08-10-2006, 03:51 PM
08-10-2006, 08:03 PM
Και μιας που λέγαμε για dragonball....
09-10-2006, 03:16 PM
billaros Wrote:Αυτο που ελεγα ειναι οτι οποτε ερχοταν ενας κακος το στορυ ειχε ως εξης:
Α)ΠΑΝΤΑ πεθαινε ενας απο την ομαδα οποτε εβγενε νεος κακος
Β)"-Εϊ σογκοκου(το αλμανακο ειχε αναφερθει στον σογκοκου ως ο κ. ΝΤΡΑΓΚΟΝΜΠΟΛ)εχουμε προβλημα με τον (π.χ.)μπου.
-Ε και?Θα παμε στην καψουλα που κυλα γρηγορα ο χρονος θα ανεβουμε ενα επιπεδο super sayan και θα τον νικησουμε."
Συμφωνώ ειδικά στα τελευταία επεισόδια όλο και γίνονταν πιο δυνατοί. Ότι και να γινόταν θα έβρισκαν τρόπο για να γίνουν δυνατότεροι και να νικήσουν τον κακό. Το έχω ξαναπεί η καλύτερη ιστορία είναι αυτή του Namek Saga. Αν την είχες δει, όλοι τους και ο Goku και ο Gohan,ακόμα και ο Vegeta ήξεραν ότι δεν μπορόσαν να κάνουν γρατζουνιά στον Freezer, αλλά ούτε και να νικήσουν τους άνδρες του. Γι'αυτό κρυβόντουσαν και προσπαθούσαν να μαζέψουν τις Dragonballs στα κρυφά ή με ύπουλο τρόπο.
09-10-2006, 04:24 PM
Αυτο συμβαινει με πολλες σειρες.Το χειροτερο παραδειγμα ειναι το Yu-Gi-Oh οπου στην αρχη ενα τερας με 3000 ποντους επιθεσης ηταν φοβερο και τρομερο.Επισης ο αντιπαλος του Yugi ηταν ο δημιουργος ολων των καρτων.Καποια στιγμη σταματησα να το παρακολουθω και πριν μερικες εβδομαδες που ειδα παλι,ο αντιπαλος του Yugi επιζουσε με ο ποντους ζωης και ειχε ενα τερας με δυναμη απειρο!
09-10-2006, 04:27 PM
Και ο Yugi νικησε αυτο το τερας με ενα δικο του ενω ειχε κι αυτος 0 ποντους ζωης! Τι μπουρδες βλεπουμε ηθελα να 'ξερα...
09-10-2006, 04:34 PM
Δεν ειναι τοσο το θεμα της μπουρδας.Το ασχημο ειναι πως καθε αντιπαλος ειναι Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ και ο επομενος ειναι παρα πολυ καλυτερος απο τον προηγουμενο.BTW, πως νικησε ο Yugi;
09-10-2006, 04:36 PM
Αυτά που δείχνουν στο Yu-Gi-Oh! αποκλείεται να γίνουν σε κανονική μονομαχία στο παιχνίδι με κάρτες.
Α! και BLUE αυτό το τέρας που είχε άπειρους πόντους ζωής στην αρχή ήταν ένα τερατάκι που απορροφούσε όλη τη ζημιά που του έκανε ο Yu-Gi. Ύστερα αφού καταστράφηκε το τερατάκι μετατράπηκε σε ένα άλλο τέρας με 20.000 πόντους επίθεσης! Και μετά αφού καταστράφηκε και αυτό, έγινε ένα φίδι με άπειρους πόντους επίθεσης!!!
Τρισάθλιο. Απίστευτες μπούρδες
Α! και BLUE αυτό το τέρας που είχε άπειρους πόντους ζωής στην αρχή ήταν ένα τερατάκι που απορροφούσε όλη τη ζημιά που του έκανε ο Yu-Gi. Ύστερα αφού καταστράφηκε το τερατάκι μετατράπηκε σε ένα άλλο τέρας με 20.000 πόντους επίθεσης! Και μετά αφού καταστράφηκε και αυτό, έγινε ένα φίδι με άπειρους πόντους επίθεσης!!!
