Legendary Pokémon

Full Version: Ποιες σειρες παρακολουθειτε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Απ'ότι μου έχουν πει το GX είναι πιο ωραίο. Ο Yugi δεν φαίνεται πουθενά, κι υπάρχει νέα τύπισα η οποία απλά συμμετέχει σε τουρνουά όπου γίνεται το αρχικό κόνσεπτ με τις κάρτες. 1500 επίθεση? Τρομερή κάρτα! Επιστροφή στις ρίζες δλδ...
billaros Wrote:Το γιου-γκι-ο ποτε δεν μου αρεσε(εκτος απο τοτε που ειχαν αρχισει να χανουνε και να ψοφανε σιγα σιγα(μουαχαχαχσαχα))

αυτο το απειρο + απειρο μου θυμισε κατι|
                                                     |
                                                     \/

Οχι κι αλλα ορια! Ελεος!

Οσο για το Yu-Gi-Oh, μου αρεσει να το βλεπω ωρες ωρες. Απλα μου τη σπαει λιγο το θεμα οτι παντα ο Yugi ειναι ο δυνατοτερος μονομαχος που νικαει οποιοδηποτε τερας βρεθει στο δρομο του, χρησιμοποιωντας ακομα και χαζα οπως το Kuriboh.
Για την ακρίβεια, ο Yu-Gi δεν νικάει πάντα. Έχει χάσει μία φορά από τον Kaiba επίτηδες, άλλη μία από την Ρεββέκα επειδή εγκατέλειψε, πάλι επίτηδες και έχει έρθει και ισοπαλία με τον Joey, ναι καλά μαντέψατε, πάλι επίτηδεςToungue.
Α! έχει χάσει και μια φορά από τον Raphael επειδή ήταν μέσα του "διαβολικός":P.
Ναι ο Yugi χανει που και που αλλα παντα επιτηδες. Charizard, το Kuriboh δεν ειναι χαζο επειδη ειναι αδυναμο. Αντιθετα ειναι καλη καρτα για τραπουλα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το γιατι (εχω να παιξω αιωνες). Χαζο εχει καταντησει επειδη ενωνεται με αλλα δεκα και φτιαχνει ενα δυνατοτερο που οποτε θες ξαναχωριζεται σε ασχετα και αλλα τετοια. Vensires, το τερας ειχε 5100 οχι 1500! Ηταν ενα που το λενε Chaos Necromancer με επιθεση 0 και αμυνα 0 και effect να παιρνει +300 επιθεση για καθε τερας στο νεκροταφειο. It just ruled... Και αφου την επιθεση την εφτιαχνα μονος μου με ολοκληρα combo και οχι απλως με ενα τερας με απειρη επιθεση, μπορω να υπερηφανευομαι δικαιως.

(Charizard, αν δεν σου αρεσουν οι περιορισμοι, να κατι πιο ευκολοToungue!!!)
Ego ta xo varethei ta paidika. ta vlepo me tin aderfi mou (8 xronon) kai gelame. dld eleos!Toungue
Προφανώς δεν εκφράστηκα καλά. Εννούσα ότι στο Yugioh GX που είναι το καινούριο (άσχετο που στην Ιαπωνία έχει τελειώσει νομίζω κι αυτό) το να έχεις τέρας με επίθεση 1500 είναι τρομερή κάρτα. Επιστροφή στις ρίζες δηλαδή από την άποψη ότι στο Yugioh στην αρχή χρησιμοποιούσαν επίσης τέρατα με μέγιστη επίθεση γύρω στο 1500 και έτσι και καλούσαν 2500(Dark Magician) ή 3000(Blue-Eyes White Dragon) ήταν τρομερή επιτυχία για τον παίκτη. Κατάλαβες;
ΟΚ καταλαβα. Παντως μισω και τα δυο τερατα που ειπες. Και ακομη περισσοτερο τους τυπους που τα εχουν... Δεν ελεγες 2500(Summoned Skull) η 3000(Black Luster Soldier)(αναγκαστηκα να ψαξω στις καρτες που εχω για τα ονοματα...δεν θυμαμαι τιποτα...)???
Για να ξετετε ο ΥΑΜΙ θα χασει απο τον YUGI και η ψυχη του θα χαθει στο παρελθον....
Oxi!Den mporei na mas to kanei afto!!!Ti 8a ginei i Aigyptos!!SadSadSad
ToungueToungue
Δικιο εχει ο Pokefan!!! Ποιος θα φλυαρει ασταματητα για την καρδια των καρτων? Ποιος θα φτιαχνει τα απολυτα τερατα (που καθε φορα γινονται πιο απολυτα)? Ποιος θα νικαει παντα? Ποιον θα βριζω εγω γιατι θελω να δω τη συνεχεια της μαχης χωρις ατελειωτο μπλα μπλα?
Εγώ έπαιζα Yu-Gi-Oh! GX Duel Academy (GBA) όπου έχει κάτι χρονομετρημένα τεστ στα οποία σου δίνουν διάφορες κάρτες και πρέπει μέσα σε ένα γύρο να νικήσεις τον αντίπαλο. Σε ένα από αυτά τα τεστ δημιούργησα ένα τέρας με δύναμη 10.800.

Θα χάσει ο YAMI? Εντάξει χάθηκε η Ατλαντίδα, μη χαθεί όμως και η Αίγυπτος Toungue
Ποιος ειν' αυτος ο γιαννης?(οχι νατξει,YAMI,αλλα και παλι ποιος ειναι?)
YAMI είναι ο φαραώ και καλά, το πνεύμα που ζει μέσα στο παζλ της χιλιετίας. Πρέπει να είναι πολύ στενάχωρα εκεί μέσαToungue
Yami- Yugi
Yami- Bakura
κτλ....
Γενικά ονομάζεται έτσι το πνεύμα που κατοικεί μέσα στο κάθε ένα 7 σύμβολα της χιλιετίας.

Και δεν είναι καθόλου στενάχωρα. Έχεις δει μέσα στο παζλ της χιλιετίας; Πόσοι λαβύρινθοι και πόσες σκάλες υπάρχουν; Ακόμα και ο Yami δεν τα έχει εξερευνήσει όλα μέσα στο Παζλ-Μυαλό του.
Εγώ θυμάμαι σε ένα επεισόδιο που έψαχνε ο Yami Yugi τους λαβύρινθους μέσα στο παζλ και ανοίγει μια πόρτα και ήταν μέσα ο μικρός Yugi. Σε ένα παιδικό δωμάτιο με πολλά παιχνίδια(αυτοκινητάκια, αλογάκια, μπάλες) και ένα Gameboy Advance!!! Cool
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's