Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Γίνεται ότι το Anime είναι παράλογο και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να πουλήσει, εστώ και αν αυτό = βλακείες.
Η αληθεια ειναι οτι το Anime εχει και αλλες διαφορες απο το παιχνιδι.Θυμαστε πριν λιγο καιρο που ο Arty2 μας ειχε πει για τα μωρα Nidoqueen στο Mewtwo Returns;Το ασχημο για μενα ειναι που η σειρα αναιρει τις ταινιες.Απλο παραδειγμα ειναι αυτο με το Lugia.
Πως μπορω να εξελισω τον GOLBAT μου σε CROBAT?
Απλά ανεβαζεις τη φιλία. (Με τους τρόπους που αναφέραμε πριν)
Ααααααα!!!!!! Με hapiness..................... Tωρα καταλαβα!Toungue
οχι με hapiness με φιλία
Θεςρητικά είναι το ίδιο... Toungue
Πως μπορω να δω τα effort values ενος ποκεμον μου?
Δεν μπορείς, απλά μπορείς να καταλάβεις ότι το συγκεκριμένο Pokemon είναι πλήρες όταν η κυρία απο την Slateport του δώσει ένα Effort Ribbon.
Αααα!! Γι΄ αυτο λεγονται EFFORT RIBBONS!!!!!!Smile
Ξερατε για το ποκεμον LILEEP? Εγω σημερα το απεκτησα εντελως τυχαια! Βρισκεις 2 fossils στην ερημο. Παιρνεις το 1 (Εγω πηρα το ROOT FOSSIL) και το πας σε εναν απο τους ερευνητες που ειναι στην εταιρια DEVOΝ SCOPE στο 2ο οροφο. Του το δινεις και σε λιγη ωρα σου δινει ενα ποκεμον ( το ποκεμον εξαρταται απο το fossil)!
Οσοι εχουν συμπληρωσει το Pokedex λογικο ειναι να ξερουν γιατι αλιως δεν θα το ειχαν συμπληρωσει.Τα fossils ειναι οπως τα Dome και Helix fossils των R/B/Y μονο που τωρα ειναι Claw (Anorith) και Root (Lileep).Μα καλα δεν εχεις δει το Cradily του Steven;
Ναι, το εχω μονομαχησει κιολας απειρες φορες. Μετα ειδα οτι ειναι εξελιξη του CRADILY! Εγω σε οσες κασσεττες εχω παιξει ποτε δεν εχω προσπαθησει και ουτε εχω καταφερει να συμπληρωσω το pokedex γιατι εμενα με διεφερε να δυναμωσω τα pokemon μου. Τωρα ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να το συμπληρωσω. Καταλαβες........???????Rolleyes
Μετά λες ότι εγώ δε ξέρω τπτ για τα Pokèmon Toungue
Back on topic please... Ερωτήσεις (και όχι ιστορίες απο την Κρύπτη pls)
Reference URL's