Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
spamer ρεεεεεεε!
Σόρρυ καταλάθος το έγραψα οκ?
ναι ρε χαλαρα!και εγω καταλαθος σπαμμαρω τωρα
χεχε να ρθει ο μπλού τωρα (ειμαι 1000% σιγουρος για την απάντηση του απο πάνω)
ε και να ερθει?ειμαι ο official spammer you know!!
Official Spammer της Nintendo ή του Legendary Pokemon? Για να ξέρω αν θα στρώσω μπλε ή πράσινο+άσπρο χαλί.
ε?τι χαλια και βατραχια και τετοια μου λες?
Ελα παιδια ηρθε η ωρα να σταματησετε.Δεν σβηνω τιποτα προς το παρον.Billaros κοψε λιγο το Spam.Μερικα ειναι εξυπνα γι αυτο δεν λεω τιποτα αλλα δεν εγινες ο official spamer γιατι απλουστατα δεν θελουμε να εχουμε spamers.Οπως βλεπετε η προειδοποιηση μου ειναι ειληκρινα πολυ ευγενικη και χωρις απειλες.Ελπιζω να εχει παρομοια ανταποκριση.
Λοιπον εγω βλεπω μονο πολυκατοικια απο ελληνικες και ξενες βλεπω τις μαγισες και prison break
Εγω βλεπω:πολυκατοικια,μαυρα μεσανυχτα,ευτuχισμενοι μαζι και φυσικα CHARMED 4 EVER!!!!
Παλίο thread, αλλα τεσπα δεν έχω απαντήσει ως τώρα..
Τώρα, όποτε έχω χρόνο προσπαθώ να δω νεες σειρές αλλά και παλαιότερες...
(Prison break season 4, my name is earl S2, dexter άντε και κανα greys anatomy στην TV μια στο τόσο...)
Εγω δεν βλεπω και πολυ TV και αν δεν προλαβω να δω τις σειρες που θελω τις βλεπω στο greektube xD
Συγκεκριμενα βλεπω : Mαυρα μεσανυχτα,Ολα στον αερα,Ευτυχισμενοι μαζι.Τα σπανε!
και εγω δεν βλεπω πολυ!!!προτιμω να επισκεφτωμε την ιστοσελιδα εδω!
me too!!!δεν βλέπω πολύ τιβι. αλλά βλέπω L.A.P.D. και ευτ.μαζί.Α!!!! και λίγο πολυκατοικία
Βαλτε και στις σειρες που βλεπω και τα "Αγρια Παιδια"..
Τελειο ειναι..Μου θυμιζει εμενα και την παρεα μου.Ναι εκανα και γω sk8 καποτε φανατικα
Since this came back to life...
Εγώ βλέπω φανατικά με τη φουλ έννοια της λέξης, LOST. Βλέπω επίσης το Pushing Daisies, που έχει τρελή πλάκα xD
Από ελληνικές σειρές βλέπω το L.A.P.D κι ας είναι fail, και άμα τύχει το Ευτιχισμένοι Μαζί...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19