Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Κι εγω αν και δεν χρησιμοποιω πολυ το Pick up, θυμαμαι οτι για μια περιοδο ενα σχετικα μικρου Level Linoone (20κατι) μου μαζευε συνεχεια Rare Candies.Δεν εχω ασχοληθει πολυ ομως για να ξερω ακριβως πως λειτουργει αυτο το Ability.
Bασικά τα πολύ χαμηλά lvl 5-15 μαζεύουν potions, antitodes, ether τα 20-30 rare candies, great balls κλπ. Εγώ έχω 3 με 4 tedioursa που είναι γύρω στο lvl 50 και μαζεύουν συνέχεια hyper potions, full heal, ultra balls, white herb. Παραπάνω δεν ξέρω αλλά σκοπεύω να τους μεγαλώσω σε lvl για να μάθω
Ρε παιδια έλεος!!! Είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε τα Ιαπωνέζικα ονόματα!?!?!?! Γτ δεν περιμένουμε να μεταφραστούν στα αγγλικα!?!?
Ετσι όπως πάμε θα έχουμε μάθει το παιχνίδι απ' έξω και όταν έρθει στην Ελλάδα θα το τερματίσουμε με τα μάτια κλειστα!!! Με αυτο τον τρόπο χάνεται η ζωντανια του παιχνιδιου!!! Εξαλλου θα αργήσει να έρθει!! Γτ να μην μιλάμε για τα παιχνιδια που παίζουμε τωρα και όχι τα μελλοντικά....
Συμφωνω απολυτα μαζι σου, αλλα δυστυχως ετσι γινεται και μαλλον το βλεπεις πρωτη φωρα γιατι οταν ηταν να βγουν οι R/S δεν εμπαινες και πολυ στο Internet (τουλαχιστον σε site που αναλυουν τα παιχνιδια πριν ερθουν).
Δικιο εχετε και οι δυο. Δεν θελω να μαθω απ' εξω το παιχνιδι πριν βγει αλλα και παλι δεν θελω να μεινω τελειως απληροφορητος. Το οτι υπηρχε μια περιοδος που ηξερα στα ιαπωνικα ολο το Hoenn Dex δεν σημαινει τιποταToungue!!!
Το ασχημο ειναι οτι οταν πρωτοβγαινουν τα αγγλικα ονοματα, προσωπικα τουλαχιστον δεν μου αρεσου πολυ.Για παραδειγμα προτιμουσα το Manyula πιο πολυ απο το Weaville.
I didnt know where to post this so i post it here...
Do yoiu know where can i found a pkmn game font?
well i have a lot
Lucario Wrote:I didnt know where to post this so i post it here...
Do yoiu know where can i found a pkmn game font?

Αφου εισαι στην ελληνικη γωνια γιατι δεν μιλας στα ελληνικα ωστε να μην κανεις λαθη και να καταλαβαινω τι λες;Toungue (Πλακα κανω)
Ρε παιδια, μια ερωτηση μονο. Γινεται να βρει κανεις wild Mew, Celebi η κατι τετοιο σε D/P χωρις cheating device η glitch? Γιατι ειδα εδω κατι περιεργο...
Ισως θα μεταφερονται σαν Wild Pokemon στις D/P αν τα ποιασεις απο τα Special Missions του Ranger.Αυτο ειναι μια πολυ πιθανη απαντηση καθως με τον ιδιο τροπο βρισκεις το Manafi.Μονο που επειδη στην περιπτωση του Mew πχ, δεν υπαρχει Mew egg, μπορει να μεταφερεται ως Wild Pokemon.Μια αλλη εξηγηση ειναι οτι θα κρατανε αυτα τα αντικειμενα οταν τα συναντησεις στο παιχνιδι σου μεσω ειδικου Event που θα γινεται κατευθειαν για τις D/P.
Ω τα wild items ελάχιστη σχέση έχουν με το αν υπάρχουν ή όχι κάποια Pokemon στο παιχνίδι, απλά είναι πληροφορίες που παρέχει το ίδιο το παιχνίδι, για αυτό και εμφανίζονται.
Α, ΟΚ. Thx guys!
O pokemaster egrapse se ena posti sto threadd "ti pkmn ekpaideυete tora" oti vrike sheimi kai darkai meso in- game glitch. Pos egine ayto? Kai pos den inai grameno sta megala pkmn sites?
(BLUE: sry ala imai poli viastikos kai den mporo na apopfigo ta orthografika lathi. An to exeis paatirisei exo poli anorthografa pstsToungue)
http://www.serebiiforums.com/showthread.php?t=161438


ΥΑΥ!Μολις επιασα το Kureseria. Μου πηρε 10 Fu****g Μερες!!!


Edit:
Για αμοδειξη οτι τα εχω:

[Image: DSC00010.jpg]
Reference URL's