Aeris Wrote:Samurai X έχει παρακολουθήσει κανείς; Έχω δει την ταινία και μπορώ να πω απλά ότι είναι εξαιρετική.
Πότε να δούμε Samurai X Aeris αφού το βάζουνε όποτε το θυμηθούνε και συνέχεια τα ίδια επεισόδια. Εξαιρετικό anime, αλλά η ελληνική μεταγλώτιση είναι για τα μπάζα. Έχω δει και εγώ μια ταινία που ήταν υπέροχη αλλά δεν ξέρω αν έχουν βγει και άλλες ταινίες.
Το στύλ της μάχης του Samurai X με τα "αεροπλανικά" , νομίζω έχει επηρεάσει και την ταινία του FF7 Advent Children αφού ο Cloud και o Sephiroth πετάνε συνέχεια στον αέρα και χτυπιούνται με τα σπαθιά τους.
Για τον jimlink:που λες λοιπον φιλτατε τα ντραγκουμπολια και τα αρχαιγονα χελονονιτζακια τα εβλεπα κι εγω.Σε καποια φαση ομως το ντραγκονμπολ εγινε τρελη χαζομαρα διοτι
"-εϊ εχουμε προβλημα.
-Ε,και?θα ανεβουμε ενα λεβελ σουπαρε σαγια και θα το λυσουμε".
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις για το Dragonball. Συμφωνώ ότι ήταν αιωνόβιο,μια ιστορία κρατούσε 500 επεισόδια, κάθε επεισόδιο κρατούσε γύρω στα 15 λεπτά και περίπου τα 10 περνάγανε μόνο να κοιτάζονται ή να λένε τα ίδια και τα ίδια. Ήταν και χάλια η μεταγλώτιση.
Το έχω δει όλο μέχρι και εκεί που τελειώνει το Dragonball Z, το GT δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ χειρότερο. Νομίζω ότι φτάνει μέχρι το εγγόνι της εγγονής του Goku( το τρισέγγονό του!!!). Πάντως μακράν η καλύτερη ιστορία είναι στον πλανήτη Namek με τον Freezer. Όμως μην ξεχνάς ότι βγήκε το 1983 και στην εποχή του δεν νομίζω να υπήρχαν καλύτερα anime.
JimLink Wrote:Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις για το Dragonball. Συμφωνώ ότι ήταν αιωνόβιο,μια ιστορία κρατούσε 500 επεισόδια, κάθε επεισόδιο κρατούσε γύρω στα 15 λεπτά και περίπου τα 10 περνάγανε μόνο να κοιτάζονται ή να λένε τα ίδια και τα ίδια.
Hmm... Αυτό μου θυμίζει και πολύ την Λάμψη του Φόσκολου εδώ που τα λέμε! Τελικά όλα τα ίδια ***** είναι!
Eraleas Wrote:Hmm... Αυτό μου θυμίζει και πολύ την Λάμψη του Φόσκολου εδώ που τα λέμε!
Δεν έχεις και άδικο.
Έχω παίξει το παιχνίδι για το GBA του Dragonball Transformation GT.
Εξαρτάται τι εννοείς χειρότερο....
Θα σου πω την ιστορία λίγο για να καταλάβεις...
Είναι ένας από τους κακούς(δεν ξέρω ποιος,δεν παρακολουθούσα μετά που μεγάλωσε ο Goku). Έχει καταφέρει και έχει μαζέψει όλες τις dragonball. Και πάνω που καλεί τον δράκο(κλασικά για να κατακτήσει τον κόσμο) εμφανίζεται ο Goku και πάει να τον σταματήσει.
