Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
As to 8umh8oume ki auto to thread 7 mhnes meta.Egw evlepa ta panta sto Mega.Gia thn akriveia mono Mega vlepw.Epishs,vlepw kai Efialths sthn kouzina.Twra to kalokairi vlepw merikes fores epanalhpseis to Mpampa mhn trexeis kai panta to Supernatural.
3exasa.Vlepw kai Las Vegas.
(21-07-2009 02:24 AM)skorp Wrote: [ -> ]kai panta to Supernatural.
κυριως και εγω αυτο παρακολουθω τωρα τελευταια. αναρωτιεμαι πως και δεν ανεφερα την σειρα στο προηγουμενο μου ποστ. :0
Isws epeidh to teleftaio post htan prin 8 mhnes.
κυριος supernatural και οποια αλλη σειρα εχει πριν απο αυτο τπτ αλλο!
εγω βλεπω λολα (φυσικα
)
3exasa.Vlepw KAI Las Vegas.Kai Lola,ennoeitai.
Κωνσταντίνου και Ελένης(πάντα).
CSI και τα τρία(εννοώ το Miami, New York Las Vegas[για τους ανώμαλους το ανέφερα;P])
Λόλα τώρα το καλόκαίρι βλέπω μόνο.
Φετος το καλοκαιρι δεν βλεπω και πολλες σειρες αφου τις μισες τις εχω δει...Τεσπα τα πρωινα αμα ξυπνησω νωρις βλεπω το Δεληγιαννειο παρθεναγωγιο αναγκαστικα γιατι το βλεπει η μανα μου
.Ακομη Σαββατογεννημενες,Μπαμπα μην τρεχεις,Η νταντα και S1ngles....Αυτα τα λιγα μωρε....
Gold Case,Νομος και τα ταξη,CSI και ενα ιατρικο που βαζει στις 1:30 το mega εχει ενα ονομα "Pethenhouse" Penthhouse
" θα σας γελασω
Εβλεπα Cold Case κορυφη. Και τορα βλεπω Supernatural και Las Vegas ΚΟΡΥΦΕΑ.
Υπαρχουν πολλα που βλεπω αλλα βαριεμε να γραφω. ¨Π
Ναι το καλοκαίρι και γω έβλεπα Las Vegas , φοβερό είναι!
Επίσης , είχα δει και Κωνσταντίνου και Ελένης επειδή έδειξε τα τελευταία επεισόδια.
CSI Miami,CSI Las Vegas,CSI New York, και Criminal Minds (κατι παρομοιο με τα CSI).Παιζει να εχω ξεχασει και τιποτα,αλλα δεν πειραζει
Τα CSI και αφτα ειναι ωραια ολα τους, ποιο ωπαιο εινα το MIAMI.
(16-09-2011 02:47 AM)Zorua Wrote: [ -> ]απο anime εβλεπα το Dexter's Laboratory, Powerbuff Girls, Pokemon, Justice League, X-Men, Scooby Doo, Digimon
και εγώ τα ίδια έβλεπα ! :0
τώρα βλέπω και Pokemon και τα νέα thundercats 2011.
Δεν παρακολουθούμε. Ειδικά τώρα τελευταία ανοίγω την τηλεόραση μόνο για να παίξω Portal2.
Αλλά παλιά έβλεπα κάνα CSI (Miami το πιο κορυφαίο), κάνα παρά5 όταν έπαιζε και το έβλεπε όλος ο κόσμος, λίγο 50-50, κάναν Dexter (τον ψυχάκια, όχι εκείνο το μικρόβιο) κάνα ντοκυμαντερ αν είχε ενδιαφέρον και σχεδόν πάντα ότι κυκλοφορούσε από παιδικά τα μεσημέρια και λιγότερο τα σαββατοκύριακα. Και Ράδιο Αρβύλα, από τις μόνες εκπομπές τέτοιου είδους που παρακολουθούσα.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19