Legendary Pokémon

Full Version: Ελληνικά Pokémon Events
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
παιδιά έχουμε κάτι νεότερο για την ημερομηνία του darkrai event γιατί έχουμε και άλλα πράγματα να κανονίσουμε.μην παιχτεί καμία βλακεία
Όχι, και παραξενεύομαι κι εγώ γιατί δεν έχουν πει τίποτα ούτε σε εμάς ακόμα. Λογικά κάποια Παρασκευή/Σάββατο γύρω στα Χριστούγεννα θα είναι, δεν νομίζω να το αφήσουν για μετά. Όταν μας ειδοποιήσουν θα ποστάρω μέρες/ώρες πάντως.
Μάλλον το ότι δεν υπήρξαν τόσες συμμετοχές στο Mario Event θα τους καθυστερεί. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το Mario Kart 7 Tour, το επόμενο στην σειρά και έτσι μπορεί να αργήσει και το Darkrai.
ftou.Aman me ayto to mario.Xamos Undecided
Όταν ανακοινωθεί το event, παίζει να πάει και κάνας άλλος από Θεσσαλονίκη; Κυρίως από τα πιο καινούργια μέλη, γιατί στα τελευταία μόνο εγώ και ο Phoenix πατήσαμε. Πάντως λίγο περίεργο με φαίνεται, ολόκληρη συμπρωτεύουσα και να μην μπορούμε να μαζευτούμε καμιά 5-6 άτομα.
Εγω θα πηγενα αλλα ειμαι πολυ μακρια. Undecided (και με τις τιμες της βενζινης ουτε Alex/poli δεν μπορουμε να παμε........παλια με τα ιδια λεφτα φταναμε ως την Καβαλα Confused
Παιζει εγω να παω, αν δεν γραφω για φροντιστηριο/προσομοιωση κλπ.Βεβαια, προειδοποιω οτι αν εχει εκει μονο 10χρονα εγω θα κομπλαρω ασχημα.Toungue Οχι οτι εχω κανενα προβλημα με τους μικροτερους προς θεου, ομως αλλο να ειμαι σε καμια Καισσα η κανενα Public και αλλο στον Κωτσοβολο οπου ειναι μερος που συχναζουν ενηλικες , οι οποιοι τεινουν να σου ριχνουν κατι βλεμματα αμα σε δουν μεγαλο να εισαι αναμεσα σε μικρα.
Βεβαια, αν ξερω οτι θα ειμαστε καμια 3-4 ατομα θα ειμαι οκευ.
(07-12-2011 08:36 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Εγω θα πηγενα αλλα ειμαι πολυ μακρια. Undecided (και με τις τιμες της βενζινης ουτε Alex/poli δεν μπορουμε να παμε........παλια με τα ιδια λεφτα φταναμε ως την Καβαλα Confused

Καλά ρε, εννοείται ότι δεν περιμένουμε εσύ να κατέβεις από Διδυμότειχο Θεσσαλονίκη. Εγώ για όσους μένουν εδώ λέω. Btw, ο μπαμπάς μου θα πάει Σουφλί το Σάββατο και έλεγα να έρθω μπας και βρεθούμε. Αλλά το σπίτι θα μείνει άδειο και δεν μπορώ να χάσω την ευκαιρία (σκοπεύω να τερματίσω Crysis2 μονοκοπανιά). Τέλος πάντων, επειδή ανεβαίνω αρκετά συχνά Έβρο, θα μπορούσαμε και να βρεθούμε αν βολέψει κάποτε.

(07-12-2011 09:06 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]Παιζει εγω να παω, αν δεν γραφω για φροντιστηριο/προσομοιωση κλπ.Βεβαια, προειδοποιω οτι αν εχει εκει μονο 10χρονα εγω θα κομπλαρω ασχημα.Toungue Οχι οτι εχω κανενα προβλημα με τους μικροτερους προς θεου, ομως αλλο να ειμαι σε καμια Καισσα η κανενα Public και αλλο στον Κωτσοβολο οπου ειναι μερος που συχναζουν ενηλικες , οι οποιοι τεινουν να σου ριχνουν κατι βλεμματα αμα σε δουν μεγαλο να εισαι αναμεσα σε μικρα.
Βεβαια, αν ξερω οτι θα ειμαστε καμια 3-4 ατομα θα ειμαι οκευ.