Κακός:"Δε θα με σταματήσεις τώρα. Μακάρι να ήσουν μικρός για να μη χρειάζεται να ασχολούμαι μαζί σου"
Δράκος:"Η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί"
Κακός:"Τι; Όχιιιιιιιι!Καταραμένε. Δεν ήταν αυτή η ευχή μουουουουου"
Και ξεκινάει η ιστορία με τον Goku να είναι πάλι μικρός. Έχοντας δει ένα βιντεάκι όμως μπορώ να πω με ευχαρίστηση ότι μου άρεσε μια συγκεκριμένη κίνηση. AntiKamehameh. Χρησιμοποιεί εκεινο το ξύλο που είχε στην αρχική ιστορία με σκοπό να αποκρούσει το Kamehameh που του στέλνει ο Σιθ. Το μόνο ωραίο δυστυχώς....
Ναι το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι που λες και είναι πατάτα. Είναι ξύλου σε στυλ Double Dragon αλλά πολυυύ χειρότερο και πιο αργό. Ο κακός που λες είναι ο Garly Jr. και ο Goku μαζί με τον Trunks και την εγγονή του Pan ταξιδεύουν στο διάστημα για να βρούνε τις μαύρες Dragonballs.
Αυτή δεν είναι ολόκληρη η ιστορία αλλά ένα πολύ μικρό μέρος της ( το GT κρατάει πολύ περισσότερο όχι όμως τόσο όσο το Z). Νομίζω άλλοι κακοί που υπάρχουν στο Dragonball GT είναι ο αδερφός του Freezer, το ανδροειδές Γ17, ένας δράκος και ένας τεράστιος Sayan πίθηκος (ίσως είναι ο Vegeta transformation4).
Γενικά μην το ψάχνεις είναι χειρότερο από το Dragonball Z, από το οποίο η μόνη ιστορία που αξίζει όπως είπα προηγουμένως είναι το Namek Saga
Αυτο που ελεγα ειναι οτι οποτε ερχοταν ενας κακος το στορυ ειχε ως εξης:Α)ΠΑΝΤΑ πεθαινε ενας απο την ομαδα οποτε εβγενε νεος κακος
Β)"-Εϊ σογκοκου(το αλμανακο ειχε αναφερθει στον σογκοκου ως ο κ. ΝΤΡΑΓΚΟΝΜΠΟΛ)εχουμε προβλημα με τον (π.χ.)μπου.
-Ε και?Θα παμε στην καψουλα που κυλα γρηγορα ο χρονος θα ανεβουμε ενα επιπεδο super sayan και θα τον νικησουμε."
Επισης θυμασαι το υπερτατο ανυπερβλητο θεικο τραγουδακι?"Πρεπει και μπορω,Φωτια στον ουρανο,θα σ αναζητησω ντραγκονμποοολ..."?εχω πολλα επισοδεια σε κασετες.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για την ακριβεια.
Στις κρυφες σπηλιες των χαμενων καιρων στα παλατια των ουρανων ψαχνω να σας βρω...!
βασικα θα ρθω να σας βρω πρεπει να ελεγε οχι ψαχνω να σας βρω
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Σημερα ειναι μια μεγαλη μερα για 'μενα! Το KimPossible επεστρεψε!!!
billaros Wrote:βασικα θα ρθω να σας βρω πρεπει να ελεγε οχι ψαχνω να σας βρω
Εκτος απο το οτι εγω ακουω ψαχνω να σας βρω, νομιζω οτι ταιριαζει και καλυτερα σαν προταση.Τωρα δεν ξερω πως ειναι κανονικα.
deixnei akoma dragonball??
lenitao Wrote:deixnei akoma dragonball??
Όχι.. έχει καταργηθεί χρόνια τώρα.. BTW Πρέπει να περάσω κάτι κασέτες Dragonball σε DVD. Έχω γεμίσει ολόκληρη βιβλιοθήκη με video κασέτες!
Υπάρχουν βίντεο κλαμπ που το κάνουν αν δεν έχεις βίντεο που να το κάνει αυτό. Ειδικά αν του πεις ότι έχεις πχ 100 κασέτες για DVD( 4 επειδόδια το κάθε ένα ) σε συμφέρει αφάνταστα.