Legendary Pokémon

Full Version: Ελληνικά Pokémon Events
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Έναρξη(Start)-->Command Prompt(run as Administrator)-->type "ipconfig"(without the Find the line which says "Default Gateway". It will have some numbers.-->Type those numbers in your browser. Now login into your modem. If it asks for a username and a password, it might be admin(both entries)

Now check your password, edit things etc. DS(fat) only accepts WEP/WPA as protocols.
(22-09-2012 07:09 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Έναρξη(Start)-->Command Prompt(run as Administrator)-->type "ipconfig"(without the Find the line which says "Default Gateway". It will have some numbers.-->Type those numbers in your browser. Now login into your modem. If it asks for a username and a password, it might be admin(both entries)

Now check your password, edit things etc. DS(fat) only accepts WEP/WPA as protocols.

αυτό τι είναι πάλι?HuhHuhHuh
Δοκίμασε αυτά που σου έγραψα πριν, πρώτα, και βλέπουμε/
Εκτος απο το genesect που ειναι σε wi-fi δεν πιστευω να μας χαντακοσουν παλι οπος με το selleby (gia to keldeo μιλαω);Και υπαρχει καμια περιπτωση να μας τα δωσουν για B/W και οχι για B/W 2 και να τα περασουμε μετα στις καινουριες γιατι μου εχει χαλασει το DS και δεν ξερω ποτε θα παρω την Black2;
Το Genesect θα δωθεί με Wi-Fi μόνο σε B2/W2. Το event του Keldeo θα γίνει σε καταστήματα (πού και πότε δεν ξέρουμε ακόμα) και 99% θα είναι διαθέσιμο σε B/W και B2/W2.
Τουλαχιστον το Keldeo της 15ης ταινιας θα το δωσουν με wifi ή θα γινει και αυτο σε καποιο καταστημα;
Αυτό θα είναι το Keldeo από την ταινία, δεν έχει μοιραστεί κάποιο άλλο στην Ιαπωνία.
Τουλαχιστον να γινει σε κανα καταστιμα που να υπαρχει σε πολλες πολεις και οχι μονο σε Αθηνα Θεσσαλονικη και εχουμε ακουσει τιποτα για το Meloetta;
Ρώτησα στο nintendo.gr και είπαν ότι είναι δύσκολο να πάει σε όλη την Ελλάδα το keldeo.Ελπίζω να το δώσουν και με Wi-Fi... Για το meloetta δεν ξέρω... Ίσως δοθεί όπως το genesect.

Το keldeo δλδ θα μπορούμε να το πάρουμε και σε B/W ??? Big Grin
Το Keldeo λογικά θα είναι μόνο BW. Στον υπόλοιπο κόσμο μοιράστηκε τουλάχιστον μόνο εκεί. Το Genesect αν δεν κάνω λάθος μόνο B2W2.
Α,εγώ νόμιζα ότι θα είναι για B/W 2!Ελπίζω να δοθεί με Wi-Fi...
(29-09-2012 04:13 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Το Keldeo λογικά θα είναι μόνο BW. Στον υπόλοιπο κόσμο μοιράστηκε τουλάχιστον μόνο εκεί.

Το ιαπωνικό Keldeo ήταν και για B/W και για B2/W2, το ίδιο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και το δικό μας.
Σωστα, το Keldeo το παιρνεις και στις B/W και στις B2/W2. Η μονη διαφορα ειναι οτι στις B2/W2 μπορει να αλλαξει σε Resolute Form και να μεγαλωσει το κερατο του, ενω στις B/W οχι.

EDIT: Εχουμε κανενα νεοτερο για το Keldeo Event; πολυ το καθυστερουν
Μιας και ο Δεκέμβρης απέχει μόλις 3 μέρες έχουμε κάτι νεότερο για το event του Keldeo;Μέρος,ημερομηνία;
(28-11-2012 07:10 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]Μιας και ο Δεκέμβρης απέχει μόλις 3 μέρες έχουμε κάτι νεότερο για το event του Keldeo;Μέρος,ημερομηνία;

Σε ενα αλλο site μου ειπαν οτι θα γινει στα Media Markt, πιθανον στα μεσα του μηνα. Ουτε οι ιδιοι ξερουν. (ακομα;!)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's