Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
oxi den mou leipoun piga kai sto pal park alla den me afeinei na mpo mesa giati? ligo grigora pls!!!!!!!!!!! an to deite min to agnoisete pls...!!!
Για να μπεις στο Pal Park πρέπει να έχεις μεταφέρει πρώτα κάποια Pokémon από τις προηγούμενες versions. Κοίτα στο instruction manual της D/P για το πως γίνεται αυτό.
sto pal park mpika to provlima einai to cathin show tora giati den me afinei na mpo mesa ? kai pou einai afto to instruction manual της D/P?
Για το catching show λέω κι εγώ. Το instruction manual είναι αυτό που αποκαλείται κοινώς "βιβλιαράκι που υπάρχει μέσα στο κουτί και δεν διαβάζουμε ποτέ γιατί ξέρουμε τα πάντα" ή "βιβλιαράκι οδηγιών". Τώρα πού είναι το δικό σου, αυτό δεν το ξέρω.
Εκτος αν ο Ninjomewtwo εχει δυναμεις Xatu και δεν το ξερει!:Ρ
Anyways,θελω να πιασω τo Regigas,εχω παει με τα 3 pokemon μπροστα του,αλλα δεν λεει-γινεται τιποτα.Τι πρεπει να κανω;
Mάλλον πρέπει να του μιλήσεις (aka πάτησε Α μπροστά του).Εκτός αν τα pokemon σου είναι τελευταία,ή πολύ απλά έχεις ξεχάσει ενα.Smile
oh
stupid me...
Δεν παταγα Α.Πηγαινε μπροστα του,λες και θα γινοταν αυτοματα.^^"Ευχαριστω!Smile
exo kapies apories me to pokendex:
1)ti enoei se kapia evolves happiness?
2)pou einai to electirizerkai to magmarizer?
3) pou einai to Reaper cloth?
4)pou einai to Dubious Disc?
afta sorry pou ta leo ola mazi kai etsi.... Smile
1) Εννοει οτι αυτα τα Pokemon πρεπει να τα κανεις χαρουμενα για να εξελιχθουν. Οπως το Crobat ή το Espeon. Smile
2) Το Electrizer το εχουν τα αγρια Elekid. Αυτα τα βρισκεις μονο αν η FR ειναι μεσα στο GBA slot του DS. Το Magmarizer το εχουν τα Magby αλλα αυτα για να τα βρεις πρεπει να ειναι η LG μεσα στο GBA slot του DS.
3) Το Reaper cloth ειναι στη Route 229.
4) Το Dubious Disc ειναι στη Route 225. Big Grin
efxaristo poli alla pos ta kano "xaroumena"?
kai kati alla
ti einai to pokerandar pos to xrisimopoio?
pou pao gia na kano stones ta shrds mou???????
efxaristo 3ana ...Smile
Μπορεις να τους δωσεις πολλα αντικειμενα (τυπου Iron, Berries κτλ) ή να τους δωσεις το Soothe Bell και να τα εκπαιδευσεις. Το Pokeradar το χρησιμοποιεις στο γρασιδι και βρισκεις Pokemon, συνηθως πιο σπανια. Χρησιμποποιωντας το, και κανοντας αρκετα chain, μπορεις να βρεις και shiny pokemon. Για την αλλη ερωτηση σου, δεν ξερω να σου απαντησω, sorry...
Απο το "poketto monsutaa" που σημαίνει τερατάκια τσέπης στα ιαπωνικά και είναι το ολόκληρο όνομα του παιχνιδιού.
Αν θυμαμαι καλα στις D/P τα shards δεν τα κανεις stones αλλα πας σε ενα σπιτι πριν την Sunnyshore(χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος) και ανταλασεις 10 shards ιδιου τυπου π.χ:yellow για ενα αντιστοιχο TM πχ:για yellow παιρνεις Sandstorm.Τις stones τις ξεθαβεις στο Underground
gia energopiiso to pokemon randr den to epilego apo to bag mou? an nai tote giati mou leei ...there is a place and time for evrything... ???????????????
efxaristo...
Γιατι πρεπει να βρισκεσαι μεσα στο γρασιδι. Αλλιως δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Επισης, δεν πρεπει να εισαι πανω στο ποδηλατο. Smile
Reference URL's