Legendary Pokémon

Full Version: Ποιες σειρες παρακολουθειτε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Οπως ολοι βλεπω και εγω Παρα 5, 50-50 που και που και Κων/νου και Ελενης (εβλεπα μεχρι που βαρεθηκα τις επαναληψεις).
Απο ξενα, φυσικα FRIENDS. Το Complete Savages και το Night Riders (δεν ειμαι σιγουρος αν γραφεται ετσι αλλα ετσι το ειδα πιο πανω) ηταν πρωτες επιλογες το καλοκαιρι. Δυστυχως κοψανε το πρωτο...
Παρα 5, Εισαι το τερι μου, Κων/νου και Ελενης, Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη αλλα τωρα το σταματησαν παλι.
Οχ ναι κι εγω βλεπω το Εισαι το ταιρι μου. Πολυ τελεια σειρα!
Για μενα παντως το 70/100 της σειρας ειναι ο Λαζαρος!
Για 'μενα ειναι το 99%!!! Και 1% ο Γρηγορης. Το 'χω δει εκατο φορες και βλεπω και τωρα! Η σειρα απλως RULEZ!
Ναι και εμένα μου άρεσε πολυ! Και πολυ απρόσμενο το τέλος!Wink
Εγώ βλέπω μόνο το παρά 5 από ελληνικά και αν τύχει το βράδυ μετά τις 2:00 που τελειώνει το lobby μπορεί να πετύχω και κάνα (Χ) που βάζει το alter..(oops.. λάθος forum Big Grin)

Την κατηγορία Anime την παραλείψαμε ?
Από Anime βλέπω pokemon, powerbuff girls και μερικές φορές YGO.
Από Anime... Οτι να 'ναι αρκει να εχω χρονο.
Aπο anime δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση, ολα τα βλεπω. Ενα κλικ περισσοτερο μου αρεσουν τα κινουμενα σχεδια της disney, δυο κλικ παραπανω τα παιδικα με τον buggs bunny, Silvestre, duffy duck κ.α. και τρια κλικ παραπανω ποκεμον και ygo....
Εμένα με 1 δεξί κλικ Toungue επίσης παρακολουθώ καμιά φορά τα κινούμενα που βάζει στη ΝΕΤ. Τιμόν και Πούμπα για παράδειγμα.
Εγώ, όπως είπε και η Сharizard, οτι να 'ναι αρκει να εχω χρονο.
Αυτα στην ΝΕΤ ειναι πολυ ωραια και τα εβλεπα κι εγω οποτε προλαβαινα. Το αγαπημενο μου Anime ειναι το Naruto που δυστυχως δεν παιζεται στην Ελλαδα και κατεβαζω τα επεισοδια στο PC. Επισης βλεπω Ποκεμον και Buggs-Daffy-κλπ.
Και φυσικα δεν ξεχναμε τον ακαταμαχητο Μπομπ Σφουγγαρακη!!!
Oυπς... τον ξεχασα τον BOB.... ειναι κορυφη....
Μια και μου δωθηκε η ευκαιρια θελω να πω κατι πανω στο θεμα(πολλοι θα με περασουν για τρελο).Εβλεπα Μπομπ πριν αρκετα χρονια πριν γινει τοσο γνωστος.Το Humor της σειρας μου αρεσει αν και για μενα το Dexter's Laboratory ειναι καλυτερο.Αυτο που μου σπαει τα νεβρα τωρα ειναι οτι ο Μπομπ εχει γινει ΜΟΔΑ.Τι ενοω;Οποιος βλεπει Μπομπ ειναι Cool οποια κοπελα βλεπει Μπομπ ειναι "in" χωρις να εχει σημασια αν της αρεσει η οχι.Το 70/100 των Ελληνων δεν γουσταρουν τον Μπομπ επειδη τους αρεσει η σειρα, αλλα επειδη ετσι λεει η μοδα.Αν η μοδα ηταν Pokemon θα βλεπατε πως θα ασχολουνταν ολοι τωρα.Αν ειστε απο αυτους που τους αρεσει η σειρα γι αυτο που ειναι τοτε ειμαι σιγουρος πως θα συμφωνησετε πως ειναι ετσι τα πραγματα.
Anime:
Ελλάδα:
No1 Yu Gi Oh
No2 Pokemon
No3 Spongebob
No4 Beyblade G-Revolution
No5 Dexter's Laboratory
Άλλα:
Naruto
MAR
Dragonball
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19