Legendary Pokémon

Full Version: Ποιες σειρες παρακολουθειτε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(25-02-2014 02:04 AM)Arty2 Wrote: [ -> ]ΕΠίσης, όσοι δεν έχετε δει Breaking Bad, να δείτε. Magnets B.

3ο άτομο που ακούω να το λέει. o.O
Πρέπει να το δω,υποθέτω.Toungue
Εγω σας προτεινω να δειτε το Person of Interest
Άλλη μια θετική ψήφος στο BrBa.

Ηρακλή, ξεκίνησα το Community, λιώνω με τα σκετσάκια με Abed και Troy στο τέλος των επεισοδίων. Big Grin
Troy and Abed in the mo-o-orning!

Επίσης, σωστά, το Community φυσικά, απίστευτα κωμικό.
Επιπλέον μια ψήφος για το Person Of Interest, αν και το σενάριο του κάθε επισοδείου ατομικά, υπολείπεται του απώτερου σκοπού που αφηγείται.
Βλέπω το Revenge αυτό τον καιρό και παράλληλα το Big Bang Theory μιας και έχει μικρά επεισόδια. Αγαπημένες σειρές όμως παραμένουν για μένα οι Charmed και ο Chuck. Το Breaking Bad δεν με τρέλανε όταν το είχε βάλει το Mega πρόσφατα...
Doctor Who βλεπει κανενας; τωρα τον παιζει νομιζω ο Capadily ή καπως ετσι, δεν θυμαμαι το ονομα του

Μετα το The Vampire Diaries, θα παρει και το Supernatural spin off εμαθα
Λεω να ξεκινησω το Tomorrow People... Grimm αν θες googlaρε το... δεν ξερω πως θα ειναι η σειρα αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι σαν το Heroes
Το βλέπω καιρό, Mr.94 Toungue
Πιάνονται και τα anime (ή υπάρχει ξεχωριστό θέμα που δεν έχω δει) ; Αν ναι, τα έχω κάψει! OnePiece κλασική αξία και περιμένω νέες σεζόν από magi και korra (αν και τυπικά δεν είναι anime).
Βγαινουν υποτιτλοι για anime; αλλιως δυσκολα θα ξεκινησω κατι αν δεν ξερω τι γινεται στα καλα καθουμενα... κανω εξαιρεση για τα pokemon... παλια χαζευα λιγο monsuno, αβαταρ και κορρα στο nickelodeon
Εννοείται ότι έχει υπότιτλους! Raw θα τα βλέπεις; Toungue Να ξεκινήσεις ανεπιφύλακτα!
Δεν νομιζω οτι καταλαβες τι εννοουσα με τους υποτιτλους αλλα τελος παντων... σχεδον τελειωσα και με τους Tomorrow People και δεν ξερω τι να κανω... λεω τωρα ειτε να ξεκινησω το the walking dead ειτε καποια παλια σειρα... μου κακοφαινεται λιγο που βλεπω τοσους κυκλους απο μια σειρα και ξαφνικα πρεπει να περιμενω μεχρι να βγει το επομενο
Τι εννοούσες δηλαδή;
Για downloading υποτιτλων
Και γτ να μην τα βλέπεις online; Επίσης μπορείς να τα κατεβάσεις με τους υπότιτλους ενσωματωμένους, υπάρχουν και με ελληνικούς υπότιτλους.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's