Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
poios mou anebase to Reputation???Big Grin
Eγω στο ανεβασα!
Sorry που βγηκαμε offtopic!
Tα υπολοιπα με PM αν θες!
Μπορεί να σας φένεται χαζή ερώτηση αλλά μόλις μπήκα στο χώρο των IVs Big Grin. Όταν προσπαθείς να κάνεις ενα Pokemon με επιθυμητά Ivs(όπως αναφέρετε στο ελ. οδηγό breeding) μπορουμε να δουμε τα ΙVS αμέσως ή πρώτα να τους δώσουμε EPs και μετά?
Εγω δεν ξερω! Δεν ασχολουμε με ΙVs! Πιστευω οτι αυτα παιζουν μικρη σημασια. Εαν ενα ποκεμον μαθει τις καταλληλες επιθεσεις γινεται οσο δυνατο θελει ο εκπαιδευτης του!!!
Δε νομίζω Αsh. Τα IVs παίζουν μεγάλη σημασία.
Οk, Αυτη ειναι η γνωμη μου! Εσυ εχεις αλλη γνωμη. Ολες οι γνωμες ειναι αποδεκτες!!!
Κοιτάξτε... Για να πούμε του στραβού το δίκιο, ένας ο οποίος έχει ασχοληθεί με τις Hidden Values (IVs, EVs) μπορεί να φτιάξει αποδεδειγμένως καλύτερα Pokemon απο κάποιον ο οποίος δεν το έχει κάνει.

Παίζει μεγάλη σημασία εάν ο εκπαιδευτής κάτσει και παρατηρήσει τα IVs, Natural και EVs προσεκτικά. Εγώ πχ, κατάφερα να φτιάξω ένα Adamant (+Attack, -Sp Attack) Metagross με 30 Attack IV και όσα περισσότερα EVs στην Attack. Αυτή τη στιγμή έχει 401 Attack, κάτι το οποίο δεν θα είχα καταφέρει αν δεν είχα λάβει υπ'όψην όλες τις παραμέτρους.

Απο εκεί και πέρα, είναι στην κρίση του καθενός να εκπαιδεύσει τα Pokemon του όπως εκείνος επιθυμεί.
Συμφωνω απολυτως. Ο καθε εκπαιδευτης βλεπει πια stats τον ενδιαφερουν και συμφωνα με αυτο επιλεγει εαν θα ασχοληθει με natures/EVs/IVs/TM...
Μπορει καποιος να μου πει αν το event της Nitento θα γινει σε καποιο αλλο καταστημα Jumpo στην Κρητη?
na koita Jumbo Αλίμου
Jumbo N. Ερυθραίας
Jumbo Πευκάκια
Jumbo Νίκαιας
Jumbo Αγ, Παρασκευής
Jumbo Πυλαίας Θεσσαλονίκης
Μονο εκει δλδ, ε?
Γιατι θεε μου, γιατι......?????
nai mono ekeiSad
Δεν καταλαβα!!! Μονο οι Αθηναιοι και οι κατοικοι της Θεσσαλονικης ειναι Pokemon fans?!?!?!
to kserw re ash oti oi thesh sas einai duskolh kai pws prpei na erthete athina gia kapoia spania pokemon [ekseroude picachu kai charizard]Sad
pr. Birch Wrote:Μπορεί να σας φένεται χαζή ερώτηση αλλά μόλις μπήκα στο χώρο των IVs Big Grin. Όταν προσπαθείς να κάνεις ενα Pokemon με επιθυμητά Ivs(όπως αναφέρετε στο ελ. οδηγό breeding) μπορουμε να δουμε τα ΙVS αμέσως ή πρώτα να τους δώσουμε EPs και μετά?

Τα IVs μπορεις να τα δεις απο το Calculator του Site.
Reference URL's