Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Θα τα ξαναρχίσω. Βλέπεις, με την σχολή και την μετακόμιση δεν είχα την πολυτέλεια να αφιερωθώ και σε αυτό. Πολύ σύντομα θα προσπαθήσω να προσθέσω μερικά Pokemon ωστε να ξαναρχλισει το Weekly Update.
Μην προσθετεις ομως Ποκεμον οπως Pidgeot και Beedrill που δεν χρησιμοποιει κανεις. Προσθεσε Ποκεμον τυπου Tyranitar και Dusclops που χρησιμοποιουνται απο πολλους.
Θέλω να είναι μια συλλογή απο όλα τα Ποκεμον, και όχι μόνο τα Overused, άρα όλα θα περάσουν κάποια στιγμή, είτε τα χρησιμοποιεί κανείς, είτε όχι. Εγώ προσωπικά, χρησιμοποιώ Pidgeot.
Σωστο σε βρισκω. Τοτε προσθεσε τα με την σειρα που ειναι στο Pokedex. Ασχετο: το Wiish Maker κατω απο το Username σου γιατι ειναι με 2 i? Επισης εχεις 10 φορες παραπανω posts απο εμενα! (Σε φτανω.)
Γεια σας! Είμαι καινο΄θριος στο site και ο φίλος μου ο Lucario mou eipe kati gia spriting. Mporwite na mou pite ena site me tutorials?
Ναι, κι εγω το θελω αυτο γιατι απο spriting δεν ξερω τιποτα εκτος απο τον Ninja Mewtwo στα αριστερα.
Hey guys , xerete kana site gia tutorials???
Προς το παρόν, δεν έχουμε Tutorials στο βασικό site αλλά ελπίζω ένας απο εσάς να φτιάξει ένα κάποια στιγμή ωστε να το βάλουμε, πάντοτε με αναφορά στο όνομά του. Smile
Εγώ έχω γράψει 2 μέχρι στιγμής και τις έστειλα στον Arty... αλλα δεν τις ανεβάζει... πάντως θα τις ανεβάσει σύντομα.
Βασικά κάνουμε κάτι πράγματα για DP τώρα και ο Arty2 θα είναι πιο free απο μεθαύριο.
HARIYAMA εγω χρησημοποιησα το mspaint για τα sprite μου και βγηκαν μια χαρα.δοκιμασε κι εσυ σαν πρωτη επαφη!
Για spriting to paint hrisimopoioume. Alla o harizama rotaei POS to xrhsimopoioune. Harizama, ixara ena site, alla den to thimamaiSad
Βασικα αμα παρεις το brush και αρχισεις να βαφεις θα βγει καλο με λιγη προσοχη.Χρησιμοποιησε και κανενα cut paste!
ki ego kano ligo spritig kai mou exoun mathei. Den inai brush. Pixel by pixel to douleveis. Kai nai olo copy and paste kano!Smile
το brush εχει και pixel by pixel.απλα για να μην του λεω μονο το μολυβι υπαρχει το brush που αμα θες να κανεις μια τεραστια επιφανεια το χρησιμοποιεις αλλα αμα θες pixel by pixel παλι το χρησιμοποιεις!
Reference URL's