζί την Παρασκευή
Τσακ:Πρακτορας Στο Τσακ,Ντετεκτιβ Μονκ,{εδω δεν θελω σχολια
}και Ιατρικες Υποθεσεις.Απο ελληνικες ταινιες για να πω την αληθεια παρακολουθω καπως σπανια,αλλα πιο πολυ μ'αρεσει το ''Ευτυχισμενοι μαζι''.
Ευτιχισμένοι μαζί FTW,L.a.p.d ,πολυκατοικία, Λατρεμένοι μου γείτονες κ.α
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19