Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Δεν είπα ότι μου άρεσαν τα πρώτα 2.Πάντα τα πρώτα της εισαγωγής δεν λένε και πολλά.Από το 3ο-4ο και μετά όμως γινότανε όλο και καλύτερο ( όχι βέβαια πως συγκρίνεται με το Dawn Of The Duel
)
Τα επεισόδια είναι 12.Ο ninjomewtwo στο link που δίνει πιο πάνω έχει κάτι επεισόδια που λένε 1-10.Στην ουσία αυτά είναι από το πρώτο μέχρι το έκτο.Με τις λέξεις capsule monster και το νούμερο του επεισοδίου στην αναζήτηση του youtube μπορείτε να τα βρείτε όλα...
Καλή προβολή
Ta da ego... Kala e ti mufes itan? Ke sta elinika na dite... Den axisi i season...
Νταξει, δν πολυ ασχολούμαι αλλα ρε παιδι μου, εχουν ξεφυγει. Μια με τα ζάρια, μια με αρχηγό την αγαπημένη τους κάρτα, τορα βγαλανε και αυτα τα κανονάκια χειρος... Ελεος δλδ...
Lucario Wrote:Νταξει, δν πολυ ασχολούμαι αλλα ρε παιδι μου, εχουν ξεφυγει. Μια με τα ζάρια, μια με αρχηγό την αγαπημένη τους κάρτα, τορα βγαλανε και αυτα τα κανονάκια χειρος... Ελεος δλδ...
Συμφωνω απολυτα εδω. Σαν να ψιλοξεχνανε οτι το Yu-gi-oh ειναι Trading Card Game και οχι Dice Rolling Game ουτε Ancient-Egyptian-God-Summoning-Game. Αλλα τι να κανουμε, δεν μπορουμε να αλλαξουμε εμεις τη σειρα, ο,τι φτιαχνουν, αυτο θα βλεπουμε.
(Και, btw, για ολους αυτους τους λογους προτιμω να βλεπω Naruto...)
Καλά θα συμφωνήσω μαζί σας κι εγώ σε αυτό αλλά με μόα μικρή διαφορά.Είναι λογικό τα παιδιά που γράφουν την ιστορία να θέλουν να βάλουν κάτι διαφορετικό.Τώρα αν δεν το πετυχαίνουν και τόσο καλά τί να κάνουμε.Από το να είναι έτσι μονότονο...Πάντως από όλα αυτά τα καινούργια και διαφορετικά στυλ μάχης,αυτό με τα ζάρια δεν μου άρεσε καθόλου αλλα τα capsule monsters ήταν αρκετά καλύτερα...
Μου άρεσε που τα τέρατα ήταν αληθινά όπως και στο Dawn Of The Duel
OXI!!! Διεκοψαν τα καινουργια επεισοδια Ποκεμον επειδη το Star δεν συνεργαζεται με το Cartoon Network!!! Και δεν εδειξε Yu-gi-oh(Απ' οσο ξερω)! What's wrong with you star channel?
αλλο και αυτο σημερα.Ξυπνησα πρωί-πρωί ανοιγω την τηλεόαραση και τι να δω?κατι επεισοδεια εναν αιωνα πριν!!!μην πω για YGO που εδειξε αλλα ντι αλλων
μηπως ξερει κανεις τι εγινε?αμα δειξει καινούργια επεισόδεια???
Merikoi exoun tv pou pianoun xena kanalia kai blepoun nea pkmn ke yugio
Δορυφορική δηλαδή...
Σήμερα πάλι δεν ξύπνησα νωρίς για να δω τί έπαιξε το Σταρ...
Egw menw in the st***p cyprus ke kani mines na deixi new anime
Internet kai youtube.com is your friends
Εντάξει άμα είναι να αρχίσουμε ορθογραφικό έλεγχο σε όλα τα posts να εφοδιαστώ με λεξικά και συντακτικά. Μπορείς να του στείλεις και pm με την υπόδειξή σου ώστε αργότερα να κάνει τις διορθώσεις
ναι αλλα τοτε δεν θα ειμαι ο επισημος spammerer!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19