17-09-2011, 03:44 AM
17-09-2011, 07:37 PM
Εγω παρακολοθθω το Αvatar the last airbender και το παρα πεντε μερικεσ φορες
19-09-2011, 08:21 PM
(17-09-2011 03:44 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Radio arvyla λέτε να ξαναπαίξει;
απ'οσο ξερω ναι αλλα σε κανα μηνα το κοβω....
πλεον βλεπω μονο οταν βαριεμαι tv became shiiit!
19-09-2011, 08:35 PM
Sto para 5, 50-50, Supernatural(season 7 this time ), Ben 10(seira einai), Radio arvyla(an kai einai ekpomph) mazi me Ola, Polykatoikia(sometimes),Eutyxismenoi mazi, Master Chef,Kwnstantinou kai Elenhs(eleos xD),to kafe ths xaras,gia mia gynaika ki ena autokinhto(otan 8ymamai na ksypnhsw na to dw (Lina Sakka ftw )).
Auta ta liga, oxi fanatika (ektos tou spn fysika)
Auta ta liga, oxi fanatika (ektos tou spn fysika)
18-09-2012, 05:27 PM
Εμενα παλι μ'αρεσουν οι σειρες φαντασιας αλλα βλεπω και κομωδιες αν εχουν εξυπνο χιουμορ. Βλεπω τις εξης σειρες
Two and a half Men
Supernatural
Charmed
Smallville
Friends
Heroes
Doctor Who
Lost
iCarly
Big Time Rush
Victorious
Και τωρα ειδα στο STAR την διαφημιση μιας καινουργιας σειρας. The Vampire Diaries λεγεται, και φαινεται ενδιαφερουσα
Two and a half Men
Supernatural
Charmed
Smallville
Friends
Heroes
Doctor Who
Lost
iCarly
Big Time Rush
Victorious
Και τωρα ειδα στο STAR την διαφημιση μιας καινουργιας σειρας. The Vampire Diaries λεγεται, και φαινεται ενδιαφερουσα
15-03-2013, 12:49 PM
Πετυχα στο Μακεδονια TV τα πρωτα επεισοδια των Charmed με την Πρου. Και ηθελα να τα δω γιατι δεν την θυμομουν καθολου. Retro Time
15-03-2013, 01:03 PM
Τα βλέπω εδώ και 1-2 εδομάδες τα επεισόδια από τις Μάγισσες όπως λέμε (ή λέγαμε όταν έδειχνε τα επεισόδια το star) την σειρά στα ελληνικά.
15-03-2013, 01:14 PM
Grim Ripper: και εσυ βλεπεις Charmed; και νομιζα οτι ημουν ο μονος στο forum που βλεπει τετοιου ειδους σειρες. Τα επεισοδια με την Paige τα εχει παιξει τοσες φορες επαναληψη το Star αλλα τις πρωτες season με την Prue δεν θυμαμαι να τις επαιξε (τουλαχιστον προσφατα) σε επαναληψη, και μου ελειψε
15-03-2013, 02:20 PM
Ναι ρ δεν είσαι ο μόνος, με την Prue δυστυχώς δεν έχω δει πολλά οπότε πάλι καλά που τα δείχνει το Μακεδονία TV, θα ήθελα να τα κατέβαζα αλλά εκτός του ότι δεν έχω χώρο στο pc (εντάξει τα κατεβάζω 1-2 season κάθε φορά) δεν έχουν πολλά seeds δυστυχώς.
Supernatural (τα έχω δει όλα και κατεβάζω τα τελευταία, το ίδιο και για τα The Vampire Diaries)
Smallville (τα έχω κατεβάσει όλα)
Friends (τα έχω δει όλα και έχω season 1-7 σε dvd)
Heroes (τα έχω δει όλα, κρίμα που το σταμάτησαν)
iCarly & Victorious (τα έχω κατεβάσει όλα, δες και το drake and josh είναι καλύτερο)
Big Time Rush (αν το πετύχω στην tv)
(18-09-2012 05:27 PM)Blue Cross Wrote: [ -> ]Εμενα παλι μ'αρεσουν οι σειρες φαντασιας αλλα βλεπω και κομωδιες αν εχουν εξυπνο χιουμορ. Βλεπω τις εξης σειρες
Two and a half Men
Supernatural
Charmed
Smallville
Friends
Heroes
Doctor Who
Lost
iCarly
Big Time Rush
Victorious
Supernatural (τα έχω δει όλα και κατεβάζω τα τελευταία, το ίδιο και για τα The Vampire Diaries)
Smallville (τα έχω κατεβάσει όλα)
Friends (τα έχω δει όλα και έχω season 1-7 σε dvd)
Heroes (τα έχω δει όλα, κρίμα που το σταμάτησαν)
iCarly & Victorious (τα έχω κατεβάσει όλα, δες και το drake and josh είναι καλύτερο)
Big Time Rush (αν το πετύχω στην tv)
25-02-2014, 01:39 AM
http://www.enternity.gr/Article/Movies/N...22074.html Grimm εβλεπες Heroes;
Επισης ειδα το τραιλερ της σειρας Grimm και μου φανηκε ενδιαφερουσα σειρα... θα την βαλω στην wishlist
Επισης ειδα το τραιλερ της σειρας Grimm και μου φανηκε ενδιαφερουσα σειρα... θα την βαλω στην wishlist
25-02-2014, 02:04 AM
Ωπ, μια και ξύπνησε το θέμα... πάω να δω True Detective
ΕΠίσης, όσοι δεν έχετε δει Breaking Bad, να δείτε. Magnets B.
ΕΠίσης, όσοι δεν έχετε δει Breaking Bad, να δείτε. Magnets B.
25-02-2014, 02:12 AM
Ναι έβλεπα Heroes, Mr94 και το ξέρω πως θα αρχίσει να προβάλετε πάλι σαν mini-series.
25-02-2014, 04:59 AM
Συμφωνώ με τον Χερκ. Βρεακινγ Βαδ <3
SCIENCE!
Έχει σπόιλερς
SCIENCE!
Έχει σπόιλερς
25-02-2014, 03:07 PM
Ψήφος για το Breaking Bad και από εμένα. Από τις καλύτερες σειρές. Επίσης, Game of Thrones, με season 4 τον Απρίλιο.