Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ouch. Που μπορω να παω για training? Α και επισης, αν κανενας καλος κυριος εχει κανα 2 spare εκατοσταρια, ας κανει την καλοσυνη να μου στειλει πμ :Ρ
Gia training? Ennoeis na anevaseis ta lv twn Pokemon sou? An nai, tote to prwta8lhma einai to kalutero shmeio. Big Grin

Edit: an ennoeis training gia na nikiseis to prwta8lhma, kata th gnwmh mou, einai h Sunyshore City.
Παντως εγω το πρωταθλημα το ειχα περασει με περιπου τετοιου level Pokemon. Με χιλια ζορια βεβαια και πολλα Revives και Hyper Potions.
Ρε παιδιά που μπορώ να βρώ magnemite...
Διάβασα στο serebii oτι μπορώ να βρώ στο fuego ironworks αλλα δεν βρίσκω τίποτα...θέλω πολύ ένα magnezone...
To Serebii leei "Swarm in Fuego Ironworks", dhladh boreis na to breis mono se swarm kai to swarm allazei ka8e mera opws 8a eheis parathrhsei. An eheis Ruby/Saphire/Emerald boreis na to kaneis migrate.
τι είναι το swarm?
Swarm σημαίνει σμήνος/ομάδα. Για να δείς το swarm της ημέρας, μίλα στην αδερφή της Dawn που βρίσκεται στη δεύτερη πόλη.
Exw ena pokemon me id. no. 00001 einai hacked?
Koita, an ena suni8ismeno pokemon ehei tetoia ID tote emeis den boroume na xeroume an einai hacked h oxi. An einai Legendary kati ginetai. Alla mallon einai hacked giati h ID einai polu paraxenh.

suicunejohn o elinas

99% ειναι hacked . Τα κανονικα εχουν ID με ποικιλους αριθμους οπως π.χ. 23445.Κοιταξε αν ειναι legendary, δες τα στατιστικα του και πες μας.
8elw na rwthsw kati edw kai kairo alla to ksexnousa... to gyarados apo pou ki ws pou kai flying typos??? den to katalavainw...
To Gyarados ειναι εμπνευσμενο απο τους Δρακους της αρχαιας Κινεζικης μυθολογιας. Αυτοι οι Δρακοι ειχαν την ικανοτητα να ελεγχουν διαφορα στοιχεια της φυσης (οπως το νερο, στην περιπτωση του Gyarados) και... να πετανε. Καθως καθε Pokemon εχει τις ριζες της εμπνευσης του απο κατι αληθινο (most times at least xD), εδω εχει διατηρηθει ο μυθος τηw φυσιολογιας των Κινεζικων δρακων. Εδω ισως βρεις παραπανω πληροφοριες --> http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/G..._(Pokémon)
Στην Crystal πήγα στην Blackthorn και όταν πήγα στο γυμναστήριο και *μλπα μπλα* όταν πήγα από πίσω να βρω τον/την γυμναστή/στρια ένας ηλικιωμένος *lol* δεν με αφήνει να περάσω. Τι κάνω;
Η Clair είναι η Gym Leader του γυμναστηρίου της Blackthorn. Ίσως είναι το πρώτο μέρος που θα θέλεις να πας μετά το PokemonCenter. Αυτό είναι το όγδοο και τελευταίο badge για το Johto και το τελευταίο βήμα για να πας στο πρωτάθλημα Pokemon. Αν δεν μπορείς να μπεις μέσα στο Γυμναστήριο, μάλλον έχεις ξεχάσει να νικήσεις κάτι στο παιχνίδι.

Πριν παλέψεις την Clair θα πρέπει να βάλεις τρεις πέτρες σε τρύπες ώστε να φτιάξεις ένα για να περάσεις τη lava.

Η Clair έχει Dragon-τύπου Pokemon, τρία Dragonair και ένα Kingdra. Αν την νικήσεις θα πάρεις 4.000"pokeχρήματα".

Αφού νικήσεις το το αντικείμενο που δεν είχες νικήσει, θα πρέπει να πας πίσω από το Γυμναστήριο σε μια σπηλιά που λέγεται Dragon's Den για να πάρεις το Dragon Fang.

Dragon's Den

Θα πρέπει να περάσεις κάτι ρουφτιχτρες, άρα θα πρέπει να έχεις ήδη το HM 06 - Whirlpool. Όταν πάρεις το Dragon Fang θα έρθει η Clair και θα σου δώσει το TM 24 - Dragonbreath. Τώρα όλα τα Pokemon θα σε υπακούουν και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Waterfall.

Στην Crystal όμως είναι διαφορετικά. Δεν θα πάρεις το Dragon Fang, αλλα θα μπεις σε ένα σπίτι που λέγεται Dragon's Shrine. Θα σε ρωτήσουν κάτι ερωτήσεις σχετικά με τα Πόκεμον. Είναι εύκολες αν είσαι ένας καλός εκπαιδευτής. Toungue Αν πας πίσω(αφού έχεις νικήσει την Clair) θα πάρεις ένα Dratini.
Και από 'τι άκουσα είδα ποιες απαντήσεις δεν πρέπει να απαντήσεις για να πάρεις Dratini με Extremespeed. BTW thanks Toungue

Edit: Τώρα είδα πως έπρεπε να πάω στην Goldenrod να σταματήσω την Team Rocket thanks παλι. Big Grin
Reference URL's