Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ninjomewtwo Wrote:Καποιοι θυμουνται λαθος εδω μεσα η καποιοι αλλοι ποσταρουν λαθος. Ο billaros ειπε οτι ειναι στο ΟΓΔΟΟ εμβλημα. Το κλειδι στην επαυλη ξεκλειδωνει το ΕΒΔΟΜΟ gym. Για να ανοιξει το ογδοο gym πρεπει να εχεις ολα τα εμβληματα και να εχεις διωξει την Team Rocket απο παντου. Οσο για το Metagross που λεγαμε καποτε, σκοπευω να το δοκιμασω στο Frontier με και χωρις Agility και θα το αφησω οπως ειναι καλυτερα.

Και μια ασχετη ερωτηση που δεν ηξερα που αλλου να την κανω: Γνωριζει κανεις αλλος εκτος απο 'μενα την υπαρξη συγκροτηματος με το ονομα ALTARIA???

Οχι δεν το ηξερα.Για το Frontier θα σου δωσω μια συμβουλη που ισως την εχεις εφαρμωσει ειδη αλλα ισως σου φανει και χρησιμη.Βασικα αυτη η συμβουλη παει σε μεναToungue Προσεξε στο Frontier να εχεις τουλαχιστον μια επιθεση που να σκοτωνει Shedinja.Την αφορμη την πηρα απο το Metagross γιατι εγω,ειδικα για το Frontier, του εχω Shadow Ball αντι Explosion επειδη δεν εχω αλλη Super Effective κινηση για το Shedinja.
Mpeite oloi sto chatroom an thelete na mathete nea tin stigmi pou bgainoun, apo tis Diamond Pearl.
Το Shadow Ball θα το εχει 100% ο Metagross γιατι ειναι η αγαπημενη μου κινηση. Δεν σκοπευω να του βαλω Explosion γιατι αν και ειναι καλο, ειναι Normal-Type με πολλους τυπους να ειναι resistant και εναν immune. Αν ζησει καποιος απ' το Explosion εχει μια ελευθερη επιθεση στο Ποκεμον που θα βαλεις μεσα μετα.

(Κατεβαστε τραγουδια των Altaria. Τους θεωρω υπεροχους και δεν φταιει μονο το ονομα.)
εμενα δεν μου πολυ αρεσαν.καλη μουσικη αλλα μου την σπαει ο τραγουδιστης!
Εχω νικησει με τον Charmeleon μου 225 Rattata/Pidgey για να μου δωσουν speed αλλα ακομα να αλλαξουν τα stats! Ειναι ιδια με ta base stats του! Γιατι?
Δεν είναι κάτι που θα δεις αμέσως. Και τι εννοείς οτί είναι ίδιο με τα Base Stats του? Ta base stats ποτε δεν τα βλέπεις. Στην οθόνη σου βλέπεις τις τελικές τιμές.

Αν μπορείς, εξήγησέ μας ακριβώς εννοείς, και σιγούρεψε ότι εχεις διαβάσει σωστά τον οδηγό.
Ναι... εννοω τις τελικες τιμες τους!!! Πιστευα οτι θα ανεβαινε αποτομα το speed αλλα οταν παίρνω lvl το speed ανεβαινει κανονικα +1 ή +2 και μια φορα στα 17 lvl ανέβηκε +3 (τωρα ειναι 22 lv)
Οταν είσαι μικρό lvl, και χρειάζονται λίγα Pokemon ια lvl up, τότε δεν φαίνεται δραματική η διαφορά. Οταν όμως για να πάρεις lvl σκοτώνεις πχ. 100 τότε μετά μπορεί να δεις το στατιστικό σου να παίρνει κατι +12!

Μην ανυσηχείς. Πάντως αυτό που κάνεις λειτουργεί. Wink
Mou ginetai akrivos to idio me to skarmory mou. Eyxaristo opantos epidi nomisa oti kati itan lathosWink A, kai an skotoneis zubat, ti stats perneis?
Speed.
This will help you: http://www.legendarypokemon.net/basestat
Αυτο το site εχει τα παντα......Κανε μια εξερευνηση στην κύρια σελιδα και θα δεις τα απιστευτα! Απο ειδησεις τελευταιας στιγμης μεχρι οδηγους.....
Βασικά και μόνο το Pokedex entry του Zubat να κοιτάξεις, θα δεις τι EP δίνει.
Μια βοηθεια παρακαλω: μπορει να μου εξηγησει καποιος πως ΑΚΡΙΒΩΣ δουλευει το Macho Brace? Επισης, φτιαχνω εναν Alakazam τωρα. Εκτος απο τα κλασικα Psychic, CM, Elem. Punch να του βαλω Recover η ενα δευτερο Elem. Punch? Πιστευω οτι το Punch θα ηταν καλυτερο γιατι αν του επιτεθουν, δεν θα προλαβει να κανει Recover, αλλα ζηταω και μια δευτερη γνωμη.

Eraleas, please συνεχισε το Pokemon of the Week αλλιως θα σας γεμισω posts ρωτωντας διαφορα!
Εδω εχει τα παντα για την εκπαιδευση των Pokemon.Στην προτελευταια παραγραφο αναφερεται στο Macho Brace.
Ευχαριστω, αλλα στο παιχνιδι, στην περιγραφη του Macho Brace, λεει: Promotes growth but reduces Speed (η κατι τετοιο). Αυτο σημαινει οτι σε καθε μαχη ξεκινας με χαμηλομενο το Speed ενα επιπεδο?
Reference URL's