Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Μπορει να μου πει κανεις τι EPs να βαλω σε ενα Ninjask με Subst., Swords Dance, Baton Pass, Slash??? Δεν νομιζω οτι χρειαζεται παραπανω speed, εχει ηδη τεραστιο. Αν εχετε καποια προταση πειτε την πληζ!!!
Αλλη μια ερωτηση: σε καποια threads αυτου του φορουμ ειδα κατι το οποιο αποκαλειτε "soft reset". Τι ειναι αυτο ρε παιδια?
είναι να κάνεις επανακίνηση το παιχνίδι μέχρι να βρεις κάτι.(π.χ shiny snorlax) και μια συμβουλή. σε παρακαλώ μη κάνεις double posts, αλλα κάνε edit το προηγούμενο. όχι ότι είμαι Mod, άλλα απλά σε συμβουλε΄θω Wink
ninjomewtwo Wrote:Μπορει να μου πει κανεις τι EPs να βαλω σε ενα Ninjask με Subst., Swords Dance, Baton Pass, Slash??? Δεν νομιζω οτι χρειαζεται παραπανω speed, εχει ηδη τεραστιο. Αν εχετε καποια προταση πειτε την πληζ!!!

Θα σου προτεινα αντι για Slash, Protect.Σχεδον ποτε δεν θα χρειαστει να επιτεθεις με το Ninjask.Ειναι καθαρα βοηθητικο Pokemon.1ος γυρος Protect ωστε το Speed να γινει μεγαλυτερο απο ολα τα Pokemon.Επισης θα προτεινα Leftovers ως αντικειμενο ωστε να γεμιζεις το Hp απο το Subsitute η Liechi Berry ωστε να αυξανεις ακομα περισσοτερο το attack πριν κανεις Batton Pass.Το Nature θα πρεπει να ειναι +Speed ωστε να εισαι σιγουρος πως με ενα Speed Boost θα γινεται πιο γρηγορο απο καθε Pokemon.Τα Eps θα μπορουσαν να ειναι:252Hp, 128Def, 128 Sp Def ωστε να αντεχει και κανενα χτυπημα οταν εχει substitute και να εχεις χρονο για Swords Dance.
Εγώ θα πρότεινα Impish nature για το Ninjask, γιατί ούτως ή άλλως είναι πιο γρήγορο από όλα τα άλλα. Για τα EPs συμφωνώ.
Ναι, ετσι κι αλλιως αν ξεκινησει με Protect δεν εχει προβλημα αφου μετα θα γινει πολυ γρηγορο.Το + Speed και λιγα EPs θα μπορουσαν να μπουν επειδη πολλα Pokemon ξεκινουν με Stat Up Moves και αν καταφερεις να κανεις πρωτα Substitute θα μπορεσεις να κανεις τουλαχιστον 1 Swords Dance στη συνεχεια.
Ο λογος που θελω Slash ειναι για την περιπτωση που ειναι το μονο που μενει. Leftovers του ειχα ηδη βαλει. Για το +Speed δεν ειμαι σιγουρος γιατι το Speed του Ninjask ειναι απιαστο και χωρις. Παντως ευχαριστω για την βοηθεια!
Κοιτα,Απιαστο δεν ειναι.Ενα jolly Aerodactyl με 252 Eps στο Speed φτανει μεχρι και 394 Speed ενω ενα +Speed Ninjask φτανει μεχρι 391 Speed.Το Aerodactyl λοιπον θα μπορουσε να ξεκιναει πρωτο αν το Ninjask δεν ειχε Protect.Επισης, και να μεινει μονο του εχει ελαχιστες ελπιδες να κερδισει με Slash αφου με μια κινηση χανει.Αν θες ομως να του βαλεις μια επιθετικη κινηση, βαλ' του Silver Wind.
Ναι αλλα δεν ειναι πολλοι αυτοι που αρχιζουν με Aerodactyl. Συνηθως χρησιμοποιουν εναν Stat-Passer πρωτα. Τουλαχιστον αυτο εχω διαπιστωσει μετα απο 100+ αγωνες στο NetBattle.
Εγω ομως που οταν μπαινω συνηθως κανω 30+ νικες και 2-5 ηττες, ξεκιναω ΠΑΝΤΑ με Aerodactyl διοτι εχει μια κινηση που θα νικησει σχεδον καθε Pokemon και ο αντιπαλος θα αναγκαστει να κανει βεβιασμενες κινησεις αλλαγης Pokemon που μου δινει πλεονεκτημα στη μαχη.
Ναι, τελικα θα βαλω Protect γιατι ενα Jolteon απλως με διελυσε...
Αρχισα κι εγω να κανω EP Training σε ενα Jolteon σημερα το πρωι (σημερα επιασα Timid Ditto, σημερα το εκολαψα, σημερα τα παντα) και του εχω ηδη βαλει 72 EP Speed(!). Σκεφτομαι να το κανω σαν του Eraleas (6 HP, 252 Sp.Atk, 252 Speed) αλλα το δικο μου ειναι Timid (+Speed -Atk) αντι για Modest. Μηπως να ριξω μερικα EP απο το Speed για να τα βαλω αλλου?
Κοιταξε,αυτο σηκωνει πολυ συζητηση.Εξαρταται απο το ρολο του Jolteon στην ομαδα σου.Το μειωνεκτημα του ειναι το φτωχο απο αποψη Special κινησεων movepoοl του.Με 252 στο Speed το Jolteon θα φτανει τα υπολοιπα Pokemon που εχουν Max Speed 394 .Το να μπορεις να συναγωνιστεις Crobat και Aerodactyl τα οποια μαλιστα μπορεις να νικησεις με ενα κτυπημα ειναι πολυ καλο.Απο την αλλη το Defence του Jolteon δεν ειναι καλο, αλλα δεν πιστευω οτι με λιγα Eps θα καλυτερεψει αποτελεσματικα.
Η μονη επιθεση που θα εχει το Jolteon θα ειναι το Thunderbolt ωστε να OHKO τα επικινδυνα Ninjask, Aerodactyl και Crobat. Η δουλεια του θα ειναι Agility και Baton Pass στον Metagross για γρηγορο ξεκαθαρισμα.
Και οχι μονο στο Metagross κατα τη γνωμη μου.Το Metagross ετσι κι αλλιως μαθαινει απο μονο του Agility και δεν μπορεις να μην του το βαλεις γιατι ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το πως θα καταληξει η μαχη.Μπορεις να περασει το Agility σε Pokemon που ειναι αργα απο μονα τους οπως Snorlax,Marowak,Suicune κτλ.
Κοιτα να δεις, ολα αυτα που λες ειναι ολοσωστα αλλα η ομαδα που θα φτιαξω δεν ειναι για το Net Battle αλλα για την Emerald. Οποτε δεν εχω την πολυτελεια να διαλεξω οποιαδηποτε κινηση θελω για οποιο Ποκεμον θελω. Γι' αυτο και δεν θα βαλω Agility στον Metagross γιατι για να το κανει, χανει εναν γυρο επιθεσης που τον αφηνει ανοιχτο σε μια επιθεση. Ασε που η Sp. Def. του Metagross δεν ειναι και η καλυτερη... Ενα Flamethrower και ο καλυτερος ισως Physical Sweeper θα βλεπει τα ραδικια αναποδα... Btw, γιατι σταματησατε το Pokemon Of The Week στο site? Ηταν πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που εδινε.
Reference URL's