Legendary Pokémon

Full Version: Ελληνικά Pokémon Events
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να έρθω όπου και αν γίνει αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι.Θα δώσετε τα shiny legendary και το Meloetta εκείνη τη μέρα αλλά όσοι τα έχουν πάρει από αύριο δεν θα μπορούν να τα πάρουν πάλι,έτσι;Αν κατάλαβα καλά τότε πείτε μου απλώς αν θέλετε να έχει προσέλευση το event ή αν θέλετε να μοιράσετε και όσο το δυνατόν περισσότερα,γιατί μπορώ να περιμένω 1-2 βδομάδες αν είναι για το δικό σας event.
Σωστά, δεν θα μπορεί κάποιος να πάρει δύο φορές τα Pokémon. Εμάς η προσέλευση μας ενδιαφέρει, να έχουμε κόσμο, να γίνονται μάχες, ναι παίξουμε κανά Entralink mission, να γίνεται Street Pass κλπ, το πόσα Pokémon μοιράζονται δεν φαίνεται πουθενά anyway. Άλλωστε δεν πρόκειται για κανονικά "events" όπου πας, παίρνεις το Pokémon και φεύγεις, είναι περισσότερο συναντήσεις του ninty και του LP, για την παρέα μαζευόμαστε. Οπότε όσοι μπορείτε να πάτε και στις δύο, καλύτερα, ούτως ή άλλως θα είμαστε κι εμείς αύριο στου ninty, απλώς αν πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε τη μία, προτιμήστε τη δικιά μας γιατί αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Toungue
(27-09-2013 01:32 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Για την προώθηση του event θα μπορούσατε να έρθετε σε επαφή με animecast/greek otaku radio (το go radio είναι από Αθήνα οπότε θα έρθουν σίγουρα, το animecast δεν ξέρω μιας και είναι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας η ομάδα και κυρίως στην Θεσ/νίκη) και θα το βάλει ο καθένας στην σελίδα του, όπως και σε άλλα site όπως anime.gr κτλ.

Όταν στανταριστεί το μέρος η ώρα κτλ, θα ερθουμε σε επαφή με όσα sites γίνεται. ΑΝ θες μπορείς να αναλάβεις την επικοινωνία με τα συγκεκριμένα που πρότεινες. Το ίδιο και ο καθένας από εδώ μέσα. Όσο πιο πολύ το επικοινωνήσουμε σε γνωστους/sites κτλ, τόσο καλύτερα για όλους μας. Κάποια πιο επίσημα Gaming sites θα χρειαστεί να ενημερωθούν με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτό θα το τακτοποιήσουμε εμείς.
Σε ποια site έχετε πει για το meeting? (εκτός από ninty.gr/animecast/nortec)
Γεια! Καινούριος στο φόρουμ, κι αν και δεν έχω κάποιο Gen 5 παιχνίδι, σκέφτομαι να έρθω με το 3ds έστω για την πλάκα (εκτός αν βρω κανέναν γνωστό με Black/White/2).

(Επίσης, μικρή απορία. Γιατί δεν μπορώ να ποστάρω στο θρεντ "Συνάντηση των μελών κλπ";)
Χμμμ ίσως επειδή δεν έχει κάνει πολλά post ακόμα. Είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις στο μαρούσσι, να μάθεις και tcg Toungue
Καλώς ήρθες στο forum, θα χαρούμε να σε δούμε και το Σάββατο στο event. Smile

Υπήρχε ένα λαθάκι σχετικά με το ποιος μπορεί να ποστάρει στο συγκεκριμένο thread, τώρα θα είναι όλα οκ.
(30-09-2013 11:10 AM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Σε ποια site έχετε πει για το meeting? (εκτός από ninty.gr/animecast/nortec)

Authority.gr, Enternity.gr, Pokemon.com.gr, Gameworld.gr
(30-09-2013 11:16 PM)BLUE Wrote: [ -> ]
(30-09-2013 11:10 AM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Σε ποια site έχετε πει για το meeting? (εκτός από ninty.gr/animecast/nortec)

Authority.gr, Enternity.gr, Pokemon.com.gr, Gameworld.gr

Οκ. Έστειλα στο G.O Radio αλλά απάντηση δεν έλαβα ακόμα.
Θα βοηθούσε ίσως αν έστελνε κάποιος μήνυμα στην σελίδα τους στο fb. (εγώ δεν έχω οπότε εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι)
Στο G.O Radio δε μιλάει ο Μάνος ο Βέζος από το Authority; Μου είπε ότι θα το αναφέρει.
Παιδιά επειδή τώρα έμαθα για τo 2o event που θα γίνει χρειάζομαι help απεγνωσμένα...
Tο πρώτο το έχασα και δυστυχώς χάνω και το δεύτερο λόγο δουλειάς...
Οποιος τα έχει ήδη και θα τα πάρει και δεύτερη φορα τον παρακαλώ άμα θέλει να μου τα δώσει... ξέρω πως ζητάω πολλά τώρα αλλα άμα δε τα πάρω τώρα δε θα τα πάρω ποτε... και ειδικά το Meloetta γιατί είναι το μοναδικό που μου λείπει από την Black 2
Ειλικρινά παιδιά άμα χρειαστεί κιόλας θα πληρώσω οποιοδήποτε για να μου τα δώσει...
1ον καλώς ήρθες στο φόρουμ, 2ον μην ανησυχείς όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου δώσει.
(02-10-2013 06:36 PM)Ferdil421 Wrote: [ -> ]Ειλικρινά παιδιά άμα χρειαστεί κιόλας θα πληρώσω οποιοδήποτε για να μου τα δώσει...

ειμαι περιεργος, θελω πολυ να το δω αυτο Toungue
εγώ σοβαρά το είπα πάντως όπως θέλει ας μου πει...

Just name your prize...!!!
ferdil το event αυτό δεν είναι διαφορετικό από το άλλο που έγινε.Δηλαδή όσοι το πήραν το προηγούμενο Σάββατο δεν μπορούν να το πάρουν 2η φορά.Εγώ έχω 2 λύσεις να σου προτείνω.1.Να δώσεις το παιχνίδι σε κάποιον που θα πάει και να το πάρει για σένα και αν δεν έχεις εγώ είμαι πρόθυμος να σε βρω και να πάρω το παιχνίδι σου να το περάσω.(αν δεν με εμπιστεύεσαι σου δίνω το δικό μου για εγγύηση)2.Να σου δώσω εγώ 1 αλλά προτιμώ την 1 λύση γιατί δεν μου είναι και απολύτως ευχάριστο να στο δώσω και ας έχω και άλλο.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's