Legendary Pokémon

Full Version: Ελληνικά Pokémon Events
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
dimpap28 Wrote:Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι στην StreetPass Day που διοργανώνει το ninty.gr στην πλατεία στο Μοναστηράκι, οι φίλοι των Pokémon που θα έρθουν με τις Pokémon Black και White ή Black 2 και White 2 τους, θα μπορέσουν να πάρουν δωρεάν τα Shiny Dialga, Shiny Palkia, Shiny Giratina και Meloetta!

Επομένως, ακόμα ένας λόγος για να μη χάσετε τη StreetPass Day!

Λεπτομέρειες εδώ: http://www.ninty.gr/content.php?r=2425-S...Day-Athens

Κάντε Join και Invite στο event στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/events/544813072255276/

Ελπίζω να μπορέσω να βρεθώ έστω και για λίγο. :/
Όσοι δεν μπορέσετε πάντως να είστε το Σάββατο στο Μοναστηράκι, μη σκάτε και τόσο, θα υπάρξει και δεύτερη ευκαιρία σύντομα. Wink
Ποιοι σκοπεύετε να πάτε;Εγώ πάντως θα είμαι εκεί.
(26-09-2013 11:02 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]Ποιοι σκοπεύετε να πάτε;Εγώ πάντως θα είμαι εκεί.
Και εγώ από τις 12:00.
http://objection.mrdictionary.net/go.php?n=6924687

Μιλήσαμε με Nortec και μας δίνουν τα events για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Προσπαθούμε να συνεννοηθούμε για το μέρος. Λογικά θα το κάνουμε πιο βόρια για είναι μοιρασμένο καλύτερα, αφού το Ninty θα είναι στο κέντρο. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε καλύτερο με μάχες, ανταλλαγές και TCG αφού είμαστε Pokemon site. Θα ήταν καλύτερα το δικό μας Community να στηρίξει το δικό μας event αν γίνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Ninty είναι εχθρικό site. Γνωρίζω κάποια άτομα από το Ninty, είναι φίλοι μου, και προσωπικά θα πάω και στο δικό τους event. Αν όμως είναι να πάτε μόνο σε ένα καλύτερα να έρθετε στου LP που θα είναι καθαρό Pokemon Event. Μακάρι να μαζευτούμε και πολλοί να πάρουμε το Medal που χρειάζεται 30 άτομα σε entree mission.
Από εκεί και πέρα όσοι θέλετε διαδώστε το όπου μπορείτε για να μαζευτεί κόσμος να γίνει ένα ωραίο event από τους fans για τους fans.
Οποιεσδήποτε ιδέες ευπρόσδεκτες για συζήτηση.
Όταν μάθετε μέρος μας λέτε και εμάς. Θα μπορούσε να γίνει και σε κάνα mall;
Θα μπορούσε, αλλά επειδή δεν είναι από την εταιρία θα ήταν δύσκολο να έχουμε αρκετό χώρο. Ας πούμε θα μπορούσαμε να πάμε στα "ελεύθερα τραπεζάκια", αλλά δεν ξέρουμε πόσα άτομα θα είμαστε, και αν είμαστε πολλά κάποια στιγμή μπορεί να ενοχλούμε. Ψάχνουμε μήπως γίνεται να κλείσουμε κάτι. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ή κάποιο γνωστό ας το πει μήοως έχουμε κάποια επικοινωνία.
Χμμ κατάλαβα θα ρωτήσω κανέναν φίλο μου αν ξέρει τπτ αλλά δεν νομίζω. Στα public δεν θα μπορούσε να γίνει τπτ; (είχε γίνει ένα anime event όταν ήταν ακόμα fnac Toungue )
Θα πρέπει να το συζητήσουμε με τη Nortec γιατί αν αργότερα θέλουν να κάνουν Official Event εκεί δεν μπορεί να γίνει πρώτο το unofficial.
Αααα μάλιστα κατάλαβα.
Still, it's not a bad idea. Θα το έχω στο μυαλό μου αν χρειαστεί.
Ωραία θα προσπαθήσω να έρθω και στα δύο αν είναι. Που σκέφτεστε πάντως να γίνει;
Το επισημο event δεν θα περιοριστει στην Αθηνα ετσι;
Για την προώθηση του event θα μπορούσατε να έρθετε σε επαφή με animecast/greek otaku radio (το go radio είναι από Αθήνα οπότε θα έρθουν σίγουρα, το animecast δεν ξέρω μιας και είναι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας η ομάδα και κυρίως στην Θεσ/νίκη) και θα το βάλει ο καθένας στην σελίδα του, όπως και σε άλλα site όπως anime.gr κτλ.
@ pekinoua: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία μέρη στο Μαρούσι τα οποία σκεφτόμαστε οπότε πιθανόν εκεί, χωρίς να έχουμε αποκλείσει άλλες επιλογές ακόμα. Όπως είπε κι ο Φίλιππος, αν κάποιος έχει προτάσεις, ελεύθερα, ακόμα ψάχνουμε κι εμείς.

@ BC: Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο. Ο λόγος που και το ninty και εμείς κυνηγήσαμε το event είναι για να μην πάνε τα Pokémon πίσω στη Nintendo όπως ήρθαν. Το αν θα γίνει επίσημο και το πού δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα. Όσοι μπορούν να βρεθούν ή στο meeting του ninty ή (κατά προτίμηση Toungue) στο δικό μας, καλύτερα να πάνε καλού κακού.

@ Grim: Η προώθηση είναι το λιγότερο, γνωρίζουμε αρκετό κόσμο σε διάφορα ελληνικά sites και η συνάντηση/event θα προωθηθεί όπου χρειάζεται.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's