Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ti ginete me ton baba tou ksanthou rival? ton sinandisa kserete pou (sto battle tower), ke meta den ton ksanaida! pos tha sinandithoun me ton gio tou?
Den 8a sunadi8oun Toungue. Ton paleueis 2 fores(tin deuterh fora einai palouki). Einai o idokthths tou battle tower.
Βασικα τη δευτερη φορα μου φανηκε πολυ πιο ευκολος.Τον νικησα μονο με ενα Metagross ενω την πρωτη τον νικησα με δυσκολια.
Η αναφορά σε οτιδήποτε παράνομο όπως Roms απαγορεύεται. Please, read the rules.
Ehm... bsk oi suzhthseis gia tetoia 8emata nomizw apagoreuontai -.-;
Θα ηθελα και εγω να κανω 2 ερωτησεις...Η μια:Γιατι τα Pokemon δεν ανεβενουν κι αλλα επιπεδα οταν φτασουν lv.100;Η δευτερη:Καμια φορα τα Pokemon ενω εξελισονται ξαφνικα κανουν "cancel evolution"Γιατι !!!;
Πρωτον, γιατι αν τα pokemon ανεβαζαν επ'απειρον τα lvl τους το παιχνιδι δεν θα ειχε κανενα ενδιαφερον επειδη θα υπηρχε καποιος καλυτερος και θα μας κερδιζε και αλλωστε υπαρχει καποιος συγκεκριμενος αριθμος effort points που μπορουν να παρουν, και ετσι τα stats εχουν και καποια ορια.
Και δευτερον (αν εννοεις αυτο δηλαδη) οταν εξελισσεται εσυ πατας το Β και ακυρωνεις την εξελιξη. Αλλιως δεν γινεται να μην εξελιχθει.
Γινεται αν κραταει την Everstone...
Α,ενταξει....Γιατι εχω ενα mew lv.100,-hacked σιγουρα- απο ανταλλαγη και λεει οτι τα exp.points του μεχρι το αλλο επιπεδο ειναι 0....Και ναι,παντα καποιο πληκτρο παταγα οταν το Pokemon μου εξελισονταν.Anyway,thanks a lot!!!
Λοιπον,κι αλλη μια ερωτηση.Στην Resort Area -αν παρατηρησετε θα δειτε οτι ρωταω μονο για Pokemon Diamond ,καθως δεν εχω αλλη κασετα-εχει ενα κτηριο που ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι.Λεει ομως οτι πρεπει να εχω πολλα ribbons για να μπω.Εχω 8 -στο αρχικο Empoleon-,ποσα πρεπει να αποκτησω ακομα για να μπω επιτελους μεσα;;;
Πρεπει να παρεις πιο πολλα.Εγω εχω 8 με τον Groudon,5 με Blaziken,3 με Latios
ανταλλαζω abomasnow 100lvl για tymphlosion ακομα και hacked 100lvl με καλο nature για sp attk και sp def
Mmm...It worked!!!Thanks a lot!!!
Χμμ... Το arceus εφ'οσον μπορει να αλλαξει τοσες φυσεις καλο θα ηταν να χρησιμοποιησεις εξ'αρχης μια φυση ή οχι?
Καλο θα ηταν να κανεις μια εκπαιδευση τετοια, ωστε ο τελικος του τυπος και οι επιθεσεις να λειτουργουν καλα με τα στατιστικα του.
Yπαρχει Arceus σε καποια κασετα pokemon?
Reference URL's