Ελπιζώ να μην γράφεις τίποτα να έρθεις κι εσύ. Και όσο για αυτό που είπες, σιγά. Πρώτον δεν έχει συνήθως και πολλά και μικρά. Μετά, τι σε νοιάζει τι κοιτάνε οι άλλοι; Εγώ και ο Phoenix είχαμε κατέβει Αριστοτέλους Σάββατο βράδυ μαζί με κάτι άλλους και όταν κάτσαμε να φάμε κάπου, βγάλαμε τα DS και κάναμε battle. Και τον έχωσα. Like a boss (αν και παίζει να φάγαμε λίγο κορόιδεμα από όσους μας είδαν και από τότε οι φίλοι μου μου απογορεύουν να παίρνω DS όταν βγαίνουμε Sad ). Τεσπα, κατάλαβες ότι μπορείς να μην δίνεις και πολύ σημασία στην γνώμη των άλλων όταν κάνεις κάτι που σ' αρέσει. Όσο για τα άτομα, σίγουρα θα 'μαστε 3, με σένα 4 και ίσως και 1 ή 2 παραπάνω, ανάλογα με το αν θα 'ρθουν κάποιοι από το σχολείο μου.
^
Ωραία, και τότε υπολογίζω να είμαστε έξι άτομα ή το λιγότερο πέντε. Πάντα εξαρτάται από αν κάποιοι δεν μπορέσουν να 'ρθουν λόγω φροντιστηρίων/υποχρεώσεων εκείνη τη μέρα. Μακάρι να μας βολεύει όλους.


Οπότε, μένει μόνο η ημερομηνία και ο τόπος, αν δημοσιευτούν να συννενοηθούμε όσοι είμαστε μέσω PM καλύτερα, μη spammaroume το thread καλύτερα.
Ο μεσιέ Καμπάκης από τη Nortec κάτι λέει για παραμονή πρωτοχρονιάς για το Darkrai event, δεν έχει βγει ανακοίνωση ακόμα αλλά το γράφω εδώ για να ξέρετε για πότε να προγραμματίζετε.
(21-12-2011 12:51 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Ο μεσιέ Καμπάκης από τη Nortec κάτι λέει για παραμονή πρωτοχρονιάς για το Darkrai event, δεν έχει βγει ανακοίνωση ακόμα αλλά το γράφω εδώ για να ξέρετε για πότε να προγραμματίζετε.

Καλύτερα τότε. Πάμε για meeting να πούμε! xD
Να πω την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει η ημερομηνία, παραμονή πρωτοχρονιάς ο κόσμος συνήθως κάθεται σπίτι του και ετοιμάζει φαγητά και ιστορίες για το βράδυ, άλλοι έχουν ήδη φύγει για χωριά, εξοχικά, κλπ. Anyway, εγώ εδώ θα είμαι και θα σας πω σε ποιο κατάστημα όταν μάθω αν θα με στείλουν πουθενά. Toungue
(21-12-2011 04:20 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Να πω την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει η ημερομηνία, παραμονή πρωτοχρονιάς ο κόσμος συνήθως κάθεται σπίτι του και ετοιμάζει φαγητά και ιστορίες για το βράδυ, άλλοι έχουν ήδη φύγει για χωριά, εξοχικά, κλπ. Anyway, εγώ εδώ θα είμαι και θα σας πω σε ποιο κατάστημα όταν μάθω αν θα με στείλουν πουθενά. Toungue

+1 , ξερουμε μηπως μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμο?
(21-12-2011 04:23 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]
(21-12-2011 04:20 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Να πω την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει η ημερομηνία, παραμονή πρωτοχρονιάς ο κόσμος συνήθως κάθεται σπίτι του και ετοιμάζει φαγητά και ιστορίες για το βράδυ, άλλοι έχουν ήδη φύγει για χωριά, εξοχικά, κλπ. Anyway, εγώ εδώ θα είμαι και θα σας πω σε ποιο κατάστημα όταν μάθω αν θα με στείλουν πουθενά. Toungue

+1 , ξερουμε μηπως μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμο?

Μακάρι να διαρκέσει ένα μήνα τουλάχιστον για να προλάβουμε να πάρουμε κάτι... Ξέρουμε σε ποιο κατάστημα θα γίνει;
(21-12-2011 04:23 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]ξερουμε μηπως μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμο?

Δεν είναι Wi-Fi event, event σε κατάστημα είναι, κατά πάσα πιθανότητα μια μέρα για 5-6 ώρες θα είναι, το πολύ πολύ να είναι δύο μέρες.

(21-12-2011 05:06 PM)Grovyle Wrote: [ -> ]Ξέρουμε σε ποιο κατάστημα θα γίνει;

Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο, μάλλον σε Κωτσόβολους, όπως ήταν και το τελευταίο Victini event. Όταν ανακοινώσει κάτι η Nortec θα το ποστάρω εδώ πάντως.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's