Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
to 8ema einai oti bariemai kai prospa8isa Toungue
Αυτά τα φαντάσματα δε θα μπορέσω ποτέ να τα δώ μάλλον.... Προσπάθησα πάρα πολλές φορές.
Prospa8ise ta Mesanuxta.
spaaaaam....
JimLink Wrote:Το syphronise για να περάσει το nature του ποκεμον σου στο αντίπαλο wild έχει καμιά σχέση με τα lvl του? Γιατί προσπαθούσα καμιά δεκαριά φορές με το modest lvl 48 Gardevoir μου στην πρώτη θέση της ομάδας μου, να πιάσω το kyogre που είναι lvl 70, αλλά αντί για modest μου έβγαινε με άλλο nature. Μήπως πρέπει να ανεβάσω το Gardevoir μου πάνω από lvl 70 για να βγει ο kyogre modest?

Τι στο .^%&*.. συμβαίνει εδώ!?! Στην Emerald δεν μπορώ να αποκτήσω κανένα θρυλικό πόκεμον με το ίδιο nature με το πόκεμον με synchronize που έχω στην πρώτη θέση της ομάδας μου. Ξεκινάω την μάχη με το synchronize πόκεμον και στον πρώτο γύρο πετάω την masterball. Αλλά και να παλέψω λίγο και μετά από 3-4 γύρους να πετάξω την masterball το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία αν το πόκεμον που έχει το synchronize είναι μεγαλύτερου ή χαμηλότερου level από το θρυλικό, συνέχεια θα μου βγαίνει με άσχετα nature. Συγκεκριμένα πήγαινα να πιάσω το Regice με ένα 100 lvl bold Umbreon αλλά μου βγήκαν όλα τα άλλα 14 natures εκτός όμως από bold. Έκανα το παιχνίδι reset τουλάχιστον πάνω από 50 φορές και πιστέψτε με δεν είναι υπερβολή ο αριθμός που είπα. Το μόνο θρυλικό που έχω πιάσει είναι το Rayquaza, για το οποίο είχα ένα 100 lvl adamant Umbreon, αλλά μου βγήκε lonely και τελικά το κράτησα επειδή έχει 31 και 30 IVs σε Atk και Spd αντίστοιχα. Στα wild pokemon μου βγαίνει το nature με τις κανονικές πιθανότητες, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Αλλά με τα θρυλικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Παρακαλώ όποιος ξέρει τι τρέχει ας με βοηθήσει. Έχω απελπιστεί με αυτήν την κατάσταση.

Υ.Σ: Δεν είμαι τρελός να έχω φτιάξει Adamant Umbreon από την αρχή. Είναι το starter Umbreon από το Pokemon Colloseum, μου είχε βγει adamant και έχει πάει τώρα lvl 100.
Δεν ξερω τι συμβαινει.Μαλλον εισαι πολυ ατυχος.Σε εμενα εμφανιζεται το σωστο Nature μετα απο 4-5 soft Resets.

Υ.Γ:Στην Diamond μου εμφανιστηκε Modest Heatran με 28 IV στο Special Attack με την πρωτη και χωρις SynchronizerToungue
to heatrun theorite umber?
Egw 8ewrw oti den prepei na xreisimopoieitai stis maxes, opws kai to azelf. Den pabei na einai ena 8riliko. Osoi lene oti auta ta duo boroun na xreisimopoii8oun stis maxes einai eleos.(mono oti tous sumferei koitane)
Το Heatran τρωει ενα Earthquake και βλεπει τα ραδικια αναποδα. Το Azelf τρωει μια οποιαδηποτε super-effective κινηση και ψωφαει. Δεν βλεπω λοιπον καποιο λογο να θεωρουνται ubers. Για να μην υπαρχουν ομως αλλες παρομοιες ερωτησεις θα προσπαθησω να βρω/φτιαξω μια λιστα με τα Pokémon και το tier στο οποιο ανηκουν.
Επισης Τα Dragonite/Tyranitar/Metagross/Salamence/Garchomp εχουν μεγαλυτερο συνολο στατιστικων απο το Azelf και ισο με το Heatran...
genikos, iha tin endiposi pos ola ta legendary theorounde umber, ala afto peripleki to pragma! Τα Dragonite/Tyranitar/Metagross/Salamence/Garchomp pou anaferes, BLUE, theorounde umbers? ohi, ipotheto, ala den ime 100% sigouros!
to manaphy kani avga mono phiore, i bori, me ligi tihi na kani ke avgo manaphy?
Oxi, mono phione. TO opoio opws xereis den borei na exelix8ei se Manaphy.
i know...Sad too bad!
Reference URL's