Τρισάθλιο. Απίστευτες μπούρδες
09-10-2006, 04:38 PM
Ναι αλλα ΠΩΣ εχασε;
09-10-2006, 04:49 PM
Ειλικρινά δεν κατάλαβα. Είχε ο Yu-Gi 3ιππότες στην αρένα και επιτέθηκε ένας από αυτούς στον άλλο ιππότη και αυτός κάτι έκανε και την γύρισε ξανά πίσω με διπλάσσια δύναμη και με τη σειρά του και ο άλλος την ξανάστειλε πίσω και έτσι λέει η δύναμη της επίθεσης έφτασε το άπειρο. Και μετά ο τελευταίος ιππότης φόρεσε μια χρυσή πανοπλία και επιτέθηκε με απεριόριστη δύναμη και πρόσθεσε την δύναμή του στην προγούμενη επίθεση και έτσι έγινε άπειρο+άπειρο=πιο μεγάλο από το άπειρο και νικήσανε το φίδι (αυτό στα μαθηματικά δεν ισχύει το άπειρο είναι ίσο με άπειρο, δεν υπάρχει μεγαλύτερη έννοια από το άπειρο) Όποιος το σκέφτηκε αυτό δεν έχει ιδέα πόσο κάνει 1+1
Σταματήστε παιδιά, πόνεσε το κεφάλι μου με αυτές τις μπούρδες που βλέπουμε
Σταματήστε παιδιά, πόνεσε το κεφάλι μου με αυτές τις μπούρδες που βλέπουμε
09-10-2006, 05:34 PM
Συγγνωμη ρε παιδια....... αλλα αφου για σας ειναι μπουρδες τοτε γιατι καθεστε και τα βλεπετε!
Εμενα μου αρεσουν αυτες οι ''μπουρδες''......... Εαν παει ετσι, και τα ποκεμον μπουρδα ειναι.... αντε τωρα μην ξεσπασω πανω σας γτ η μερα μου ηταν χαλια και συναιβει κατι που με στεναχχωρησε και με νευριασε...Sorry ....αλλα.....
Εμενα μου αρεσουν αυτες οι ''μπουρδες''......... Εαν παει ετσι, και τα ποκεμον μπουρδα ειναι.... αντε τωρα μην ξεσπασω πανω σας γτ η μερα μου ηταν χαλια και συναιβει κατι που με στεναχχωρησε και με νευριασε...Sorry ....αλλα.....
09-10-2006, 07:43 PM
Δε φαίνεται από την υπογραφή σου τι έγινε.... Cheer up!!!! Δεν ξέρω τι νιώθεις αυτή τη στιγμή. Αλλά σίγουρα το έχω περάσει. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙ!
γκουχ....οφφ...τοπικ...γκουχ....
Κάποιες φορές Ash βλέπεις απλά κάτι γιατί θέλεις να δεις από περιέργεια και μόνο πού κατάντησε ή πόσο μπούρδα μπορεί να είναι. Βλέπε πχ Αϋπνίες. Δεν αναρωτιέσαι ποτέ ποια νούμερα κάθονται και βλέπουν άλλα νούμερα να κάνουν τα πιο νούμερα? Εδώ μάλιστα ισχύει ότι το ένα νούμερο είναι πιο μεγάλο από το επόμενο νούμερο χαχα
γκουχ....οφφ...τοπικ...γκουχ....
Κάποιες φορές Ash βλέπεις απλά κάτι γιατί θέλεις να δεις από περιέργεια και μόνο πού κατάντησε ή πόσο μπούρδα μπορεί να είναι. Βλέπε πχ Αϋπνίες. Δεν αναρωτιέσαι ποτέ ποια νούμερα κάθονται και βλέπουν άλλα νούμερα να κάνουν τα πιο νούμερα? Εδώ μάλιστα ισχύει ότι το ένα νούμερο είναι πιο μεγάλο από το επόμενο νούμερο χαχα
09-10-2006, 11:05 PM
Δεν ειπα οτι ειναι μπουρδα.Εχει ομως κενα στην υποθεση κατι το οποιο δεν μου αρεσει.Δεν εβγαλα τα Pokemon απο αυτην την κατηγορια.
(LOL! Απειρο και Απειρο=ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟ)
(LOL! Απειρο και Απειρο=ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟ)
10-10-2006, 09:29 AM
Το γιου-γκι-ο ποτε δεν μου αρεσε(εκτος απο τοτε που ειχαν αρχισει να χανουνε και να ψοφανε σιγα σιγα(μουαχαχαχσαχα))
αυτο το απειρο + απειρο μου θυμισε κατι|
|
\/
αυτο το απειρο + απειρο μου θυμισε κατι|
|
\/
10-10-2006, 01:20 PM
Ο μονος λογος που καθομαι και βλεπω Yu-Gi-Oh ειναι για να δω αυτα τα απιστευτα πραγματα. Καποτε ειχα ασχοληθει πολυ με το YGO και το δυνατοτερο τερατακι που ειχα καταφερει να φτιαξω ειχε επιθεση 5100 και αμυνα 0. Και ερχεται τωρα ο Yugi και βγαζει 3 τερατα και τιποτα αλλο και σκαει επιθεση μεγαλυτερη απ' το απειρο! Δηλαδη στη νεα ιστορια που ξεκιναει τωρα, ποση επιθεση θα εχει το δυνατοτερο τερας??? Ρωταω για να ξερω ποσους ποντους ζωης θα χανω με μια επιθεση, πανω η κατω απ' το απειρο???
10-10-2006, 02:08 PM
....μα ρε παιδια, στα παιδικα ολα γίνονται!!! Εαν αυτα γινοταν στην πραγματικοτητα ποιος ο λογος να τα κανανε κινουμενα σχεδια?!?!?!?!?!