27-09-2006, 03:38 PM
27-09-2006, 03:42 PM
Ο ΜΠΟΠ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!
28-09-2006, 04:28 PM
Παιδιά αυτός ο Bob με εκνευρίζει πάρα πολύ, από τα χειρότερα cartoon που έχω δει. Ακόμα και τα PowerPuff Girls καλύτερο ήτανε. Εγώ όταν ήμουν μικρός έβλεπα Transformers (και θέλω πολύ να ξαναδώ), τα προπολεμικά Teenage Mutant Ninja Turtles και το θρυλικό Dragonball. Τώρα βλέπω μόνο Simpsons, Futurama (όποτε έχει), Yu-Gi-Oh! και το αιονώβιο Pokemon μόνο και μόνο για να δω που επιτέλους θα το φτάσουνε (έχει καταντήσει σαν την Λάμψη).
28-09-2006, 04:30 PM
Eraleas, δεν μιλαω μονο για εμπορικα οπως ειναι το Naruto. Μιλαω απλως για οποιοδηποτε Anime που δεν παιζεται στην Ελλαδα. Και εκανα την συγκριση με το YGO για εναν πολυ απλο λογο. Για ρωτα καμια εικοσαρια ατομα κατω απο 11-12 χρονων ποιο θεωρουν το καλυτερο Anime/Cartoon/κλπ. Πανω απ' το 90% θα πει κατι που παιζεται στην Ελλαδα μονο και μονο επειδη δεν εχουν δει αλλα.
Α, και ο Μπομπ δεν κανει για πρωθυπουργος!
Ο Giovanni για πρωθυπουργος!!!
Α, και ο Μπομπ δεν κανει για πρωθυπουργος!
Ο Giovanni για πρωθυπουργος!!!
28-09-2006, 05:23 PM
Και αλλα τοσα ατομα θα πουν ενα που δεν παιζεται στην Ελλαδα επειδη δεν παιζεται στην Ελλαδα!ΔΕΝ μιλαω για κανεναν απο εδω μεσα.
28-09-2006, 06:32 PM
Δεν σε πιανω. Μπορεις να το εξηγησεις λιγακι? Πως θα πουν καποιο που δεν παιζεται στην Ελλαδα επειδη δεν παιζεται στην Ελλαδα την στιγμη που ολα οσα ξερουν ειναι αυτα που παιζονται στην Ελλαδα??? Really complicated...
Ουτε εγω μιλαω για οσους ειναι εδω μεσα. Μιλαω για τις χιλιαδες παιδιων ηλικιας 12- που δεν εχουν πληροφορηθει τι Anime κυκλοφορουν στον κοσμο περα απο Pokemon και YGO.
Ουτε εγω μιλαω για οσους ειναι εδω μεσα. Μιλαω για τις χιλιαδες παιδιων ηλικιας 12- που δεν εχουν πληροφορηθει τι Anime κυκλοφορουν στον κοσμο περα απο Pokemon και YGO.
28-09-2006, 07:40 PM
To μόνο μη ιδιάιτερα εμπορικό anime που έχει παιχτεί είναι το Card Captor Sakura, αλλά και αυτό κόπηκε.
28-09-2006, 10:58 PM
ninjomewtwo Wrote:Δεν σε πιανω. Μπορεις να το εξηγησεις λιγακι? Πως θα πουν καποιο που δεν παιζεται στην Ελλαδα επειδη δεν παιζεται στην Ελλαδα την στιγμη που ολα οσα ξερουν ειναι αυτα που παιζονται στην Ελλαδα??? Really complicated...
Eνοω οτι το λενε για να δειξουν οτι ξερουν και οχι επειδη το πιστευουν.Κατι παρομοιο γινεται και με το FF7 (οχι για ολους)
28-09-2006, 11:07 PM
Ισως να εχεις δικιο, ισως και οχι. Πως θα πουν καποιο που δεν παιζεται στην Ελλαδα αφου δεν το ξερουν???
Anyway, θα κανω μια ερευνα με τους συμμαθητες του αδερφου μου (11 χρονων) και θα ποσταρω τα results. Πιστευετε οτι ειναι σωστη ηλικια η να ψαξω αλλου?
