Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Λοιπον. Στο lost cave, αν παρεις το σωστο δρομο προχωρας, με ενα λαθος γυρνας στην αρχη. Αν βρω που ειχα γραψει το σωστο δρομο θα τον ποσταρω. Στα Tanoby Ruins απλα πιανεις ολα τα Unown. Στο Altering Cave θα συναντας μονο Zubat εκτος αν κανεις κατι με E-Reader νομιζω που τοτε αλλαζουν τα Pokémon που εχει μεσα. Και το fame checker... ναι, αυτο δεν κανει τιποτα σημαντικο.
και μια αλλη το up-grade ti to κανω?? εφαγα 30+++ λεπτα να φτασς στον president και μου λεει βλακειες για τιν master ball
Το up-grade το δινεις σε ενα Porygon και το ανταλλαζεις για να εξελιχθει σε Porygon2.

Να και ο δρομος στο lost cave: Δεξια, πανω, κατω, κατω, δεξια, αριστερα, κατω, δεξια, πανω. Μεσα στη σπηλια υπαρχουν και τα σπανια Murkrow για την FR και Misdreavus για την LG.
Καποιοι θα εχετε δει τις δυο νεες κινησεις που κανουν το ιδιο με τα Spikes, το Stealth Rock και το Toxic Spikes. Λοιπον, υπαρχουν καποια Pokémon οπως το Forretress που εχουν προσβαση σε δυο ή και στις τρεις αυτες κινησεις. Αν λοιπον υποθεσουμε οτι το Forretress καταφερνει να ριξει 3 layers απο Spikes, Toxic Spikes και Stealth Rock, το αντιπαλο Pokémon που μπαινει ποσο damage θα τρωει? Βασικα, πριν απο το damage..., γινεται να ριξουμε και Spikes και Steath Rock και Toxic Spikes ταυτοχρονα? Γιατι αν γινεται αυτο, ενα Skarmory με Spikes, Stealth Rock, Whirlwind και Rest ηδη μου φαινεται πολυ broken...
Eho ena crobat 26l kai oso ekana ev training epairne (pros to telos tou ev training ) speed 7 kai 8 eno twra anevasa 2 lv kai pire 6 kai 3 points speed. Tha synehisei etsi?. Episis an ehei effort ribbon den ginetai na allaxoun ta evs tou? Telos to idio den einai na ekpedeuetai Me exp share sto protathlima eite na nikaei mono tou pkmn?
Το Exp Share μεταφερει τα ιδια Eps και στα δυο Pokemon.Αν εχεις μεταφερει σωστα τα Eps στο Crobat το Speed του θα φτασει οσο ειχες υπολογισει αρχικα.Τωρα γι αυτο με το Effort Ribbon υπαρχει ενα μικρο μπερδεμα.Κανονικα ειναι λογικο να βγαζεις τα Ep με τα Berries και στη συνεχεια να τα ξαναδινεις.Οταν ομως το δοκιμασα σε ενα Level 100 Mewto με Box trick, δεν πετυχε.Ισως πρεπει το Pokemon να μην ειναι Level 100.

@ΝΜ2: Δεν ξερω τι συμβαινει τοτε αλλα μου φαινεται κι εμενα πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια.
BLUE Wrote:Τωρα γι αυτο με το Effort Ribbon υπαρχει ενα μικρο μπερδεμα.Κανονικα ειναι λογικο να βγαζεις τα Ep με τα Berries και στη συνεχεια να τα ξαναδινεις.Οταν ομως το δοκιμασα σε ενα Level 100 Mewto με Box trick, δεν πετυχε.Ισως πρεπει το Pokemon να μην ειναι Level 100.

Eίσαι σίγουρος BLUE?! γιατί πρέπει να διορθώσω κάτι Suicune, Espeon, Entei που είναι 99 lvl! Στο τσακ ήμουνα να τα ανεβάσω στα 100
ειχα ενα trapinch 34 lvl με 84 hp kai 86 attck kai 23 speed. οταν ανεβηκε σε vibrava εγινε 91 hp 64 attack 64 speed γιατι εγινε αφτο??
Γιατι το stat στην Attack του Vibrava ειναι μικροτερο απο αυτο του Trapinch. Οταν γινει Flygon, θα ξανανεβει.
Έχουν σχέση τα Ιvs με το αν κάποιο poke που θα συναντήσουμε θα είναι shiny?
Nomizw pws den exei kamia sxesh.
Δικιο εχει ο Creator, καμια σχεση.

Το Snatch πως ακριβως δουλευει? Απλα αντιγραφει την κινηση του αντιπαλου ή την κλεβει? Και επισης, με ποιες κινησεις πιανει?
Κλεβει τις Stat boost moves.Για παραδειγμα, αν κανεις double team ή Bulk up και ο αντιπαλος κανει snatch, τοτε δεν θα ανεβασει το Pokemon σου το Evasion/Attack-Defence του, αλλα το αντιπαλο Pokemon
Πώς μαθαίνει ένα umbreon το baton pass? Επίσης θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς δουλεύει το substitute?
Reference URL's