Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ο γνωστός bbcode. [img]image_url[/img]
Για να είσαι σίγουρος όμως, προτείνω η διεύθυνση της εικόνας να τελειώνει σε .jpg/jpeg,.gif,.png που είναι τα γνωστά φορμάτ εικόνας. Δεν ξέρω κατά πόσον δουλεύει δηλαδή το redirection με τις εικόνες....

Και αν θυμάμαι καλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και attachments. Και ειδικά στη υπογραφή μπορείς να ανεβάσεις κατευθείαν από τον υπολογιστή σου. Αρκεί να είναι σύμφωνη με τους κανόνες. Αλλιώς, αφού την ανεβάσεις, θα σου βγάλει μήνυμα λάθους.
Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω attachments και πώς γίνεται να ανέβει μια φωτογραφία από τον υπολογιστή μου? Στην απάντηση στο post έχει ένα εικονίδιο που πληκτρολογείς την διεύθυνση της εικόνας αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στο πεδίο αλλαγής της υπογραφής δεν έχει τέτοιο αντίστοιχο εικονίδιο
Λοιπον. Οπως ειπε κι ο Vensires, γραφεις:
[img]URL ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ[/img]
Παραδειγμα: [img]blahblahblah[/img]
Το url της εικονας το παιρνεις πολυ απλα. Δεξι κλικ πανω της και πατας Αντιγραφη διευθυνσης εικονας. Αν εχεις την εικονα στο PC σου και θες να βαλεις αυτην, πας στο http://www.photobucket.com (Εγω σ' αυτο εχω account. Υπαρχουν και αλλα οπως το imageshack και το pathfinder) και την ανεβαζεις. Με τον ιδιο τροπο την βαζεις και στην signature.

Αν θες να βαλεις attachment, πατας ADD REPLY, γραφεις το ποστ σου, και κατω κατω σου εχει μια επιλογη Add Attachments ή κατι τετοιο.
εγώ τις ανεβάζω στο Pathfinder. έχω κάνει ένα club (Private) και ανεβάζω τις foto μου Wink
Είναι αλήθεια ότι τα θρυλικά ποκεμον επιτέλους μπορουν να χρησιμοποιηθούν και σε επίσημα τουρνουα? (εκτος Deoxys)
Ναι! Τα κατάφερα!
Ευχαριστώ ninjomewtwo για το link και όλους τους άλλους για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια.

Ωραία η υπογραφή μου?Big Grin
Που το άκουσες αυτό? Και πότε έγινε το πιο πρόσφατο επίσημο τουρνουά?
Μου το είπαν στο NetBattle!!!!
Στο netbattle εχουν διαφορους κανονες αναλογα με τα τουρνουα που διοργανωνουν.Ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα αλλα στα Standard απαγορευονται.
Στα Standard τουρνουά όλα τα θρυλικά απαγορεύονται ή μόνο αυτά που είναι απαγορευμένα και στο Battle Frontier? Δηλαδή οι τριάδες (Articuno-Zapdos-Moltres, Entei-Suicune-Raiku, τρίοRegis, Latios-Latias) είναι απαγορευμένα?
Αυτό εξαρτάται από τους κανόνες που έχει ο κάθε server! Π.χ. στο Smogon δεν απαγορεύονται αυτές οι τριάδες..........
Όχι δεν αναφέρομαι στο Netbattle, εννοώ για τα επίσημα τουρνουά πόκεμον
Κοιτα τα Pokemon που λες δεν ειναι ανοικητα καθως τα Metagross/Dragonite/Salamence και Tyranitar εχουν μεγαλυτερα Base stats απο τα Trios και ισα με τα Lati@s.Δεν ξερω ομως αν απαγορευονται ως Legendaries.Παντως ετσι κι αλλιως εδω στην Ελλαδα χλωμο το βλεπω να γινεται κανενα προταθλημα εκτος αν διοργανωθει απο εμας,οποτε εκπαιδευε ο,τι θες.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πόκεμον που μπορεί να μάθει lock-on ή foresight και ταυτόχρονα κάποια 1hit-KO επίθεση όπως sheer cold, fissure, horn drill κλπ.?
Articuno:Mind Reader+Sheer Cold.
Reference URL's