Anyway, θα κανω μια ερευνα με τους συμμαθητες του αδερφου μου (11 χρονων) και θα ποσταρω τα results. Πιστευετε οτι ειναι σωστη ηλικια η να ψαξω αλλου?
29-09-2006, 12:49 PM
Δεν νομίζω να σου αναφέρουν κάτι για κάποιο anime,πέρα από αυτά που παίζονται σην τηλεόραση..Ούτε καν για τα πιο παλιά..Στην ηλικία αυτή ξέρουν μόνο ό,τι προβάλεται τη συγκεκριμένη περίοδο και έχει επιτυχία.Λίγα παιδάκια παρακολουθούν κάτι διαφορετικό.Πάλι για τον σφουγγαρομπομπ θα ακόυσεις... Samurai X έχει παρακολουθήσει κανείς; Έχω δει την ταινία και μπορώ να πω απλά ότι είναι εξαιρετική.
29-09-2006, 04:11 PM
Για δες και το Samurai X-Kenshin Trust and Betrayal.4 επεισόδεια είναι αλλά είναι τέλεια. Γενικότερα δεν το έχω δει το Samurai X.
29-09-2006, 07:46 PM
Εχω δει μερικες φορες. Δεν ηταν κακο αλλα δεν με πορωσε οπως αλλα Anime.
Aeris, το ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πουν κατι αλλο. Απλως ο BLUE υποστηριζε οτι θα ελεγαν καποιο αλλο μονο και μονο για να δειξουν οτι ξερουν. Και εκει ηταν το προβλημα μου. Αφου δεν τα ξερουν, πως θα πουν οτι τους αρεσουν???
Aeris, το ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πουν κατι αλλο. Απλως ο BLUE υποστηριζε οτι θα ελεγαν καποιο αλλο μονο και μονο για να δειξουν οτι ξερουν. Και εκει ηταν το προβλημα μου. Αφου δεν τα ξερουν, πως θα πουν οτι τους αρεσουν???
29-09-2006, 09:18 PM
Γιατι μιλαουσα για ατομα που ειναι 14+
29-09-2006, 09:37 PM
Quote:Για ρωτα καμια εικοσαρια ατομα κατω απο 11-12 χρονων ποιο θεωρουν το καλυτερο Anime/Cartoon/κλπ. Πανω απ' το 90% θα πει κατι που παιζεται στην Ελλαδα μονο και μονο επειδη δεν εχουν δει αλλα.Α. Τοτε μιλουσαμε για τελειως διαφορετικα πραγματα οπως μπορεις να δεις.
Anyway, here are the results (στρογγυλοποιημενα):
40% YGO
35% SpongeBob
25% PowerPuff Girls (σχεδον ολα τα κοριτσακια αυτο ειπαν)
Ο μονος που ειπε κατι αλλο ηταν ο αδερφος μου κι αυτος επειδη βλεπει Naruto. Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι οι μικροτεροι δεν εχουν ιδεα για το τι κυκλοφορει εκτος απ' αυτα που βλεπουν στην TV.
Τα Pokemon θεωρουνται ξεπερασμενα τωρα πια και δεν καταλαβαινω το γιατι. Τουλαχιστον ειναι ζωντανα πλασματα και οχι ζωντανες καρτες(!) οπως το YGO.
01-10-2006, 06:18 PM
ninjomewtwo Wrote:Τα Pokemon θεωρουνται ξεπερασμενα τωρα πια και δεν καταλαβαινω το γιατι. Τουλαχιστον ειναι ζωντανα πλασματα και οχι ζωντανες καρτες(!) οπως το YGO.Αυτό είναι αλήθεια.. στο εξωτερικό υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται.. αλλά από ότι κατάλαβα.. εδώ είμαστε λίγο πολύ «ντροπαλοί» θα έλεγα.
Το ότι υπάρχουν σειρές που δεν δείχνουν στην Ελλάδα λογικό είναι.. δεν γίνεται ένα κανάλι να δείχνει όλα τα cartoon που κυκλοφορούν.. Δυστυχώς δεν έχω Nova και δορυφορική για να δω σειρές που δεν έχουν έρθει Ελλάδα.