Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Μακάρι!
Εγώ πάντως έχω δει τα 52 επεισόδια του GX ( την πρώτη του σεζόν δηλαδη ) και είναι πολύ ωραίο.
Δεν έχει τόση ένταση όσο αυτά που παίζει τώρα αλλά αντισταθμίζεται με το στοιχείο του χιούμορ.Έχω ρίξει πολλά γέλια!!
Παντως το προβλημα για μενα με το Yu-Gi-Oh ειναι οτι οι καρτες που εμφανιζονται ειναι παντα οι καταληλες ειτε για τον κακο ειτε για τον καλο.Καταλαβαινετε τι ενοω...Ελπιζω να βελτιωθει αυτο στο GX.
Απο οσα εχω ακουσει απο αυτους που το εχουν δει, οι μαχες ειναι πιο πραγματικες απ' οτι ηταν στο προηγουμενο... Ελπιζω μονο να εχουν δικιο.
Τώρα μπήκα στο φόρουμ για να πω ακριβώς αυτό.
Όσοι θα είδατε το σημερινό επεισόδιο με την μάχη ενάντια στους 3 αιγύπτιους θεούς θα καταλάβατε ότι ο τρόπος που ο Yu-gi νίκησε δεν στέκει.Αυτό είναι ένα από τα χιλιάδες λάθη που υπάρχουν.
Στο GX δεν θυμάμαι πάντως ΟΥΤΕ ένα λάθος.
@BLUE Αυτό που λες με την τύχη είναι όπως το πάρει κανείς.Πάντως στην τηλεόραση και στο σινεμά πάντα γίνεται και πάντα ΘΑ γίνεται αυτό ευτυχώς ή δυστυχώς...Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει αρκεί να παρουσιάζεται με ωραίο τρόπο και να μην γίνεται κουραστικό...
Μα αυτο λεω.Εχει καταντησει κουραστικο.Το αποκορυφωμα ηταν σημερα.Ειμαι σιγουρος οτι η επομενη καρτα ειναι η ασπιδα.Για να δουμε... "Α!!!!!Ο Φαραω επιρεασε τη μοιρα του με τη θεληση του" Αυτη η εκφραση στεκει, αλλα οχι για αυτην την περιπτωση.Τη μοιρα μας την καθοριζουμε χρησιμοποιωντας σωστα αυτα που εχουμε.Θα ηταν πιο σωστο να ειχε μια τυχαια καρτα που θα τη χρησιμοποιουσε σωστα.
Καλά το σημερινό το είχα δει στο youtube και ήταν ( εννοείται ) στα αγγλικά.Μόλις το είδα έγινε το αγαπημένο μου επεισόδιο αλλά σήμερα που το είδα μεταγλωτισμένο ξενέρωσα.
Δοκίμασε να το ξεναδείς στα αγγλικά και θα αλλάξεις γνώμη γι αυτό που είπες...
Νομίζω πως έχει άλλο ένα επεισόδιο. Βασικά,τα έχει όλα εδώ--->>
http://www.yu-jyo.net/
Δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα στο τελος του σημερινου επεισοδιου δεν ελεγε "to be continued" αλλα "to be concluded". Αυτο σημαινει οτι το σημερινο ηταν το προτελευταιο επεισοδιο? Ή μηπως εννοουσε απλα οτι θα τελειωσει ή μαχη στο επομενο επεισοδιο? Για πες μας ρε Intruder...
Ασχετo: Τι σημαινει κονκλουντετ?
Και τα 2...
Concluded βγαίνει από το conclusion=επίλογος.
Μα καλα, πως γινεται να τελειωνει αυριο και να αρχιζει το GX στις 3 Μαρτιου? Τα 2 Σαββατοκυριακα που μενουν τι θα δειχνει? Τεσπα, το σημερινο επεισοδιο ηταν το μονο επεισοδιο YGO που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ηθελα να δω. Αν το εχανα θα σπαζομουν πολυ...
Και το επόμενο είναι πολύ καλό.Τα επόμενα 2 Σαββατοκυριακα που μενουν? Χαχα.
Μπορει να ξαναδείξει την μάχη αυτή!
(Άλλωστε είναι μακράν τα καλύτερα επεισόδεια της σειράς... )
Εχασα το σημερινο λογω φροντηστηριου και πολυ πιθανο να χασω και το τελευταιο...
Ε...το σημερινό ΗΤΑΝ το τελευταίο...
Έχεις PM!!!
to telefteo episodio den itan opos to perimena ala arketa kalo!
Μπορει καποιος που ασχολειται αρκετα να μου πει τι επαιξε το Σαββατοκυριακο στο Yu-Gi-Oh;Ενω τα επεισοδια ειναι με τον Φαραω, το Trailer δειχνει ΟΛΟΥΣ τους αντιπαλους που εχει νικησει ο Yugi, μεχρι και τον Bakura!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19