Legendary Pokémon

Full Version: Ποιες σειρες παρακολουθειτε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Κι εγω BLUE εβλεπα Spongebob απο πολυ παλια.....
Και μπορω να πω οτι διαφωνω μαζι σου. O Spongebob επειδη αγαπηθηκε εγινε μοδα. Κατι που δεν αρεσει στον υπολοιπο κοσμο δεν μπορει να γινει μοδα. Αυτο σημαινει οτι οι ανθρωποι τον αγαπησαν και αυτο ηταν η αιτια για να γινει μοδα!
Αυτα εχω να πω........
Δεν ειπα οτι δεν τον αγαπησαν.Ειπα οτι οι περισσοτεροι τωρα πια δεν τον αγαπανε επειδη τους αρεσει αλλα επειδη ετσι δειχνουν "in".Ειμαι σιγουρος πως το βλεπεις κι εσυ γυρω σου.Ολοι και ολες στην ηλικια μου αγαπανε τον Bob αλλα εχουν τις συνηθισμενες αντιληψεις για τα υπολοιπα κινουμενα σχεδια.
Sorry αλλά προσωπικά ο Bob είναι μια σαχλαμάρα για να περνάει η ώρα. Δεν το θεωρώ καθόλου έξυπνο παρ'ότι έχω κάτσει να παρακολουθήσω 2-3 φορές.
Και ακόμα χειρότερο είναι το γατόσκυλο.
Aυτη ειναι η γνωμη σου Eraleas και γι' αυτο την σεβομαι. Αλλα εγω πιστευω οτι ειναι αρκετα εξυπνο και τα αστεια επισης.
Είναι μόδα απλά. Εχώ δει την ταινία. Εκτός απο κάποιες αστείες φάσεις δεν είδα τπτ το ιδιαίτερο. Υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερα κινούμενα σχέδια και Αnime. Και να ξέρετε ότι είμαι και εύκολο άτομο στο θέμα TV, αλλά κάποια πράγματα που μου την δίνουν, πραγματικά μου την δίνουν!
Είδα κ εγώ την ταινία. Και δεν είχε καθόλου αστείες φάσεις.. Αντίθετα είχε ξεκάρφωτο στο τέλος τον David Hasselhoff, λες και δεν έφτανε όλο το υπόλοιπο σενάριο...Μπορώ μάλιστα να πω ότι ήταν καλύτερη από όλα τα επεισόδια που έχω δει, που δυστυχώς είναι πολλά(αρέσει πολύ στον αδερφό μου και προσπαθεί να με πείσει κάθε φορά ότι είναι αστείο)..
Καλά, Simpsons και Futurama δεν βλέπει κανεις???!!
εγώ αλλά σταμάτησε "cry"
Kι εγω εβλεπα το καλοκαιρι στο Μακεδονια TV αλλα οπως ειπε και ο PROF το κοψανε και οπως ηταν λογικο σταματησα να το βλεπω Toungue
Κι εγω εβλεπα και μαλιστα παρα πολυ. Αφου το κοψανε ομως... Ο,τι μου αρεσει, κοβεται αμεσως! Εβλεπα Complete Savages, κοπηκε. Εβλεπα Simpsons, Futurama, KimPossible και πολλα αλλα, κοπηκαν κι αυτα! Δεν ειναι δικαιο. Οσο για τον SpongeBob, ουτε κι εμενα μου αρεσε πολυ η ταινια σε σχεση με τα επεισοδια. Εβλεπα κι εγω τον Μπομπ απο παλια (συγκεκριμενα πριν απο 5-6 χρονια) και πιστευω οτι μονο οσοι τον εβλεπαν απο τοτε μπορουν να πουν οτι τους αρεσει πραγματικα. Και BLUE συμφωνω απολυτα μαζι σου γιατι ξερω απειρους που μισουν τα κινουμενα σχεδια αλλα βλεπουν SpongeBob. Και, Aeris, νομιζω οτι ο Μπομπ ειναι γεματος αστειες φασεις (που μερικες φορες γινονται μεχρι και γελοιες με την καλη εννοια παντα).
Εγώ θα συμφονήσω με τον Eraleas. O bob είναι γιa μικρότερες ηλίκιες. Δυστήχως το anime δεν "έχει ανθίσει"( δεν έβρισκα αλλη λεξη) στην Ελλάδα. Συμφωνείται?
Μπα... πιστευω οτι ο Μπομπ ειναι για ολες τις ηλικιες!

Αλλα οταν παιζει επισοδεια που πρωταγωνιστουν Μπομπ, Πατρικ και Καλαμαρης πεφτει πολυ γελιο....Toungue
  Έχει ψιλοανθίσει.... Παρόλο που στις μικρότερς ηλικίες θεωρούν anime τα παιδικά μόνο, οι μεγαλύτερες ηλικίες γνωρίζουν. Και προμηθεύονται ανάλογα...
  Τώρα...για τον Μπομπ Μαστοράκη Toungue τι να σας πω; Μόνο ένα πράγμα: όποιος δεν έχει δει Γατόσκυλο Ragrats, Ακαδημία Τεράτων(τρώγεται με το ζόρι) και Τρελοκάστορες δε μπορεί να εκτιμήσει πόσο ανώτερος είναι μπροστά τους ο Μπομπ Μαστοράκης(Μπομπ ο Μάστορας/Σφουγγαράκης Smile )!!! Αυτά από εμένα...
Ο Μπομπ ειναι για ολους οπως ειπε και ο Ash. Και φυσικα ειναι κατα πολυ το καλυτερο Anime που εχει βγαλει η Nickelodeon.
Ο vensires εχει δικιο. Οι μικροτερες ηλικιες πιστευουν οτι υπαρχουν μονο τα καρτουν που βλεπουν στην TV και τιποτα αλλο. Οι μεγαλυτεροι ομως εχουν μαθει τι αξιζει και τι οχι και κατεβαζουν/αγοραζουν αυτα που πραγματικα τους αρεσουν. Παραδειγμα εγω. Ειμαι μανιακος με το Naruto, οχι με το YGO.
Μια διορθωση... Ο Μπομπ δεν είναι anime, είναι cartoon.
Και ninjomewtwo, το Naruto είναι όσο εμπορικό όσο και το YGO. Δες κανά Air, κανά Mai Hime, κανά Chobbits... Αυτά είναι λιγότερο εμπορικά αλλά ΄΄ακρως ποιοτικά.

Συνηστώ το Mai Hime! Big Grin
Και το Otome.Στο στυλ του Mai Hime είναι. Λίγο είδα ,μόνο αλλά μου άρεσε. Όπως και το Mai Hime φυσικά.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's