Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Ρε, γιατι δεν εβαλε GX και εβαλε παλι επαναληψη?
Δηλαδη το ειχε ξαναδειξει;Θα πρεπει να ηταν καποια περιοδος που δεν εβλεπα.Γιατι ομως δειχνει στο Trailer και τον Bakura;Παντως απ ο,τι ειπαν το GX θα αρχισει το Μαρτη.
Δεν το εχει ξαναδειξει αλλα εχει τον Φαραω και το Παζλ ενω στο τελευταιο επισοδειο το παζλ επεσε καπου πολυ βαθια μαζι με την πετρα της χιλιετιας και ο Φαραω γυρισε to the Past
Δεν ηταν επαναληψη. ΠΛΖ, καποιος που ειδε το Σαββατιατικο να ποσταρει ή να μου στειλει ΠΜ! Ενω την προηγουμενη εβδομαδα ειδαμε τον φαραω να χανεται στον ταφο του, ανοιγω την TV την Κυριακη και ειναι ζωντανος και παιζει με καψουλες! Πλζ, θελω να μαθω τι εγινε!
Ουτε εγω ειδα το Σαββατο.
Μαλλον θα το ειχαν ξεπερασει καταλαθως αυτο το κομματι
Εγω παλι δεν ειδα ουτε το Σαββατο ουτε την Κυριακη... Μηπως γινεται να μας πει καποιος τι εγινε? Please...
Επιδημία έπεσε.Κάνεις μάλλον δεν το είδε...
Ήρθα για να σώσω τις ζωές σας! Γιατί είμαστε όλοι λιγάκι ζώα και δεν κοιτάμε στο youtube?
http://www.youtube.com/watch?v=qqX7SnZ5gTU <---Σάββατο
Απ' ό,τι φαίνεται, είναι χωρισμένο σε αρκετά parts. Αυτό είναι το πρώτο. Have fun.
Profanos afto me tis kapsoules 8a exi ftiaxti gia tin periodo meta tou kanonikou.Pisteuo oti ine mia [tenia] xorismeni se episodia.
Μια που είπες ταινία,παιδιά την ταινία yu-gi-oh την έχετε δει? Εγώ την είδα πρόσφατα και ήταν αρκετά καλή.Αξίζει πάντως...
Ισως να πρεπει να την κατεβασω... Btw, οπως ισως ειδατε, αυτη η σειρα (capsule monsters) υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειχε παιχτει πριν το Dawn of the Duel (τελευταια σειρα πριν το GX).
(Ναι, οι τυποι του star ειναι ηλιθιοι.)
Καλα δεν διαβασατε τι εγραφα στα δυο προηγουμενα posts μου;Επειδη μου αρεσει να παρατηρω λεπτομερειες, στο Trailer που δειχνει πριν αρχισουν τα επεισοδια, (οταν παιζει η μουσικη) αντι να δειξει τον βασικο αντιπαλο οπως εδειχνε παντα,εδειξε με τη σειρα ΟΛΟΥΣ τους βασικους αντιπαλους που εχει νικησει ο Yugi (απο Peg μεχρι και Bakura).Αυτο σημαινει μαλλον πως τα επεισοδια αυτα βγηκαν μετα τη βασικη σειρα.Γι αυτο κι εγω ειπα αν καποιος ασχολειται,να μας εξηγησει τι γινεται με αυτα τα επεισοδια.
ΜΠΟΡΕΙ να βγηκαν μετα τα επεισοδια. Αν ειναι ετσι, τοτε δεν φταινε οι τυποι του Star αλλα τα ζωα που φτιαχνουν το anime. ΓΙΑΤΙ να θελει κανεις να φτιαξει επεισοδια για μια σειρα που υποτιθεται οτι περασε?!? Λογικα δεν θα ηταν ετοιμο το GX και θα επρεπε να τα μπαλωσουν καπως...
Τα ξεκίνησαν πριν τελειώσουν τα επεισόδια με σκοπό να προβληθούν ΠΡΙΝ το Dawn of the Duel αλλά τελικά άργησαν να το τελειώσουν.
Πάντως εγώ δεν τα είχα δει και τελικά ήταν πολύ ωραία επεισοδιάκια.Τα τελείωσα πριν λίγο.
Φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα που λες ότι σου άρεσαν τα δύο πρώτα επεισόδια του Capsule Monsters?! Είναι χειρότερο και από το παιχνίδι με τα ζάρια.
Ξέρει κανείς πόσα επεισόδια είναι το Capsule Monsters? Θα προλάβουν να τα δείξουν όλα μέχρι τις 3 Μαρτίου οπότε κανονικά πρέπει να αρχίσει το GX?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19