το ειχε πιασει το νοημα ο μικρος...
Pokemon επαιζε και ο Yugi!
Ειδα και παλι YGO αυτο το Σαββατοκυριακο! Μια ερωτηση: Πως γινεται με ΜΙΑ καρτα να νικησει κανεις ΔΥΟ τερατα, ΔΥΟ παικτων, με πανω απο 2500 ποντους το καθενα, και να βγαλει 4000 ποντους ζωης απο τον καθενα (και να νικησει φυσικα)?????
Γίνεται αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Το να υπάρξουν όμως οι κατάλληλες συνθήκες είναι υπερβολικά δύσκολο εκτός κι αν προετοιμάζεις με άλλες κάρτες το έδαφος. Απλά στο Yugi (να'ναι καλά η Καρδιά Των Καρτών) πάντα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Άσχετο που δεν είχε προετοιμαστεί το έδαφος.
Σαν να μην το εξηγησα ολοσωστα. Η καρτα της νικης ηταν η πρωτη που παιχτηκε!!! Μαλλον βρηκαμε μια πιο απολυτη καρτα απο την προηγουμενη απολυτη καρτα!
Το είδα και εγώ ninjomewtwo. Με μια κάρτα κατέστρεψε όλα τα τέρατά τους και τους αφαίρεσε και 4000 πόντους ζωής στον καθένα. Αυτό ήταν κλασσικό παράδειγμα αυτών που λέγαμε ότι η σειρά έχει καταντήσει χαζομάρα και δεν έχει καμιά σχέση με το πραγματικό παιχνίδι.
Τελικά πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι που μόνο χάσανε από την κάρτα και δεν πάθανε και κάτι άλλο.( Ξέρεις, ενεργοποιώ την ειδική της ικανότητα και σου κόβεται το χέρι, έτσι για να μάθετε)
Μην λες βλακειες JimLink! Δεν υπαρχει τετοια ειδικη ικανοτητα! Αντε τωρα μη σου παγιδεψω την ψυχη σου στην μαγικη μου καρτα
!!!
Ναι αλλά επειδή είμαι εφτάψυχος θα παγιδέψεις μόνο τη μία μου ψυχή
, εκτός αν έχεις 7 τέτοιες μαγικές κάρτες στην τράπουλα σου και τις παίξεις όλες σε ένα γύρο οπότε την έβαψα
μη τσακονεστε μην παιξο την καρτα ban apo forum
παντως συμφονω. Δεν υπάρχει τιποτα το ουσιαστικο στιν ελλάδα.
μουαχαχαχα ειμαι κακοοοοοος!θα παιξω αυτην την καρτα γυρισμενη αναποδα και την ενιαουρη αλεπου σε θεσ μαχης και ενεργοποιω την ειδικη της ικανοτητα που σε κανει να χανεις ενα εσωτερικο σου ζωτικο οργανο για καθε 100 ποντους ζωης που χανεις.ξεχασα να προσθεσω οτι πρεπει να φας καθε οργανο.(edit:δεν νομιζω οτι εχεις τετοιες αρμοδιοτητηες,...)
I play the BREAK THE RULES card!Allow me to cheat whenever I want to!*cheep laughter* teehehehehehehehe
Lucario Wrote:μη τσακονεστε μην παιξο την καρτα ban apo forum παντως συμφονω. Δεν υπάρχει τιποτα το ουσιαστικο στιν ελλάδα.
Μονο λιγοι μπορουν να παιξουν αυτη την καρτα εδω μεσα
Λοιπον παιδια, σιγα σιγα, το κοβουμε γιατι θα γεμισουν πολλες σελιδες.(Μην αρχισετε να μου απαντατε ΟΚ τωρα)
Λοιπόν (Η αγαπημένη μου λέξη. Δεν κάνω σχεδόν ποτέ ποστ χωρίς αυτήν. Δε ξέρω άν την έχετε προσέξει. English Version: Well
) άλλαξα.
1: Lost
2: Στο Παρα Πέντε
3: Just For Laughs
Blue you meanie!
Lemme play my card as well! *cry*
* Eraleas has just received 10 spam points.
-This post isn't too short or small or anything that actually can be considered spam-